Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, přidám se k vám
.Termín mám 13.6. a čekáme druhé dítě. Doma máme tříletou holčičku. Dnes mám za sebou odběr plodovky, v odběrech mi vyšlo riziko na DS 1:171.Zítra nám mají volat výsledky, tak asi neusnu ![]()
Tak ten muj byl z pocatku zarazeny, ale potom mu to doslo a taky se tesi, to me spis nedochazi ze tu za pet mesicu bude mimco s nami
Asi mi to dojde az tu budou veci jako kocarek atd…
@rozmyš Držím palce, přesně vím, jaké to je. Doufám, že si užiješ tu úlevu a následnou radost ze zdravého miminka! Hlavně teď hodně odpočívej, lež a nabírej sílu!
@sarkavilma Pořád hledím na telefon, volat mají kolem poledne. Je to nekonečné! Ležím poctivě už od včerejška, už toho mám ale dost, bolí mě záda, abych nechodila po schodech na wc ležím v obýváku na sedačce. Jak budu vědět výsledek napíšu.
Rozmyš
taky držím palečky a věřím, že vše bude ok
hned napiš.
Tak před chvílí volali, výsledky jsou v pořádku, čekáme holčičku. Všem moc díky za podporu.
@rozmyš Hurá:) jsem moc ráda! Tak fakt lež tři dny jsou sice dlouhé (už mě pak všechno bolelo), ale než riskovat komplikace, dá se to vydržet:)
Gratuluju a ať je i zbytek těhotenství bez problémů!
Rozmyš-super, gratuluju k holčičce, odpočívej a ať je i nadále vše v pořádku
Tak včera jsem asi poprvé cítila pohyby mrnouska… nevím jestli to je ono… ale bylo to jako kdyby mi břichem procházeli bubliny, které narážení na okraj břicha… tak nevím…
![]()
Evina1407-super, tak něco podobného také občas cítím, tak snad se brzo objeví kopanečky..dnes mě bolí nebo spíš občas tahá v břiše, asi se to tam natahuje a roste..
Lucypaja S bolesti podbřiška si už nic nedělám… doktoři mi řekli, že je to normální a že se nemusím bát, takže buď v klidu… pokud by to bylo fakt nesnesitelné a nebo se vyskytlo krvácení, tak se určitě obrať na Dr. Ale jinak mi bylo řečeno, že se to tam vše natahuje a mimi si dělá hnízdečko
![]()
Mě se začalo stupňovat noční chození na záchod
no jo no… to by mě zajímalo co to mimčo tam dělá, když potřebuje tolik místa
už i močák mu překáži ![]()
Evina1407-jojo to mi říkali i u prvního, jen mě to vždy zaskočí, není to pravidelné, je to občas a ne nic, co by se nedalo vydržet tak v pohodě, jen ať miminko pěkně hnízdí:D..