Porod 6/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
471
18.1.15 21:23
@evina1407 píše: :-) :-) :-) tak to mě těší :-) děkuju za porozumění… nejvíc co mě vyčerpává jsou moje střídavé nálady :-( jako např. dneska: byli jsme se koukat na kočárek, celý den jsem měla z toho radost a ted mě chytla úzkost a strach… vůbec nevím proč a takhle to je se všim… no jo no :-)jinak zdravím nové členy a taky se jdu mrknout na ty plány… děkuju :-)

To chápu. Jaký jste vybrali? My se byli taky koukat a byla jsem zklamaná když jsem viděla v reálu co.jsem si vybrala na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
18.1.15 21:25
@lucypaja píše:
Kalypsoooo-vítej, také zítra začínám 18+0 a termín mám zatím 21.6.

Tak to gratuluji. Kdy máš velký usg? Já jdu 6.2. a už ho chci mít za sebou, těším se a zároveň obávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
18.1.15 21:26

Budoucí maminky, už jste přemýšleli nad doprovodem u porodu? Chcete všechny partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
18.1.15 21:31

Ja urcite, myslim ze je to dobry napad, je to urcite podpora pro tu zenskou a pro chlapa zazitek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20326
18.1.15 21:45

Kalypsoooo-jdu 5.2. a doufám, že se na nás miminko otočí, poněvadž u prvního velkého uz bylo zády a nebylo skoro nic pro nás vidět..také mám strach.
U porodu, i když to bude sekcí, bude partner byl i u prvního. I tak je to velká podpora, on by si to nenechal ujít a šel by i k normálnímu porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
18.1.15 21:52

Ja mam stejny problem, na ultrazvuku v prenatalu tak se nam nechtelo ukazat, takze taky nevime co to bude, protoze prvne si na tom sedelo a potom tam dalo nozicku. Tak doufam ze uz brzy zjistime co to bude, uz bych to rada vedela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
18.1.15 21:56

@kalypsoooo já jsem o doprovodu u porodu přesvědčená, půjde partner, jako minule :).Já byla úplně mimo, tak on malou pořád hlídal aby nám ji nevyměnili. Nakonec se to ukázalo jako zbytečné, v tu dobu se rodili samí kluci, naše byla jediná holička za náš pobyt v porodnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
18.1.15 22:01

Manzel pujde a uz se tesi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.1.15 22:03

Ahojky, ráda bych se taky přidala. Termín mám 21.6. Moje nálady jsou teda docela zajímavé, myslím, že už doma všichni tajně doufají at je červen :-D Dneska mne rozbrečela i naše malá, která nemohla usnout, no snad se s tím srovnám dřív než po porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20326
18.1.15 22:09

Katy23-ahojky, vítej, jo také brečím u každé blbosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.1.15 22:16

Ještě jsem se chtěla zeptat, neřeší někdo tvrdnutí břicha? Zítra jdu po delší době k doktorovi, tak jenom doufám, že břicho jenom tvrdne a nic jiného se neděje :-/ jsem ze všeho vyděšenější než u prvního těhotenství, asi proto, že už vím, co všechno se může stát :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.1.15 23:07

Kalypsoooo
zatím nemáme vybráno, ale nejvíc mě zaujal Depemo Grander a Dorjan. Taky jsem byla překvapená, že to co se mi líbilo na netu, v skutečnosti nebyl žádny zázrak… je fakt dobré ty kočárky vidět a ošahat si je :-) a těch spoustu dalších malých věciček :-) no kráááása. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.1.15 23:10

Partner u porodu rozhodně ANO :-) ale nutit ho nebudu… přítel mi na tuto otázku jednoznačně odpověďěl: To je jasné, že tam budu s tebou :-) :srdce: Tak jsem ráda… protože už ted mám z toho bobky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
18.1.15 23:12

Holky ohledne toho breceni stahli jsme si s manzelem film a ja od pulky az do konce brecela (a manzel to neni zadny cita, ten brecel za celou dobu co jsme spolu ken jednou a ted podruhe u tohoto filmu ale jen nakonci. Film se jmenuje Haciko pribeh psa. Mozna jste videly? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
19.1.15 07:56

K těm tatinkum u porodu, mi muž řekl, že jestli sí to budu přát tak, že půjde, ale rozhodne na tom sam netrvá. No a já jsem od začátku proti a mám pocit, ze jsem jediná rarita. Tak jsem myslela, jestli se nenajde nejaka další rarita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí