Poradna duly
Jana Čurdová
@lucypaja Tyjo! Ty jsi teda statečná! Jasně, že s tím moc nenaděláš, ale způsob, jak to bereš a přistupuješ k tomu, jsi skvělá!
Jinak se určitě není čeho bát! Porod je krásný i když často dlouhý a bolestivý, ale ono to k tomu patří, má to svůj smysl, spouští se tím hormony, které nám pak pomáhají to všechno zvládnout a to dítě pak bezmezně milovat:) To je stejně pro mě pořád záhada, jak něco tak mrňavého, co člověk vůbec nezná, může během chvilky tak milovat a mít potřebu se o to postarat.
Jinak teda koupání jsem sama zvládla poprvé asi až ve čtyřech měsících dcery:) Jinak ji koupal vždycky tatínek a je to tak i teď.
Dnes jsme byli na UTZ a všechno je v pořádku, miminko zdravé a my šťastní, že to tak je:)
Holčiny jste hodné děkuji. Dnes už jsou mnohem menší negativní účinky z inkubátoru než dřív, dnes už je to více hlídané, kamarádka porodila ve 26tt a dnes to na 4 leté holčičce vůbec není poznat a nemá žádnou vadu…Sárkavilma-super, že ko dopadla dobře.. Říká se, že ta bolest u porodu se většinou rychle zapomene..
Katanek-i tobě moc děkuji…
Holky, ale myslím si, že kdyby jste byli v mé či podobné situaci, že vše také zvládnete, ono se to asi těžkop představuje, ale zvládnout se to dá..
Ahojky, dnes sme byli na velkém uz, mimčo se pěkně hýbalo, nožky mělo schoulené před sebou, takže nešlo ani poměřit, váha 480g, veškeré měření orgánů v pořádku, placentu mám na zadní straně, jen jak mám jizvu po císaři a pravděpodobně i něco po tom zt tak je to v děloze trochu nepřehledné, důležité je, že je miminko v pořádku a odpovídá stáří těhotenství, ráno sem byla šíleně nervozní..
@lucypaja to jsou krásné zprávy! Gratuluju a držím palce, ať je všechno i dl tak hezké a v pohodě
@lucypaja píše:
Ahojky, dnes sme byli na velkém uz, mimčo se pěkně hýbalo, nožky mělo schoulené před sebou, takže nešlo ani poměřit, váha 480g, veškeré měření orgánů v pořádku, placentu mám na zadní straně, jen jak mám jizvu po císaři a pravděpodobně i něco po tom zt tak je to v děloze trochu nepřehledné, důležité je, že je miminko v pořádku a odpovídá stáří těhotenství, ráno sem byla šíleně nervozní..
gratuluji, mě to čeká zítra. A nervózní jsem už dnes, co bude zítra, to nevím, ale muž jde se mnou. Vždycky tam 2 hodiny čekám a to doslova.
a to jsem objednaná, ale když bude v pořádku počkám třeba dýl
Holky všem děkuji moc..
Kalypsoooo-věřím, že bude vše v pořádku..tak my naštěstí něja nečekali, ale jinak se službami Genetu nejsem extra spokojená, jak si to všichni chválí, tak zas že by byli nějak výřečný to se říci nedá..přijde mi, že před 7lety v nemocnici v Motole sme se toho dověděli více, zda to je tím, že sem byla prvorodička to nevím..ale zas máme zkušenost, možná, že jde jen o lékaře jedince a jinak je to tam dobré..
Ahojky maminky, tak za sebou máme usg, dle zprávy je všechno v pořádku, ale ten lékař byl nějaký mlčenlivý a když jsme se nezeptali, nic neřekl. Tak doufám, že všechno naměřil správně, když už u toho mlčel. No zkoumal ho aspoň pul hodiny.
Nicméně, věřím, že je vše OK. A začala jsem směle nakupovat.
Kalypsoooo-super, že je vše v pořádku, ach ti lékaři! Pěkné nakupování, my budem kupovat jen pár věcí-vaničku, přenosný přebalovák, vlhčené ubrousky, kosmetiku, pleny, jednorázové podložky, nosítko až se mimčo narodí-a kdyby to byla holčička tak něco přímo holčičího a i tak koupíme novou sadu oblečků do porodnice jinak se zdá, že vše máme, jo raději dudlíka a koupím si kojící kloboučky, s nima sem kojila i syna, tak ať sem připravená..určitě mě ještě něco napadne..
Dneska mě miminko pěkně kope a opět mě dost bolí prsa..
Jééé, tak to jsem ráda, že je vše OK.
a řekl Vám co to bude?
Nás čeká 2. velký UZ dneska, hurááááááááááááááá
držte palečky. pak napíšu.