Porod 6/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
12.3.15 15:00

@lucypaja a kdy je potreba pripravit tasku do porodnice? My sme meli taky dilemu ohledne jmen. Nakonec jsme sw shodli, ze to bude Tamarka. Pro kluka jsme meli vybrano Matej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20334
12.3.15 15:54

Ivulik84-tak to je opravdu individuální, poněvadž nikdy nevíš, kdy se miminko rozhodne přijít na svět, ale asi bych už měla tašku od toho 37tt někdo jí má i dří, fatk se to těžko odhaduje..
tak pěkná jména, takže čekáte holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.3.15 16:17

@lucypaja ano holcicku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20334
18.3.15 15:07

Ahojky holčiny,
dnes sem byla na poradně, lékaři se nezdála velikost dělohy od minule, tak mimořádně si poslechl i srdíčko, vše snad dobré, tak uvidíme co nám pak poví na posledním velkém uz kam jdu 21.4. zítra se budu objednávat na cukr..Jinak sem asi od syna chytla super hnusný kašel, zatím si nic nedávám, snad to přejde..
Všem pěkné sluníčkové dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20334
2.4.15 18:27

Ahojky všem, tak mám za sebou odběry na cukr a dopadli dobře, také sem prodělala nějakou virózu, bolest v krku, šílený kašel, rýma brala sem na to antibiotika ve spreji Bioparox, také se mi povedlo venku omdlít, tak sme jeli na pohotovost, miminko v pořádku. Zítra jdu na těhu kontrolu k obvoďačce..Dostala sem magnésium na křeče při kašli a trochu tvrdnutí břicha, jen to počasí by se zas mohlo umoudřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.4.15 20:51

Ahoj holky… jak se máte? čas letí a termíny se nám blíží… jak se cítíte? my jdeme zítra na první hodinu předporodního kurzu, dneska jsem doobjednala poslední věcičky, tento týden ještě objednáme kočárek a snad máme všechno. Pocit štěstí se mi střídá se strachem… bříško pěkně roste a já jsem čím dál tím víc nemotorná… a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.4.15 06:47

Ahojky evina1407 uz se nemuzu dockat, az poprve uvidim malou. Me jeste chybi prebalovak a kocarek a uz snad mam taky vse. Pristi tyden jdu na ultrazvuk ve 30 tydnu, uz se tesim az ji uvidim. Ale mam docela strach z porodu. Co ostatni, taky mate strach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.4.15 12:12

Me pravdepodobne ceka cisar jsem ted 33tt a jsme porad koncem panevnim. Mate to taky tak nekdo? Porodu se bojim jak cert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.4.15 12:15

@Julie1111 jsem taky 33tt mala uz je hlavičkou dolu, ale tvoje miminko ma ještě cas ještě se může otočit. A pokud ne, někteří lékaři tomu i pomáhají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.4.15 13:01

No ja jsem ve 29tt a stale se otaci, ale rekla bych ze vetsinu casu je hlavickou dolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.4.15 13:02

@AndreaS92 jj zatim jsem dostala jen za ukol nejake cviky..o tom hmatu jak se miminko otaci jsem dost cetla a hrozi u neho odlouceni placenty atd. Takze premyslim ze tenhle zasach odmitnu. Prece jen ten prdola ma asi nejaky duvod proc se mu moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
14.4.15 13:07

Tak my máme za sebou USG ve 30tt. Máme 1600g a podle dnešního USG 30+5. Jinak 29+6. A hlavičkou dolů.
Myslíte, že tak ještě 2 měsíce vydrží?

Tak asi začnu chystat tašku do porodnice.
Mate doma už kočárek? Mě se do toho stále nechce, ale muž by ho doma od 20tt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.4.15 13:12

Ja vcera na Utz 1996 g budem asi macaty :-D. Kocarek ma tchyne na baraku uz celkem dlouho a privezou ho k nam az budem v porodnici. Jinak to pry nosi smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20334
14.4.15 13:13

Sem ráda, že se vám všem daří dobře..
Já jdu na velký uz-32tt-příští úterý, zítra jen do poradny. My máme kočárek po prvním dítěti, takže doma je..Už asi také začnu prát věcičky a dokupovat, jenže jak je partner nemocný a má vycházky jen dvě hodinky ráno a dvě odpolko, tak je to s těma nákupama větších věcí dost těžké, za dvě hodinky se toho moc nestihne ještě z cestou přes Prahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
14.4.15 13:19
@Julie1111 píše:
Me pravdepodobne ceka cisar jsem ted 33tt a jsme porad koncem panevnim. Mate to taky tak nekdo? Porodu se bojim jak cert.

Slyšela jsem, že se miminko otáčí za světlem zvukem. Tak do podbřišku svítit nebo dávat hudbu. A že se snad otočí. Ale já myslím, že je čas. Spiš mám strach, aby se nám neotočil nožičkama dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí