Poradna duly
Jana Čurdová
@evina1407 píše:
Ahoj holky, tak na UZ dopadlo vše v pořádku…miminku se daří. Pí. doktorka nám potvrdila holčičku a ukázala nám jí i v 4D
Byla to sranda
![]()
![]()
![]()
Jinak z kočárků jsem hotová…nemůžeme se vůbec rozhodnout
Nevíme co je správna volba… Líbí se nám Junama, Roan Marita, Camarelo Malaga… chtělo by to nějakou expertku na kočárky. Pořád mě upozornují na to at si hlavně pořídím kočár s velkou korbičkou…
ty kočárky, co jsssi vypsala jsou pěkné. Ten Camarelo Malaga jsem našla v úžasných barvách. A to jsou kombinovatelné. Ten Roan Camarelo, se mi líbí, ale je k němu sportovní část, a vejce?
Kalypsoooo
všechny jsou trojkombinace… roan marita je velký, prostorný, s pevnými koly, klasický a houpací, camarelo je skládací lehký kočár s rotač. koly a junama je tak trochu stylovka… v plánu jsme měli dát za kočár max kolem 10tis., ale tyto kočáry jsou dost těžké a některé i nestabilní. Nebo víte něco poradit?
@kalypsoooo Ralf pol Margaret je to trojkombinace což je super!
kočárek se hodí jak do terénu tak do města ![]()
Evina1407-paráda, že uz dopadl dobře..
tak my máme ještě po synovi a po jednom dítěti a je to Deltim neni to sice výstřel módy, ale nám maximálně vyhovuje, za tu dobu co je v provozu se mu nic nestalo, jen sme vyměňovali košík na věci, poněvadž sme ho přetížili super velkým nákupem, takže naše chyba je jinak super, velká korba, houpací, partnerovi se dobře skládá do auta, ale chce to větší kufr..nafukovací kola, trojkombinace..sme spokojení, je pravda, že nejsme tolik nároční my chtěli, aby byl prostorný a aby houpal a byl stabilní což on je, je trochu těžší..
Ahojky všem, dnes sme byli v poradně, vše v pořádku, prý jako s čítanky..další poradna až 18.3. to mi dá žádanku na test cukru..na třetí velký uz už půjdu do porodnice..
Jinak byl ráno vzduch už tak trochu jarní, jen škoda, že to je jen dočasné, že zima ještě asi bude..
Pája je nastydlý, měl dva dny horečku, tak doufám, že z toho nebude ta hnusná chřipka..
@lucypaja píše:
Ahojky všem, dnes sme byli v poradně, vše v pořádku, prý jako s čítanky..další poradna až 18.3. to mi dá žádanku na test cukru..na třetí velký uz už půjdu do porodnice..
Jinak byl ráno vzduch už tak trochu jarní, jen škoda, že to je jen dočasné, že zima ještě asi bude..
Pája je nastydlý, měl dva dny horečku, tak doufám, že z toho nebude ta hnusná chřipka..
tak to gratuluji. V kterém jsi týdnu?
Já valim na poradnu v pátek, zítra jsem si domluvila kontrolu praktické lékařky, tak budu mít z krku všechny negynekology.
To máte pěkné počasí, mě se ani ven nechce, jen jsem byla ráno venku a drobně mrholilo, do jara to mělo opravdu daleko ![]()
Kalypsoooo-sem 21+2,no já ani u praktické nebyla ani mi lékař neřekl, abych šla a u Páji sem také nebyla, tak nevím, ještě bych měla jít k zubařce, ale to asi až na konci února..
MAMINKY, prosím vás. Mám dotaz?
Kdy je dobré začít shánět dětského lékaře? Já jsem si na to vzpomněla asi v 6tt ale pak jsem usoudila, že je brzy…pak jsem to pustila z hlavy a pak teď jsme to řešili s kamoškou, tak nechci něco propásnout ![]()
Kalypsoooo-my sme to řešili cca měsíc před porodem, to si myslím, že stačí..
@lucypaja píše:
Kalypsoooo-my sme to řešili cca měsíc před porodem, to si myslím, že stačí..
super!
Kalypsoooo-snad budeš mít štěstí na fajn lékaře, my máme dobrou lékařku
Ja jsem tam stavovala uz tedka, a pani doktorka byla moc hodna a sympaticka ![]()
@katanek píše:
Ja jsem tam stavovala uz tedka, a pani doktorka byla moc hodna a sympaticka
a kde jsi byla?