Porod 6/2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
22.1.15 21:04

Ahoj holky :mavam: tak máme po kontrole a údajně na 99,9% čekáme holčičku :) byl to velký sok, jelikož jsme byli přesvědčeni, ze to bude kluk :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.1.15 21:09

Gratulujííííí :-) Hlavně at je zdravá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
22.1.15 21:10

@AndreaS92 my zase doufali že to bude kluk a taky holčička ;).Jinak gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.1.15 21:11

Lucypaja : ano mažu mažu… konkrétně Babylove, ale ten mi smrdí a dostala jsem Elasti-Q a ten je super… jinak prý dostatečně stačí Dětský olejíček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.1.15 21:13

@rozmyš děkuji tobe taky :) @evina1407 děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20201
22.1.15 22:08

Leanna-vítej, gratuluju
Andreas92-super zprávičky, my bychom si přáli holčičku, ale důležité bude, že bude miminko v pořádku, ono to má své klady i zápory mít páreček, když je stejné pohlaví nemusí se tolik řešit nová koupě celého oblečení, když je páreček je to tkakové miloučké, syn by chtěl ségru, prý, aby mu nebrala autíčka, no to chudák ještě neví, že jsou i holky, co si s autama rády hrají:D..
Evina1407-díky za info, zkusím asi ten olejíček uvidím na co kde narazím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.1.15 19:55

Jak se mate maminy??? :-) Máte nějaké novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
27.1.15 20:12

Vsechny zdravim:) ja jsem dnes konecne po dvou mesicich byla zase cvicit, uz mi to chybelo! Nejdriv Vanoce, pak ten odber s naslednym klidem, pak nachlazeni..no bylo to nekonecne:)
Mimochodem, pokud jste nekdo z Brna a okoli, tak doporucuju pilates u Jitky Miskarove! Ona je skvela a 13.2. bude mit i workshop pro tehotne: http://www.pilatespoint.cz/…orkshop.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20201
27.1.15 23:55

Ahojky, u nás nic nového není, cítím víc dloubání, ale stále je to takové nepravidelné..tak snad dobré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
28.1.15 08:01
@sarkavilma píše:
Vsechny zdravim:) ja jsem dnes konecne po dvou mesicich byla zase cvicit, uz mi to chybelo! Nejdriv Vanoce, pak ten odber s naslednym klidem, pak nachlazeni..no bylo to nekonecne:)
Mimochodem, pokud jste nekdo z Brna a okoli, tak doporucuju pilates u Jitky Miskarove! Ona je skvela a 13.2. bude mit i workshop pro tehotne: http://www.pilatespoint.cz/…orkshop.html

Kam chodiš v Brně cvičit? Já byla včera též poprve a byla jsem spokojená. Protažena nic me dnes neboli, ačkoli jsem k tomu mela ještě 10ti km pochod. Až jsem si říkala jestli to nebylo moc za ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
28.1.15 09:34

@kalypsoooo chodím na pilates na tu Jílovou a ještě do Majka centra. http://www.majka-kurzy.cz/
má toho tam spoustu:) Tys byla kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
28.1.15 11:04
@sarkavilma píše:
@kalypsoooo chodím na pilates na tu Jílovou a ještě do Majka centra. http://www.majka-kurzy.cz/
má toho tam spoustu:) Tys byla kde?

Na Majku jsem se koukala a vypadá dobře. A na tu jílovou jsem se ani nedívala, protože je moc daleko. Ale i ta Majka na Hybešce je taky pro mě z ruky. Já chodím do centra pro rodinu a sociální péči. Nebylo to špatné bylo nás tam včera 5, bylo to takové protahování a diskuzní kroužek, já nejsem žádný sportovec, nevím jestli bych pilates dala. Ještě jsem zvažovala Větrník, ale přišel mi drahý.

V kolikátem jsi týdnu? A do kolikátého týdne těhotenství to tam je? Protože teď nemám šalinkartu, ale časem si ji budu muset pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.1.15 11:09

Koukám, že je tu dost maminek z Brna ;) cvičení u mně nehrozí já si zacvičím po porodu, ale velký ULZ mám za s sebou a ted počítám minuty at je už půlka unora a zas miminko uvidím ;)

• Citovat
  • Upravit
471
28.1.15 11:21

Já zase koukám, že je tu hromada vícerodiček :lol: Já jsem na usg taky závislá. Ale od té doby, co mám pocit, že kope, je mi lépe ;-) a když bude usg ve 20.tt příští týden v pohodě, tak už snad zůstanu klidná až do porodu. A závislosti se doufám zbavím úplně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
28.1.15 12:17

Jsem 21.týden na utz jdu příští týden a už se těším, protože to bude v podstatě poprvé, co si ho budeme moct užít, ten první bohužel dopadl se špatným výsledkem, ten druhý byl při odběru plodovky, takže taky nic moc a teď se konečně těším, že si mimino prohlídneme a „užijeme“.
Jinak taky nejsem žádný atlet, ale pilates je skvělé cvičení, člověk si dávkuje sám, kolik zvládne a chce a ta lektorka je skvělá, upravuje mi cviky tak, abych je mohla dělat, takže vím, že jsem v dobrých rukách:)
K Majce jsem chodila v prvním těhotenství i na předporodní kurz a následně na nějaké kurzy po porodu, na cvičení tam jdu dnes poprvé, ale lektorka je moje kamarádka a hlavně fyzioterapeutka, takže tam je taky jistota, že budu cvičit správně a neublížím si:)
Beru to hlavně jako protahování a trochu pohybu, abych moc nekynula. Poprvé jsme přibrala 18kg a rozhodně jsem nezhubla všechno, takže teď mám cíl nepřibrat tak moc a hlavně to pak shodit.
Ta Hybeška, je celkem fajn, že je v podstatě v centru a dá se tam dopravit relativně snadno, parkování už je horší, ale taky se to dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí