Poradna duly
Jana Čurdová
To také občas mám, teď zas více přes den. U prvního si pamatuju, když už byl trochu větší, že mě asi měsíc šíleně tlačil na žebra bylo to fakt dost nepříjemné, pak se otočil a bylo to dobré..
Já bych teď měla být v 17+3 a na velký uz jdu 5.2. a to bych měla být cca 20+3, ale trochu se to mění, poněvadž jiné to mám od svého gyndaře a v Genetu o 3dny více..
Byla jste některé na neschopence v těhotenství? nevíte jestli se dá převést neschopenka od obvoďáka ke gynekologovi?
Rozmys- moc gratuluju a at uz si užíváš jenom hezké.
Mě dneska začali bolet chodidla, jinak v noci taky někdy chodim čúrat a pohyby citim cim dál častěji ![]()
Já jsem teďka v 16+4tt a na druhy uz bych mela jit za tri tydny.
@evina1407 ten druhy velky uz by se mel delat v rozmezi 20-22 Tt.Me to ceka za 14 dni tak uz se moc tesim prijde mi ze je tech UZ nejak malo a dlouho jsem uz mimi nevidela tak mam z toho trochu nervika.
Ahoj holky, můžu se přidat?? Jsem 19+6. A pžíští čtvrtek mě čeká velký utz. Termín máme 4.6 nejspíš a čekáme chlapečka
Četla jsem že už některé cítíte pohyby, já už taky asi týden, ale dneska si mrňous asi dává pauzu ![]()
Já mám velký UZ 27.1.uz aby to bylo hrozně se teším
ale mm i obavy
aby vše dopadlo dobře
Mě řekli že druhý uz se dělá 18-22týden. Mě ho dělali brzy, 18+5 kvůli pozutivním triple testům. Ještě bych chtěla na 3D, ale to nevím kdy je ideální jít. Nevíte někdo?
PM 94-vítej a ať se vám s miminkem daří
také mi přijde, že je málo uz já měla poslední v tom 12+2 a to je už pěkně dlouho, mů gyndař na každé poradně uz nedělá a to mě i štve..
Rozmys- na 3D je idealni jit 22-26 tyden, ja tam chci jit taky. Hlavne se moc tesim na to video:-)
Lucypaja- taky mi prijde tech uz malo, me uz cekaji jenom tri. Muj gyndar mi to vysvetloval tak, ze musi postupovat podle pojistoven, kazda pojistovna to pry ma jinak a on se musi ridit jimi. Jinak me ceka ultrazvuk za 14 dni, potom za 3 tydny a ten posledni se dela ve 30tt. A pak bych chtela jit na to 3D ![]()