Poradna duly
Jana Čurdová
@evina1407 píše:
Kalypsoooo
zatím nemáme vybráno, ale nejvíc mě zaujal Depemo Grander a Dorjan. Taky jsem byla překvapená, že to co se mi líbilo na netu, v skutečnosti nebyl žádny zázrak… je fakt dobré ty kočárky vidět a ošahat si jea těch spoustu dalších malých věciček
no kráááása.
A drndaji ty kočárky? Já si vybrala Britax b motion 4, ale zda se mi tvrdý. A pak jsem objevila taky Britax to next, cenově sice jinde, ale moc se mi líbil. My jsme v bytě, tak chceme lehký a levnější, az mi ho někdo ukradne abych nebecela o 20000 Kč. U nás je hodně v kurzu x lander, hodně jsem ho viděla. Ale je těžší.
Kdyby nebyl takový výběr aspoň ![]()
To máš pravdu…výběr je obrovský… my jsme zatím byli v Malviku a tam nam doporučila Appolon, Dorjan a Depemo…ale jinak říkala, že víc než 15tis.by za kočárek nedala…pak se prý platí už jenom značka a max. dizajn, Ano jsou lehký a dobře odpružený
Tak uvidíme… ještě mám v plánu zajít do AAA kočárky a pak se rozhodnu… ale chtěla bych omyvatelný materiál…většinou jsou látkové.
jo jinak dneska jedu na gyn.na kontrolu, tak nám držte palečky
pí. doktorka byla naposledy nepříjemná… tak snád dneska bude mít náladu ![]()
@kalypsoooo za nám x lander ano, byli jsme maximálně spokojení a chceme ho i tentokrát. Ale máme domeček, takže jestli je těžký neposoudím, moc jsem ho netahala. Ovšem vydrží všechno, jízdu v lese, po polní cestě,..
@evina1407 píše:
To máš pravdu…výběr je obrovský… my jsme zatím byli v Malviku a tam nam doporučila Appolon, Dorjan a Depemo…ale jinak říkala, že víc než 15tis.by za kočárek nedala…pak se prý platí už jenom značka a max. dizajn, Ano jsou lehký a dobře odpruženýTak uvidíme… ještě mám v plánu zajít do AAA kočárky a pak se rozhodnu… ale chtěla bych omyvatelný materiál…většinou jsou látkové.jo jinak dneska jedu na gyn.na kontrolu, tak nám držte palečky
pí. doktorka byla naposledy nepříjemná… tak snád dneska bude mít náladu
To jsi byla vybírat v Praze??
@rozmyš píše:
@kalypsoooo za nám x lander ano, byli jsme maximálně spokojení a chceme ho i tentokrát. Ale máme domeček, takže jestli je těžký neposoudím, moc jsem ho netahala. Ovšem vydrží všechno, jízdu v lese, po polní cestě,..
Bohužel, ma o 5kg víc než Britax, co jsem si vybrala.
Tak máme za sebou kontrolu u Gyn. Vše v pořádku, mimčo se má dobře
Pohlaví zatím nevíme
nevadí… ale Dr.si myslí, že to bude holka, nebo to je kluk s malým pindíkem
A to mě pobavilo ![]()
Evina1407-gratuluju, super zprávičky, tak třeba se to dovíte příště..
@evina1407 píše:
Tak máme za sebou kontrolu u Gyn. Vše v pořádku, mimčo se má dobřePohlaví zatím nevíme
nevadí… ale Dr.si myslí, že to bude holka, nebo to je kluk s malým pindíkem
A to mě pobavilo
též gratuluju, já se toho 6.2. snad nedočkám ![]()
Děkujeme holky
Já se už taky těším na 9.2. (velký UZ) ![]()
kalypsoooo Ano to jsem vybírala v Praze…dneska jsem byla v AAA kočárky a nadchnul mě tam jeden moooc pěknej kočárek
![]()
Ahoooj, můžu se přidat?
Je mi 23, s přítelem čekáme první, termín mám 6.6. ![]()
Břicho už méně, spíš mi tam občas něco zatlačí, ale netvrdne mi, ale záda víc, máme také debilní matrace, ještě sme nebyli schopní za několik let si koupit nové, pořád šetříme a kupojem věci kolem..a přijde mi, že mi v posledních dnech narostlo břicho, ale zatím mi zimní bunda i kalhoty jsou, tak je to fajn..
Holky mažete si něčím prsa a břicho kvůli případným prasklinkám? Já zatím ne, ale asi bych měla než bude třeba pozdě..Dost si holky chválí kokosový olej.
Velaník-ahojky, vítej, mě je 36, fuj, čekáme druhé dítko máme skoro 6,5 letého synka a termín mám zatím 21.6.
Ahoj holky..občas sem za vama nakouknu.. Ja mam termín 20.6.
Mam doma 10 mesicni holcicku, takze to bude pěkná honička, az se druhe narodí ![]()
Bude to prej kluk, tak uvidime, jestli bude doma malej parecek
![]()
@Leanna tak to smekám, já budu mít děti 3 a půl roku od sebe a jak se to blíží říkám si jestli se zvládnu věnovat oběma. Máš můj obdiv ![]()