Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky všem, dnes sem byla na poradně, nedělal uz, změřil velikost dělohy a udělal vnitřní vyšetření, říkal, že se tam miminko pěkně vrtí, tak snad je vše v pořádku..další ko v poradně 11.2.
Mě dělá gynekolog UZ každou návštěvu… také sleduje srdeční odezvy mimča dle UZ… ale jinak se na kontrole nic nedovím, pokud se nezeptám…
jsem z toho docela zklamaná, ale co se dá dělat… Proto se těším už na 2. velký UZ ![]()
Docela me boli mocak, muzu na to pouzit urinal akut? Nebo co na to?
Každopádně bych se poradila s Dr. zkus paralen, teplo a třeba URL čaj, nebo brusinkový čaj/džus…
Evina1407-ahoj, vcelku dobré, jen malého zas ráno bolelo ouško, tak doufám, že z toho nic nebude..jinak mimčo snad dobré..A co ty?
Ja taky v poho… tak at jste hlavne fit a at ouško neboli… Byla si na 4D utz? doporucujes?
U nás taky bolí ucho a do toho slušná rýma. Bohužel jsem ji chytla od malé i já ![]()
Rozmyš-tak ať je lépe a kapete něco do ucha? Pája to má od konce listopadu už po třetí, naštěstí zatím bez píchání, ale kapem, kapeem, kapem..napsala nám Otobacid, ale je to pravděpodobně na předpis..
@lucypaja No my byly v prosinci píchat uši, obě. Zdálo se mi že malá špatně slyší, šla jsem na ORL a byl tam oboustranný zánět. Divné je že ona vůbec nebrečela, neříkala že ji uši bolí a to je jinak děsnej hypochondr, jak ji někde píchne už řve. Teď jdeme na kontrolu, tak jsem zvědavá. Nekapeme nic, nemáme co.
Rozmyš-no syn ta mmá vždy zánět, ale snaží se ho rozehnat těma kapkama, píchání nezávidím au au..nikdy sem to nezažila, ale prý je to velká úleva potom..My jdem v úterý na kontrolu a když má ten zánět tak také blbě slyší na vše se pořád ptá, dává si nahlas tv, rádio..
@lucypaja já právě zánět v uchu nikdy neměla, malá taky ne, tak mě nenapadlo že je to ono. Blbé je, že nechce moc smrkat, tak mám strach že se nám to bude vracet.
Rozmyš-jo také bojujem se smrkáním a nedá si říci, že z toho můžou být velké problémy a ne „jen“ píchání uší, no paličák!