Poradna duly
Jana Čurdová
@lucypaja : Tu zatku bezpecne poznas, ja ji do ted taky nikdy nevidela, ale slysela jsem, ze je to velkej kus hustyho slizu, no, tak presne to to je, odesla mi na dvakrat behem odpoledne a ted nic. Prisla jsem na to akorat, kdyz jsem se odpoledne s malou na plovarne prevlikala do plavek, tak jsem byla trochu vyplasena
.
Annaf-aha, no tak o tom nevím, že bych někdy něco takového pozorovala tak uvidíme, teď mě ani dvakrát lékař neprohlížel čípek, kdyby příští týden tak se optám, zda zátku mám.. Člověk si myslí, že už vše zná a pořád je co poznávat..
@lucypaja : A kdy mas termin? Ona ta zatka odejde az pred porodem, ja uz to mam za par…
Annaf-normálně 21.6. ale tím, že budem rodit sekcí už kvůli tomu, že je mimčo kp tak říkal týden od 15-19.6. vše se dovím příští středu pokud si to miminko teda nerozhodne samo..a ty?
Ja mam termin uz v sobotu, pozitri, ale pochybuju, ze se to rozjede. Kazdopadne toho mam uz dost, dneska jsem cela takova, te si rikam, ze snad neporodim vubec nebo co
.
Aannaf-tak to už máš opravdu za dveřma, držím pěstičky, aby jsi to už měla za sebou a vše bylo hladké a byl jste v pořádku..
@AnnaF
dlouho jsem neprispivala ale ja mam termin v pondeli chvíli po tobe a taky uz jsem nervozni a chci uz aby se neco zacalo dit ![]()
@AndreaS92 : Tvoje je to prvni? Ja cekam druhy, ale u prvniho jsem mela planovanyho cisare, tak jsem si tenhle konec neuzila
.
Andreas92-i tobě hodně štěstíčka a ať už máte miminko u sebe..přijde mi, že to šíleně uteklo, nedávno sme to říkali okolí a už je to skoro zde!
@AndreaS92 : Pokud vsechno pujde, jak ma, tak budu rodit prirozene. Hlavne se to musi spustit samo, nemuzou vyvolavat. Takze proto jsem taky trochu nervni, aby to uz bylo, druhyho cisare nechci. Jinak bydlim v zahranici, takze budu rodit tady. Co ty, kde budes rodit ty?
Andreas92-dle ms a uz 21.6. ale budu rodit sekcí, tak se to ve středu naplánuje v týdnu od 15-19.6. vše dle uz a monitoru, no ale také se může stát, že nás miminko překvapí svým vybraným termínem dřív, první syn si také vybral termín o dva dny dřív než bylo naplánované..
Dnes je už venku pěkně teplo, ještě, že půjdu zas ven až v půl čtvrté..
@AnnaF jsem z Prahy takže u Apolináře
uz bych rada aby se to rozjelo…uvidíme v pondělí mám kontrolu, a zároveň termin tak se uvidí ![]()
@lucypaja a kde budeš rodit?
@AndreaS92 : Ja uz bych to taky chtela mit za sebou. Na druhy strane si rikam, ze jeste mame klid
. Tady u nas jsou ted hrozna vedra, mala je z toho cela nevyspala a je strasne narocna, tak si moc neumim predsatvit, ze tu jeci jeste mimino
. Ale to si nepomuzu, vedro bude furt…
Andreas92-v Motole prvního syna sem tam také rodila a vcelku dobré, myslím, že všude je něco, všude se dá něco změnit a záleží na koho člověk narazí..Jen mě tam štve, že na oddělení nesmí děti mladší deseti let, tak sem zvědavá, jak se to bude řešit, no uvidíme, zda bude možná nějaká domluva..