Porod 6/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1804
27.6.15 19:23

@lucypaja : ahoj, gratuluju k chlapeckovi! co vy, ostatni? ja jsem nakonec porodila prirozene 13.6. Koukam, ze 12.6. jsem tu jeste psala, ze cipek zavrenej, a par hodin potom jsem zacala rodit. u nas vsechno v pohode, mame taky chlapecka, miry skoro stejny jako u vas, jen o 100g min. kojeni naskocilo hned, na rozdil od prvniho porodu cisarem. tak preju vsem hodne stesti a at jim to s miminkama pekne jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
27.6.15 19:25

@AndreaS92 : super, gratuluju. jaky to bylo, mela jsi peknej porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
27.6.15 20:56

@AnnaF porod byl hodně bolestivý ale na konci krásný zážitek :andel: Sofinka měla 3260 g a 48 cm. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20293
28.6.15 23:01

Andreas92
Annaf-holky mooc gratuluju k miminkům, je to super zážitek, klidně bych byla těhotná zas:D..tak si vše krásně užívejte, já si asi zítra koupím něco na podporu laktace, odsávání moc nefunguje, malý si občas vezme 40, občas jen 25, 10 vše je hodně málo..ale i to málo si myslím, že je fajn..jen abych o to málo nepřišla.. Krásné dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
28.6.15 23:30

@lucypaja : :lol: no, zazitek je to krasny, to jo, ja jsem strasne rada, ze jsem zazila normalni porod, i kdyz to bolelo jako blazen, ale teda, tehotna se mi znovu byt nechce, aspon zatim. Predevcirem jsem videla na koupalisti tehotnou, ne moc, tak paty, sesty mesic a hned me napadlo „chudak“ :lol:. Ja jsem taaaak rada, ze jsem zase pohybliva, pripadam si lehoucka, nemusim na sebe davat pozor a tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20293
29.6.15 00:04

Annaf-tak jasně, lepší je být „bez břicha“, ale nedovedu si představit, že by toto mělo být poslední těhu, tak bych si to ještě jednou zopakovala..ale jasně tak za dva, tři roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.7.15 17:12

Ahoj holky… já jsem porodila 14.6. 17.47h. narodila se nám eliška… 50cm 3,76kg :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.7.15 17:13

Všem mooooc gratuluju a přeji hlavně hodně zdravíčka :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20293
2.7.15 22:15

Evina1407-velká gratulace k Elišce, ať se má krásně a je zdravoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.7.15 22:47

Ahoj holky, jak se mate? a jak se mají Vaše zlatíčka? čas letííí a my máme za sebou 6ti nedělí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20293
28.7.15 06:57

Evina1407-ahojky, zrovna ráno při kojení sem si říkala, že sem písnu, u nás dobré, dnes jdem na ko po šestinedělí, včera nám skončilo, občas bojujem večer cca od 20-23 a i občas dýl s brekotem, chováme, kojíme..ale jinak přes den pěkně spinká, v noci teď jí o půlnoci a pak až cca v půl šesté tak pohoda, objevil ručičky i si je strká do pusinky, i když má dudlík. Občas se i usměje teda zatím bez zvuku. ještě stále dost ublinkáváme a už sme měli rýmičku..tak uvidíme co dnes u lékařky.
Holky budete očkovat proti rotavirům? My asi ne, první také nebyl a a ta cena je hrozná, nechcem na malém nějak šetřit, ale tohle je fakt děs, pneumokoka budem očkovat..Pořád přemýšlíme jaké nosítko buď Manducu či Kiby ceny jsou většinou přibližně stejné.
Tak všem pěkné dny s miminkama, asi už všechny máme ty zlatíčka u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
28.7.15 21:39

Ahojky devcatka, na zitra bude mesic je to nase zlaricko, jediny co mi dela starosti jre to, ze mala prileha hlavickou na levou stranu, vubec hi neotaci na rovbo a na pravou stranu, ja vim ze je to nejspis brzy, ale radsi se ptam jaky s tim mate zkusenosti nebo co b jste mi poradily. Jinak jsme meli pri porodu 3570g a 51 cm :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20293
28.7.15 23:06

Katanek-ahojky, jé měli jste stejné míry při porodu. toto měl první syn, neotáčel se na druhou stranu, preferoval jen jednu, no museli sme dávat hračky a přistupovat k němu z té nepoužívané strany a časem se jí naučil používat, ještě nás poslala na ušní, zda tam neni problém, tak věřím, že i u vás se to cvikem zlepší, postýlku sme neměnili, ale přes den když ležíval na velké posteli měl prostě hračky na téhorší straně..
Holky dnes sme byli v poradně máme 48 dní vážíme 4700 a měříme 57cm oproti prvnímu který neměl v tomhle období ani 4 kg je to cvalda:D, další ko 31.8. a to budem očkovaní na pneumokoka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
29.7.15 07:03

Lucipaja- Diky mi mame poradnu 3.8. 2015,'tak jsem zvedava, jeste by me zajimalo co na prdiky. Pouzivame kapky espumisan, da se rict, ze zabiraji, ale stejne ji tam musim strcit tu rourku, neznas nahodou neco co by zabiralo, me prijde dost drasticky ji tam strkat vecne tu rourku a navic mam strach ze ji poskodim streva nebo konecnik, nebo tak neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20293
29.7.15 13:50

Katanek-omlouvám se napsala sem, že nám je 48 dní, ale je to 43..
také hpoužíváme tyto kapičky, rourku sem nikdy nepoužívali ani u prvního, no kamarádce se osvědčil fén na nějnižší stupeň a přes plínku, nebo ty pecky v pytlíku, u prvního sme nakoupili mastičku Pupík a ta nám ted vůbec nepomohla, u druhého dost cvičíme, ale také stále s prdíky bojujem..chce to asi čas, je to teda trápeníčko, ale ono to vymizí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí