Porod 6/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
10.6.15 18:56

Annaf-uteklo, uteklo, tak budu držet pěstičky, aby to bylo už co nejdříve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.6.15 15:00

Ahoj holky… já jsem 39+3 a taky zatím nic… dneska jsem uklidila celý barák přerovnala skříň, asi po 150té přebalila tašku do porodnice… no řeknu Vám, že to čekání je pěkně na palici :-) Ale ještě si užívám bříško :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.6.15 16:06

Evina1407-no také to máš už za dveřma, i když to mám naplánované i to čekání je děsné, poněvadž i tak to může přijít kdykoli..Musím o víkendu sehnat ještě kojící podprsenku, v Tescu kde mívají neměli, tak nevím, nechci extra drahé..a chtěla bych černou a tělovou..nebo alespoň tu tělovou..jo a navařit klukům, aby alespoň na začátek něco měli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.6.15 18:33

Kojící podprsenky mají za dobrou cenu i kvalitu v Globusu, ale bohužel jenom bílé. Cena 400Kč. Už mám dvě doma a jsou fajn. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.6.15 19:35

Evina1407-óó díky, tam bychom měli v sobotu jet tak kouknem díky mooc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
11.6.15 21:21

Ahoj, tak ja tu furt strasim dva v jednom, dneska v porodnici rozhodli, ze uvidi do pondelka, jestli se to nerozjede. Jsem rada, bala jsem se, ze budou trvat na cisari zitra, ale placenta je dobra a vody dost. Tak to snad dame.

Jinak kojici podprsenky mam jeste z minulyho tehotenstvi, akorat mi jsou mensi, tohle tehotenstvi mi strasne vyrostla prsa, o dve velikosti. To mi pak po kojeni bude chybet :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.6.15 00:13

Annaf-tak přeji, aby jste do pondělí v pohodě vydrželi, tak to máš dobré, mě ty minulé jsou malé..sice mi teď moc prsan nenarostla, ale nějaké to kg mi po prvním synovi bohužel zůstalo, jen pevně doufám, že budu plně kojit a zhubnu..Prvního syna sem kojila jen půl roku a pak sem musela kvůli mé léčbě a lékům přestat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
12.6.15 12:44

@lucypaja : Tak dneska mi rekli, ze nas nechaji az do stredy, jestli bude vsechno OK na sobotni a pondelni kontrole. Takze cas je, snad se malej uraci.

Jinak ja jsem kojenim vubec nehubla, zhubla jsem az po odstaveni a stejne mi trochu zustalo, ale to hlavne tim, ze s ditetem se jaksi min sportuje nez bez deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.6.15 13:37

Annaf-tak čas má, snad se mu bude chtít.. Tak já ani nějak nesportovala, u mě je velký problém v nějakém systému a pravidelnosti v jídle, nejím sice po nocích, nejím knedlíky apod. ale jím jak se mi chce, což je chyba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
12.6.15 16:34

Holky odešla vám hlenová zátka? nebo měly jste výtok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.6.15 16:41

Evina1407-já vůbec nevím, ale možná, že když sem otevřená na dva cm, že už odešla, jen to nevím, výtok mívám občas a ne moc velký…U prvního si tu zátku také vůbec nepamatuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
12.6.15 19:59

@evina1407 : Mne odesel velkej kus uz v utery pred deseti dny, ale od te doby porad chodi kousky…a dneska v porodnici rikali, ze cipek zavrenej :roll:

@lucypaja : No jo, ujidani, to je nerest…ja se snazim to nedelat, taky jsem si rekla, ze v druhym tehotenstvi chci pribrat o ty tri kila min nez s malou, protoze po male mam tri kila navic nez pred ni…ale ja jsem pred ni byla hubena, mela jsem min nez normalne leta pred tim, takze zase zadna katastrofa, ale vic proste mit nechci. Nakonec jsem pribrala asi 12kg, coz je vic, nez jsem chtela, jenze ono to je tezky, kdyz je to tehotenstvi tak dlouhy :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.6.15 20:19

Annaf-hmm tak nevím, mohu se na to v neděli optat, zda mě bude někdo ještě čípek kontrolovat, ale je to asi už jedno..Já u prvního přibrala 12kg, ale zas sem začínala na menší váze než teď, teď sem přibrala cca do 9kg poněvadž se mi na začátku a teď k ke konci váha mění a kolísá jednou méně jednou více, ale tak co, nemůžem být zas nějaké anorektičky a myslím, že něco necháme v nemocnici a pak to půjde snad dolů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.6.15 19:11

Ahojky všem, dne 15.6. v 10.45 se nám narodil druhý chlapeček Edík s mírama 3570 a 51cm byl teda hlavičkou nahoru a i celé tělíčko měl nahoře, hlavička dala lékařům pěkně zabrat, museli jí vytlačovat z venčí skrz můj hrudník, malý byl celý modrý, ale zvládl to, v so nás pustili domů, v neděli blinkal mlíčko s krví tak k sme byli hospitalizovaní na pediatrii, zjistili mu po spoustu vyšetřeních pravděpodobně podrážděný jícen, dostal injekce proti krvácení, už se to pak neopakovalo, sme už doma, trochu bojujem s kojením, ještě dokrmujem um..jinak je zlatíčko a první syn ho pořád pusinkuje..Všem přeji pohodový zbytek těhu a krásné a pohodové porody a ty nejkrásnější miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
27.6.15 19:19

@lucypaja gratuluji k chapeckovi a přeji mu už jen zdraví :kytka:

Já jsem se stala maminkou 10.6.2015 v 20:18 narodila se nám naše holčička Sofinka :srdce:
Všem přeji pohodový porod :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital