Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj vsichni..Je tady nejaka, ktera bude rodit ve Strakonicich nebo rodila??
Sarisek1 píše:
Ahoj ja sem nedavno rodila ve strakach procpak?
Já jsem rodila ve Strakonicích v lednu 2008 a teď v červnu mě to čeká znova. Slyšela jsem ale že tam teď porodnici přestavují nebo co. ![]()
Jéééé to jsem rada, ze se nekdo ozval
Ja tam budu rodit ted v cervenci a mam docela z tech doktoru strach jestli to tedy nestihneme z moji doktorkou nez odjede na dovcu.. Jojo kdyz se odrodi, tak se maminky s miminkama odvezou do toho noveho pavilonu..
Zuzka a verunka 2mesice píše:Sarisek1 píše:Ahoj ja sem nedavno rodila ve strakach procpak?
A muzu se zeptat kdo a chovani tam? Me totiz kazdy rika neco jineho a ted kdyz jsem tam byla minulou sobotu, pritoze mi tlacilo brisko, tak jsem odchazela tak akorad skoro s brekem a nastvana ![]()
Sarisku to jako, že na Tebe nebyli příjemný??? Já jsem tam jela protože jsem už tyden přenášela, tak jsem ležela ještě tři dny nahoře na gyndě a v pohodě. Pak mi zavedli tabletu a na porod si nemůžu stěžovat. Byla tam pa Jurášová a dr Braunová. Teď doufám, že jsem ty jména nějak nepopletla.A všichni super
. Pak na oddělení šestinedělí už to bylo jak kdy, ale tam záleží prostě na sestrách na které narazíš. Já měla problémy s kojením, ale na konec jsem to zvládla. ![]()
A co Ti tam tedy v sobotu řekli, to by mě zajímalo, jaký mají přístup, když tam někdo takhle přijede. A víš jména, kdo Tě prohlížel???
To verim dr.Braunova je moje gynekolozka a je zlatoucka
V sobotu me hrozne tlacilo brisko hrozne bolelo jsem prvorodicka, tak proste nevim a vseho se bojim, tak jsem tam sla.Zazvonila na zvonek otevrela sestra tak ji to povidam ona me zavedla do te ordinace jedny kde je koza,UZ atd..Prisla druha sestra ta volala doktorce Regina Dragounova tam byla a ptala se ji jestli mi maji dat ve 23tt pas na odezvy ona rekla ze jo a ze za 20minut prijde…Za 20minut prisla ptala se, co me trapi vytahla si to a rekla jeje miminku spatne tluce srdicko ja se strasne lekla bylo mi do breku
Rekla at se svliknu a jdu na kozu, tak do me sahla ty dve sestry tam byly porad u toho a cumeli primo, jak do me saha, pak rekla at si lehnu a ze mi vysetri cipek tak zas do me vrazila ten, jak se to tim meri sestry porad koukali uz jsem mela opravdu z to chuti neco rici.. PAk udelala UZ pustila si tam srdicko male a to v poradku, no tak zacala ze je to divne a ze mi to tedy pravdepodobne nesejmulo, ze je jeste miminko mali na to, tak jsem ji rekla, ze trpim arytmii at si to precte v prukazce, ze to bylo srdicko urcite moje, tak ona, ze nejspis jo, tak ze si me tam tyden necha..Ja ji povidam tak jestli je mala v poradku tak neni duvod tady zbytecne lezet, no ona tedy tak vas poslu domu ale hne v pondeli za pani dr Braunovou.. Tak jsem za ni v pondeli sla ptala se, kdo slouzil, kdyz jsem ji to rekla zakroutila ocima a rekla a jeje tak povidej Sarko… Tak jsem ji to rekla vsechno, tak byla rozcilena, ze jak muze ve 23tt sejmout miminku srdicko, ze je to jeste brzo, ze do me hrabala to taky nemela a ty sestry jak tam na me celou dobu cumeli je pry nehoraznost.. Tak ty bolesti mi rekla ze mam jak mi to roste do delohy jak se vse natahuje a stehuje a ze jak jsem hubena, tak to citim vice, ze se nemam bat…NO TAK TAKHLE des..
ahojky já rodila ve Strakonicích v roce 2006 a zkušenosti jsou otřesné a s následky zrovna s tvojí gynekoložkou, ale už je poučená a slyším na ní jen chválu…vůbec bych se toho nebála, další špatná věc se stala v roce 2008, ale to sloužila sama neatestovaná lékařka a opravdu se to už neděje…na různých oddělení ať je to gynda nebo šestinedělí záleží na tom koho potkáš, některý sestry jsou super některý otrávený, ale nenech si to pokazit
přeju hodně štěstí
teda a tu jak jsi u ni byla to je hnus ani ji neznám, ale napíšu ti co se stalo mě aby ti bylo líp
když jsem byla po porodu nemohla jsem chodit ve Strakonicich to moc neřešili a ani berle mi nedali, ale pak v Budějkách mě posílali na všechny možný vyšetření a to i na gyndu a byli tam studenti, čtyři
no hotovo, taky tam doktorce koukali pod ruce, ale já to nějak neřešila…
Tak ja sem ji chytla taky ale nebojse ona je protivna na kazdeho ale odrodila me jima strasne prijemna PA je vpohode zjisjim ti jmeno z papiru pak ti napisu pujdes na predorodni tam ti vsechno vysvetly ale musim te upozornit na to ze ty 2 sestry jedna je blondyna a druha bernovlasa jsou obe dost razne ale kdyz je chytnes a fakt uvydi ze to nezvladas tak ti ve vsem poradi jak porodis a vsechno bude ok tak ti daj malou do naruce a odvezou te na pokoj i s miminkem na sestinedelce jsou sestry zlate ze vsim ti pomuzou a poradi ti staci se jen zepta ja mam jen dobre zkusenosti jestli te jeste neco zajima klidne pisni
Sarisek1, tak Mudr. Braunová je sice super,ale bohužel ten zbytek tam je dost hroznej, samej slovák, primář je kapitola sama pro sebe. Ležela jsem tam týden v 32tt a už mě tam nikdo nedostane, rodila jsem nakonec v ČB a jsem ráda.
Sice jsou ve Strakonících některý dobrý a příjemný PA, ale pokud nastane nějaký problém, tak doktoři jsou tam dost amatéři. Mě jaksi neudělali některá vyšetření, takže se nepřišlo na to že mám zánět a díky tomu mi rupla voda v 34tt a jela jsem rodit do Budějc. Měla jsem tam obědnaný porod i v termínu, protože jsem rizikový pacient s poruchou ímunity. Takže ve Strakonicích, když věděli, že budu rodit stejně na konci těhu někde jinde, tak se na všechno vyprdli. ![]()
V dalším těhotenství mě sem nikdo nedostane a pokud budu muset ležet před porodem v porodnici, tak ve Strakonicích to opravdu nebude. Nepovažuju je tady za śpolehlivý doktory.
Mudr. Braunová tu nemá zrovna snadný postavení, primář je blbec a dost se vozí po ní i po Járovej. ![]()
No holky jsem na to zvedava jako
presne tak samej slovak je to tady a opravdu umi houby… Ja jsem se minule domlouvala s doktorkou, ze si ji zaplatim a at me odrodi nebo jestli bude cisar, tak at udela taky ona mam tam z toho strach z tech doktoru ![]()
Ono je to probléml, ona tě třeba budem mít snahu odrodit,ale primář prej tohle nesnáší, když si doktoři dělají svoje pacienty ze soukromí praxe.
Vím to z dobrého zdroje, Mudr. Braunová to fakt s tim blbym primářem nemá lehký. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.