Porod ve Strakonicich - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marcela_81
20.2.13 11:05

Tak to si nejsem jistá, ale mám dojem, že ne.

• Citovat
  • Upravit
JessikaJ
29.3.13 13:37

Ahojky všem chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti ze Strakonickou porodnicí a jestli je tu mezi vámi některá, která se chystá rodit v září

• Citovat
  • Upravit
10486
15.4.13 10:21

Ahoj kde je teď prosím gynekologie, je pořád na stejném místě nebo je přendaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucijeSS
15.4.13 10:32

@marinka5 Wifina bohužel není, byla jsem na LPS + HS, nástup v pondělí ráno, zákrok v úterý, pustili mě ve čtvrtek. A gynda by měla bejt zatím pořád ještě na starém místě:)

• Citovat
  • Upravit
10486
15.4.13 10:36
@LucijeSS píše:
@marinka5 Wifina bohužel není, byla jsem na LPS + HS, nástup v pondělí ráno, zákrok v úterý, pustili mě ve čtvrtek. A gynda by měla bejt zatím pořád ještě na starém místě:)

a kdo ti prosím dělal tu laparoskopii a hysteroskopii já jduna ní zítra, škoda, že tam není ta wifina :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
15.4.13 13:17

Mě před dvěma rokama dělala laparoskopii dr Braunová

• Citovat
  • Upravit
10486
15.4.13 13:31
@JessikaJ píše:
Mě před dvěma rokama dělala laparoskopii dr Braunová

a vše proběhlo v pořádku, mě tu hysteroskopii bude dělat také dr. Braunová je to i má gynekoložka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
15.4.13 13:37

Marinka5 - moje taky :) je fakt dobrá a dost mi pomohla

• Citovat
  • Upravit
10486
15.4.13 13:47
@JessikaJ píše:
Marinka5 - moje taky :) je fakt dobrá a dost mi pomohla

tak to strašně moc ráda slyším, protože pomoc budu hodně potřebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
15.4.13 13:50

Tak to já budu držet palce je fakt moc hodná a příjemná a hlavně asi jediná dobrá ženská doktorka v okolí

• Citovat
  • Upravit
ka2ka
31.5.13 09:22

Rigousek tak já mám termín v půlce září tak to jsme skoro na stejně :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
ka2ka
31.5.13 09:38
@rigousek píše:
jj já mám 2.10. :) tak jsem zvědavá jak si malej pospíší :D já teda ve Strakonicích ani nikdy nebyla v nemocnici musím se tam dojet aspoň podívat před porodem. chodíš na nějaké ty kurzy nebo tak?

já mám termín 18.9 tak jsem zvědavá jak se trefím ve Strakonicích to nějak předělávali takže taky nevím kde co je a na kurzy nechodím myslela jsem že budu no zatím nějak není čas a ani chut asi půjdu jen na ten jednodenní jestli je ovšem dělají

• Citovat
  • Upravit
ka2ka
31.5.13 09:43

Myslíš, že cvičení bude k něčemu?? Já právě vůbec nevím a vzhledem k tomu, že chodím na procházky a navíc se ted budeme stěhovat tak myslím, že mám pohybu docela dost :nevim: a navíc mám dost vysoký tlak takže se i bojím

• Citovat
  • Upravit
ka2ka
31.5.13 09:51
@rigousek píše:
tak já to beru tak, že si zacvičím, většinou se tam posiluje pánevní dno a tak a to si myslím, že je asi dobrý a i trocha pohybu mi neuškodí zase tolik ho právě nemám i když teď budem malovat :) a taky si říkám, že se alespoň s někým seznámím nebydlím tu dlouho tak tohle beru jako příležitost.

tak já se právě ze Strakonic odstěhovala už před pěti rokama a jezdit cvičit do Strakonic je docela z ruky mám to 35km a další nejbližší cvičení je 25 takže se mi moc nechce i kvůli té vzdálenosti

• Citovat
  • Upravit
ka2ka
31.5.13 11:37

Já napůl cesty do Klatov takže si vlastně můžu vybrat jestli Strakonice ( 35km) a nebo Klatovy ( 30 km) :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková