Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky všem chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti ze Strakonickou porodnicí a jestli je tu mezi vámi některá, která se chystá rodit v září
Ahoj kde je teď prosím gynekologie, je pořád na stejném místě nebo je přendaná?
@marinka5 Wifina bohužel není, byla jsem na LPS + HS, nástup v pondělí ráno, zákrok v úterý, pustili mě ve čtvrtek. A gynda by měla bejt zatím pořád ještě na starém místě:)
@LucijeSS píše:
@marinka5 Wifina bohužel není, byla jsem na LPS + HS, nástup v pondělí ráno, zákrok v úterý, pustili mě ve čtvrtek. A gynda by měla bejt zatím pořád ještě na starém místě:)
a kdo ti prosím dělal tu laparoskopii a hysteroskopii já jduna ní zítra, škoda, že tam není ta wifina ![]()
@JessikaJ píše:
Mě před dvěma rokama dělala laparoskopii dr Braunová
a vše proběhlo v pořádku, mě tu hysteroskopii bude dělat také dr. Braunová je to i má gynekoložka
@JessikaJ píše:
Marinka5 - moje takyje fakt dobrá a dost mi pomohla
tak to strašně moc ráda slyším, protože pomoc budu hodně potřebovat
Tak to já budu držet palce je fakt moc hodná a příjemná a hlavně asi jediná dobrá ženská doktorka v okolí
Rigousek tak já mám termín v půlce září tak to jsme skoro na stejně ![]()
@rigousek píše:
jj já mám 2.10.tak jsem zvědavá jak si malej pospíší
já teda ve Strakonicích ani nikdy nebyla v nemocnici musím se tam dojet aspoň podívat před porodem. chodíš na nějaké ty kurzy nebo tak?
já mám termín 18.9 tak jsem zvědavá jak se trefím ve Strakonicích to nějak předělávali takže taky nevím kde co je a na kurzy nechodím myslela jsem že budu no zatím nějak není čas a ani chut asi půjdu jen na ten jednodenní jestli je ovšem dělají
Myslíš, že cvičení bude k něčemu?? Já právě vůbec nevím a vzhledem k tomu, že chodím na procházky a navíc se ted budeme stěhovat tak myslím, že mám pohybu docela dost
a navíc mám dost vysoký tlak takže se i bojím
@rigousek píše:
tak já to beru tak, že si zacvičím, většinou se tam posiluje pánevní dno a tak a to si myslím, že je asi dobrý a i trocha pohybu mi neuškodí zase tolik ho právě nemám i když teď budem malovata taky si říkám, že se alespoň s někým seznámím nebydlím tu dlouho tak tohle beru jako příležitost.
tak já se právě ze Strakonic odstěhovala už před pěti rokama a jezdit cvičit do Strakonic je docela z ruky mám to 35km a další nejbližší cvičení je 25 takže se mi moc nechce i kvůli té vzdálenosti
Já napůl cesty do Klatov takže si vlastně můžu vybrat jestli Strakonice ( 35km) a nebo Klatovy ( 30 km) ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Tak to si nejsem jistá, ale mám dojem, že ne.