Porod aneb klid před bouří?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4190
14.9.11 20:17

Kdepak, jsem z Liberce…našemu prckovi se ven taky nechce…dneska jsem byli u doktora a nález stejný jako minulý týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.9.11 21:12

Aha..a myslis ze liberec neni uplne ok?ze prchas jinam :lol: ja prave zvazuju kam kdyz bude v jbc zavreno a prijde to zrovna v tu dobu,jakože při mym štěstí už to vim ted.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
15.9.11 08:46

No já jsem s Liberecem měla jednu zkušenost, když jsem o první mimčo přišla…a přístup doktorů mi přišel strašný. Teď se to tam hodně vyměnilo a i můj gynekolog mě tak trochu lámal ať jdu do Lb, zmám i spoustu holek co tam rodily a byly spokojené, ale já se toho nepříjemného pocitu,že tam se mnou jednaly jak s kusem hadru a jediný kdo mi něco vysvětloval byla sestřička nemůžu nějak zbavit…
Ale obávám se,že nakonec stejně skončím v Lb.
Příští týden mám ve středu (když do té doby neporodím)kontrolu v nemocnici v Jablonci, kde bude případná další kontrola netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
15.9.11 19:34

Tak to chapu…no ja tam asi taky zkončím,páč dnes jsem byla u doktorky a jsem otevřena pouze pro prst a k hlavičce se ještě nedá dostat(blanka pro špičku)tak tomu moc nevěřím že to stihneme…zvažujeme i MB ale to je tak 50/50..a na kdy maš termín…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
16.9.11 07:30

Termín mám příští týden ve středu, 21.9. otevřená také na 1 prst…takže manžel se bude muset o víkendu snažit ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
16.9.11 10:13

Ahojky,
já jsem dnes 3 dny po termínu. Zkouším všechny babské rady (kromě maliníku a lněného semnka, protože mně strašně pálí žáha) a nic nezabírá. Poslíčky mám už dlouho, ale malému se ven nechce. :zed:
Už 3 týdny jsem pro prst, tento týden hlavička konečně hodně dole a už mně to nějak nebaví. :nevim:

Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
16.9.11 12:27

No vidíš a já doufala,že nám třeba jako profík něco poradíš ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
18.9.11 14:51
Akina-T píše:
u nas zas zaviraji pardubickou porodnici a jsem z toho na nervy :pocitac:

Ahoj,kdy bude zavřená?Mám teda termín až 1.11.,ale kdyby náhodou tak abysme tam zbytečně nejeli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
19.9.11 10:41

No tak treba to stihneme a potkame se v jbc v porodce ale zatim se nic nechruje asi,neb jak je již zmíneno dělame vše a nic nezabíra…tak nevim nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
19.9.11 16:36

zkusím ve středu poprosit doktora o Hamiltona…o víkendu jsem si to vyšlápla na Ještěd a taky k ničemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
20.9.11 13:13

Hm tak mě řekla doktorka že když to nema bejt tak to nebude ani kdybych dělala cokoliv…taky bych ji rekla o Hamiltona ale je mi to takovy blby… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
20.9.11 16:38

hele za zkoušku nic nedáš, klidně bych se zeptala, že jsem o tom slyšela (četla) jestli to podle ní má smysl a jestli by byla ochotná mi ho udělat…myslet si může co chce…ne. Rodit budeš ty…tak se jí neboj ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
20.9.11 17:10

Ahojte holky, nemáte některá zkušenosti s pásovým oparem? Můj chlap má od soboty „asi“ pásový opar a já mám týden před porodem a mám celkem strach o mimi. Neštovice jsem měla. Přítel byl dnes na kožní, ale bohužel ho sestra odbyla s tím, že mají dnes plno a objednala ho až na čtvrtek. Myslíte, že mám zítra zajít do poradny? Stejně už asi nakažená jsem, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
20.9.11 17:16

Minimálně doktorovi zavolej, za to nic nedáš…
Manžu bych vystěhovala na spaní na gauč, vyměnila ložní prádlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
20.9.11 17:27

Nekde tu je o pasovem oparu diskuse. A pokud se nemylim, tak tam bylo neco v tom smyslu, ze pokud jsi prodelala nestovice, tak bys pasovy opar chytnout nemela, tudiz to neni nebezpecne pro plod.
Ale jak je to s otecem u porodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky