Porod aneb klid před bouří?

582
13.9.11 16:51

Porod,aneb klid před bouří?

Ahoj holky chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti a pocity před porodem.Mě už pár dní nebylo dobře,měla sem samé poslíčky a taky průjem,od minulého týdne lehce krvácím(to je prý normální),šílené bolesti třísel a dnes jako když utne NIC,jen ten průjem a velký úklid..:)tak by mě zajímalo zda jste na tom byl někdo podobně…jinak jsem ve 37+7…díky :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
13.9.11 17:04

Ahojky,
dneska jsem 38+6 a krom jedněch poslíčků, zatím teda ani ťuk…
Třeba je to u tebe vážně klid před bouří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
13.9.11 17:10

No já bych to docela brala..:) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
13.9.11 17:18

nepochopila jsem ten „velký úklid“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
13.9.11 17:22

no že dnes uklízím jak blázen a podle pověr to je pry nějaky hnizdici instinkt a je to předvoj porodu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
13.9.11 17:33
misicka38 píše:
no že dnes uklízím jak blázen a podle pověr to je pry nějaky hnizdici instinkt a je to předvoj porodu.. :palec:

aha, tak to neznám :nevim: , já myslela, jestli to není nějak kulantně řečeno, že jsi mimo toho průjmu ještě i „vyčistila střeva“ :wink:
já to takhle totiž před oběma porody měla, proseděla jsem na velké vždycky půl noci, ale to není tvůj případ
ty průjmy bude nejspíš študeřádící střevní chřipka, s porodem bych to nespojovala
klid před bouří to může být, otázka je, kdy ta bouře přijde, jestli na to nespěcháš, tak to snad ještě pár dní (týdnů) počká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
13.9.11 17:40

no tydnu uz snad ne :roll: za prve je to po dlouhe dobe den kdy je v ramci možností vše ok a za druhe už bych chtěla mít tu malou pindulku venku ale hlavně od 25.9 zavírají porodku v Jbc a ja se modlím aby se to nějak podařilo do tohoto datumu protože se mi jinam nechce a uz takhle je to komlikace…každopadně už bych to klídně brala.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
13.9.11 17:46

jo, jo, chápu, tak ať to dopadne podle tvých představ a hlavně jste zdraví :hug:
ty poslední týdny jsou fakt nic moc, kdo nezažil bolest třísel, tak o hodně přišel, drž se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
13.9.11 18:01

Koukám, další chudák co chce porodit kvůli Jbc, neboj 8.10. jí zase otevřou - možná dřív, když stihnou malování…pak jedině Lbc nebo MB…
My v případě porodu v době malování mizíme do MB ;o)))
A hnízdící instink mám každé jaro a Vánoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
13.9.11 18:06

Hahaha, tak já mám hnízdící instinkt už měsíc, posly taky, poslední dny nepravidelné kontrakce a furt nic.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
13.9.11 21:26

u nas zas zaviraji pardubickou porodnici a jsem z toho na nervy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.9.11 08:03

no tak do 8.10 to uz asi mala nevydrzi…aspon si myslim a taky bych uz dlouho prenasela a neumim si predstavit jak bych ji rodila,kdyz uz ted je pomerne velika… 8-o :lol: doufam ze to stihnu…jinak posly mam taky porad uz tak dva mesice… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
14.9.11 08:15

Misicko- tak pak jedině zkusit zaručené babské rady…
hopsat na míči, tulení s manželem, stimulace prsních bradavek…ale nevím co na to doktoři, asi řeknou,že je to kravina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.9.11 19:34

no zkosime vse ale zatim nic,zatim to nebudu nejak zase silene hnat,krome ricinoveho oleje zkousime vše…asi se jí nechce,tak ji tam holt pěkně nechám dopéct… :-D a nezbýva mi než doufat že se třeba uz pomaloučku chysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.9.11 19:39

Ywet - a ty jsi z jablonce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie