Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti a pocity před porodem.Mě už pár dní nebylo dobře,měla sem samé poslíčky a taky průjem,od minulého týdne lehce krvácím(to je prý normální),šílené bolesti třísel a dnes jako když utne NIC,jen ten průjem a velký úklid..:)tak by mě zajímalo zda jste na tom byl někdo podobně…jinak jsem ve 37+7…díky
![]()
Ahojky,
dneska jsem 38+6 a krom jedněch poslíčků, zatím teda ani ťuk…
Třeba je to u tebe vážně klid před bouří.
no že dnes uklízím jak blázen a podle pověr to je pry nějaky hnizdici instinkt a je to předvoj porodu.. ![]()
misicka38 píše:
no že dnes uklízím jak blázen a podle pověr to je pry nějaky hnizdici instinkt a je to předvoj porodu..
aha, tak to neznám
, já myslela, jestli to není nějak kulantně řečeno, že jsi mimo toho průjmu ještě i „vyčistila střeva“ ![]()
já to takhle totiž před oběma porody měla, proseděla jsem na velké vždycky půl noci, ale to není tvůj případ
ty průjmy bude nejspíš študeřádící střevní chřipka, s porodem bych to nespojovala
klid před bouří to může být, otázka je, kdy ta bouře přijde, jestli na to nespěcháš, tak to snad ještě pár dní (týdnů) počká
no tydnu uz snad ne
za prve je to po dlouhe dobe den kdy je v ramci možností vše ok a za druhe už bych chtěla mít tu malou pindulku venku ale hlavně od 25.9 zavírají porodku v Jbc a ja se modlím aby se to nějak podařilo do tohoto datumu protože se mi jinam nechce a uz takhle je to komlikace…každopadně už bych to klídně brala.. ![]()
jo, jo, chápu, tak ať to dopadne podle tvých představ a hlavně jste zdraví ![]()
ty poslední týdny jsou fakt nic moc, kdo nezažil bolest třísel, tak o hodně přišel, drž se ![]()
Koukám, další chudák co chce porodit kvůli Jbc, neboj 8.10. jí zase otevřou - možná dřív, když stihnou malování…pak jedině Lbc nebo MB…
My v případě porodu v době malování mizíme do MB ;o)))
A hnízdící instink mám každé jaro a Vánoce ![]()
Hahaha, tak já mám hnízdící instinkt už měsíc, posly taky, poslední dny nepravidelné kontrakce a furt nic.
![]()
u nas zas zaviraji pardubickou porodnici a jsem z toho na nervy ![]()
no tak do 8.10 to uz asi mala nevydrzi…aspon si myslim a taky bych uz dlouho prenasela a neumim si predstavit jak bych ji rodila,kdyz uz ted je pomerne velika…
doufam ze to stihnu…jinak posly mam taky porad uz tak dva mesice… ![]()
Misicko- tak pak jedině zkusit zaručené babské rady…
hopsat na míči, tulení s manželem, stimulace prsních bradavek…ale nevím co na to doktoři, asi řeknou,že je to kravina…
no zkosime vse ale zatim nic,zatim to nebudu nejak zase silene hnat,krome ricinoveho oleje zkousime vše…asi se jí nechce,tak ji tam holt pěkně nechám dopéct…
a nezbýva mi než doufat že se třeba uz pomaloučku chysta