Porod aneb klid před bouří?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
20.9.11 17:33

No jo to maš pravdu,za zeptaní nic nedam,ale příjde mi že na mě občas kouka jak na debila když se ji na neco ptam,proto se uz radeji na nic moc neptam…:) přitom jinak je fajn,k jine bych asi nesla,dokonce me bude i rodit asi(kdyz klapne ten jablonec a trefim to do jeji sluzby)a nebo kdyz me bude vyvolavat tak si me prej rovnou i odrodi…tak ja to zkusim

Jinak s tim pasovym oparem,ten sem taky mela a nemelo by to bejt pro okoli zadne ryziko,aspon me tedy rekla doktorka..ale s porodem taky nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
21.9.11 09:07

Misicko, tak tomu trošku pomoc, ne? :wink:
Maliník, procházky, lněné semínko, tulení … Bych se do toho pustila se vším všudy. :lol: :lol: Úklid prý taky porod vyvolává - prostě hodně pohybu.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
21.9.11 11:02

jeje ja tomu pomaham jak jen to jde az na to lnene seminko a malinik…uklizim jako pominuta,jelikož bydlíme ve stare vile kde tvoří polovinu baraku chodby a schody-litam tu jako motorova myš,uklízím,chodim,s přítelem se „tulíme“ :lol: :lol: ,horky vany taky praktikujeme a proste nic,mala se rozhodla že se ji u mami v břiše libí a ven nechce…už nevím :zed: :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
22.9.11 11:43

Dneska jsem se bavila s kámoškou, která řeší něco jako ty. Ptala se na to mudry a ta říkala, že největší spouštěč je prý sperma… Ostatní prý moc nezabírá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
22.9.11 14:00

No tak nam ani sperma nezabíra…:) dnes jsem byla u doktorky a ta mi s usmevem oznámila že to budu nejspíš přenášet a že si s porodnici nemam dělat starosti,protoze driv nez vymalujou to prej nebude..:)asi si to du hodit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
22.9.11 14:28

Mišičko - nic si z toho nedělej…u nás je to také pořád stejně…na porod to nevypada ;o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
22.9.11 20:29

No tak to vidiš.. :-( ja uz sem z toho uplně na prášky,rodit jdu nejspíš teda do Liberce,no co zvladli to tam ostatni tak ja taky a v telefonu byli docela milý…Blbí je že když to bude až v říjnu tak nedostaneme porodný..to mě do :-( ela mrzí,ale hlavně že bude malá v pořadku…v tomhle státě je všechno udělaný jenom pro nemakačenka…bohužel :cry: ty co delaj nemaj nárok :roll: a kam tedy půjdeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
22.9.11 20:37

No my pak asi nejspíš do M.Bolky, jestli mě vezmou…jestli ne, tak hold Liberec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
22.9.11 21:17

taky jsme chteli,ale je to pro nás dost z ruky už takhle..Tak dej vědět až se bude něco chystat,sem zvědavá ktera znás teda toho prcka vyprdne drive.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí