Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No jo to maš pravdu,za zeptaní nic nedam,ale příjde mi že na mě občas kouka jak na debila když se ji na neco ptam,proto se uz radeji na nic moc neptam…:) přitom jinak je fajn,k jine bych asi nesla,dokonce me bude i rodit asi(kdyz klapne ten jablonec a trefim to do jeji sluzby)a nebo kdyz me bude vyvolavat tak si me prej rovnou i odrodi…tak ja to zkusim
Jinak s tim pasovym oparem,ten sem taky mela a nemelo by to bejt pro okoli zadne ryziko,aspon me tedy rekla doktorka..ale s porodem taky nevim ![]()
Misicko, tak tomu trošku pomoc, ne? ![]()
Maliník, procházky, lněné semínko, tulení … Bych se do toho pustila se vším všudy.
Úklid prý taky porod vyvolává - prostě hodně pohybu.
Držím palce.
jeje ja tomu pomaham jak jen to jde az na to lnene seminko a malinik…uklizim jako pominuta,jelikož bydlíme ve stare vile kde tvoří polovinu baraku chodby a schody-litam tu jako motorova myš,uklízím,chodim,s přítelem se „tulíme“
,horky vany taky praktikujeme a proste nic,mala se rozhodla že se ji u mami v břiše libí a ven nechce…už nevím
![]()
Dneska jsem se bavila s kámoškou, která řeší něco jako ty. Ptala se na to mudry a ta říkala, že největší spouštěč je prý sperma… Ostatní prý moc nezabírá. ![]()
No tak nam ani sperma nezabíra…:) dnes jsem byla u doktorky a ta mi s usmevem oznámila že to budu nejspíš přenášet a že si s porodnici nemam dělat starosti,protoze driv nez vymalujou to prej nebude..:)asi si to du hodit ![]()
Mišičko - nic si z toho nedělej…u nás je to také pořád stejně…na porod to nevypada ;o(
No tak to vidiš..
ja uz sem z toho uplně na prášky,rodit jdu nejspíš teda do Liberce,no co zvladli to tam ostatni tak ja taky a v telefonu byli docela milý…Blbí je že když to bude až v říjnu tak nedostaneme porodný..to mě do
ela mrzí,ale hlavně že bude malá v pořadku…v tomhle státě je všechno udělaný jenom pro nemakačenka…bohužel
ty co delaj nemaj nárok
a kam tedy půjdeš ty?
No my pak asi nejspíš do M.Bolky, jestli mě vezmou…jestli ne, tak hold Liberec…
taky jsme chteli,ale je to pro nás dost z ruky už takhle..Tak dej vědět až se bude něco chystat,sem zvědavá ktera znás teda toho prcka vyprdne drive.. ![]()