Porodné pro prosincové děti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
jjelena píše:
Trochu OT, myslím, že pokud se porodný zruší k 1.1. 2011, tak prosincové děti ho dostanou. Nám se narodila dcera 24.12.2007 a od 1.1. 2008 se snižovalo na současnou výši a já si žádala až v půlce ledna a dostala samozřejmě to vysoký. Rozhodující bylo datum narození, nikoliv podání žádosti a tohle si myslím, zůstane stejný
Jojo, to bych řekla, že bude stejný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak jak to tady čtu, tak od konce listopadu začnu běhat a skákat aby miminko to zvládlo do konce roku. Termín mám 15.1 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
onionka píše:j.a.n.i1 píše:ono to už jinak nebude… aspon jsou na to lidi připravení dřív.
Já netvrdím, že to nakonec neprojde, je pravděpodobné, že jo, jen mi vadí jak v článcích ze všeho dělají hotovou věc.
Novinari by to meli psat jako hotovou vec, az kdyz to hotova vec je.
Pripomina mi to, jak pred cca 4lety byly noviny plny informaci, ze bude maslo za 70,–Kc. To me tocilo neuveritelne, s kolegyni jsme se i pohadaly, protoze ta se chystala volit komunisty jen kvuli tomu maslu
.
Samozrejme se nedelo nic, maslo je dal za petadvacet, ze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikito, taky jsem malou před 3 lety přemlouvala, ale já až po Mikuláši… to jsem ještě chtěla jít se starší na besídku do práce ![]()
- Citovat
- Upravit
jjelena - takže nepřemluvila jo
No mamina taky přemlouvala, chtěla jít do divadla na koncert, a vyšlo ji to, ještě přenášela a porod ji museli vyvolávat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice přemluvila, ale neposlechla, protože jsem jí výslovně zakázala narodit se na ježíška ![]()
- Citovat
- Upravit
Nikito a to jsem ještě porodila v 17:20, takže tak nějak i k tý večeři
. Jinak to bylo v pohodě, dokonce mi dali i kapra se salátem a krabičku cukroví., Škoda jen, že kapra nejím a na salát jsem po tom výkonu fakt chut neměla ![]()
- Citovat
- Upravit
jn to věřím. já se nejvíc na vánoce těším na hrachovou polívku s krutony, mňam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat když sem vše vyplnila a podala za jak dlouho dojdou peníze? děkuji za odpověd Mamimy
- Citovat
- Upravit
Trochu OT, myslím, že pokud se porodný zruší k 1.1. 2011, tak prosincové děti ho dostanou. Nám se narodila dcera 24.12.2007 a od 1.1. 2008 se snižovalo na současnou výši a já si žádala až v půlce ledna a dostala samozřejmě to vysoký. Rozhodující bylo datum narození, nikoliv podání žádosti a tohle si myslím, zůstane stejný