Vyplácení nemocenské

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
26.7.10 08:45

Vyplácení nemocenské

Ahojky.. mam asi docela trapny dotaz, ale jsem na nemocenske poprve.. kdy posilaji ze socialky penize? Uz jsem na nemocenske od pulky minuleho mesice a penize zatim nikde.. Poradite? Dekujiii moockrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2426
26.7.10 09:07

ahoj, já jsem na nemocenské od 10.6. a peníze mi přišly 19.7., zavolej si na toto číslo, kde po tobě budou chtít jméno a rč, pak ti řeknou co a jak. telefon 840406040.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.7.10 09:13

Jitko, dekuji mnohokrat.. kam to cislo vubec je?! At vim, kam volam..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101427
26.7.10 09:21

No, ono záleží, jestli si jim dodala všechny podklady… Píšeš, že o půlky minulého měsíce, tak budu počítat od 15.6., takže za 15. - 28.6. by ti měli přijít penízky od tvého zaměstnavatele, ty už máš? A pokud ano, odevzdávala si v práci 2 papíry od doktorky? Jeden k datu 28.6. a druhý k datu 30.6.? Pokud jo, tak by ti peníze od sociálky už měli přijít, ale bude to nula, nula nic, protože to bude jen za 2 dny. Teď ke konci měsíce musíš odevzdat v práci další lístek na peníze od doktorky a v průběhu srpna bys měla dostat penízky od sociálky za červenec. Mají na to ofiko 30 dní, ale třeba u nás to chodí kolem 13. v měsíci, pokud to nezdrží zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.7.10 09:31

j.a.n.i.. Tak jsem to trochu popletla, sem na nemocenske od 27.5. 2010, tzn. ze prvni neplacene tri dny jeste byly v kvetnu.. prvnich 14 dni plati zamestnavatel, to mi prislo a zbytek by mela platit socialka, ne? Chapu to dobre? To mi zatim ale jeste nic neprislo..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.7.10 09:41

Tak jsem volala na to cislo a pani mi tam rekla, ze k nim jeste nedosel ten papir, co jim mel poslat zamestnavatel.. takze uz vim, kde je tedy problem, a kde mam urgovat..:-// Dekuji ale mnohokrat vsem za rady.. budu si to pamatovat, jeste ze pristi tyden uz nastupuju na materskou..:-) chjoo..:-) Pekny den vsem preji..;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.7.10 18:09

ahoj, ja mela taky stejny problem kdyz jsem byla na rizikovem tehotenstvi a manzel po operaci, nevideli jsme penize tri mesice. Ta linka je dobra, tam vse vyresi! a stale to chce je otravovat! oni to poslou! ja uz potom byla hodne nasrana:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.7.10 18:17

tak urgovat u zamestnavatele ale i u lekare, me se stalo ze nedosel listek na penize .. a na dalsim nebylo razitko lekare, takze posilali zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.10.12 09:26

Ahoj holky stava se vam ze nechodi nemocenska za cely mesic? ted mi prisla nemocenska za zari o 3 dny kratsi (do posledniho ctvrtka v mesici) mam se ozvat a nebo cekat zda mi to v listopadu dorovnaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
4.1.13 18:47

Ahojte. Chtěla bych oživit toto téma. Nevíte prosím kdy se vyplácí nemocenská? Jestli je to každý měsíc nebo až po ukončení nemocenské? Momentálně se nejedná o těhotenství, ale o zlomeninu. Moc díky za jakoukoli radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
4.1.13 19:03

Každý měsíc :) první tři týdny vyplácí zaměstnavatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
4.1.13 19:42

Moc díky, mě to přišlo jakou VELKÁ hloupost, že by člověk měl být třeba půl roku bez peněz. I když v našem státě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
9.2.14 11:23

Ahoj holky mam dotaz jestli nevite nekdo kdy mi tento mesic prijde nemocenska?
Jsem na nemocenske uz od minuleho roku skrz tehotenstvi v bylau mi nemocenska za prosinec pristentoste i s casti vyplaty k 10.1. Jak sem byla zvykla normalne na vyplatu ale tento mesic vubec nevim kdy to mam cekat.
Diky za odpovedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101427
9.2.14 11:27

@Amour_Kitten To záleží kdy si dala lístek na peníze do práce, jak rychle ho poslala účetní na OSSZ a kolik tam toho budou mít. Na zpracování mají 30 dnů od přijetí kompletních podkladů, ale většinou to bývá tak za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
9.2.14 11:27

Od sociálky to chodí +- stejný den. Mě chodila ke konci měsíce. Ale záleží kdy má tvoje OSSZ výplatní termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat