Vyplácení nemocenské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
9.4.17 15:02

a jak tedy dal?

Delam 18 hodinove smeny nekdy i 19-20 hod v zakourenem a sefka jen nechce abych mimu timto ohrozovala kdyz lwkar nwbude ochotwn vystavit neschopwnku jak se to da jinak vyridit?? Jeste jsem se docetla ze kdyz me sefka nezajisti vhodne misto tak mam narok zustat doma za 100 procent platu jak to s tim twdy je uz ste to nektera mela?? Dneska to chcw sefka probrat a ja nevin co ji na to rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
13.11.17 18:36

Obnovuji diskuzi, jdu si pro radu nebo spise zkusenosti… od puli zari jsem na nemocenske z asi i vlastni blbosti sem si prvni listek na penize nechala vypsat 9.10 (15.10 jsem ho odevzdala do zamestnani) s tim ze sem do dneska myslela ze to za ten rijen staci aby mi byl vyplaceny celi mesic, dnes jsem volala na ossz jestli uz davky za rijen byly odeslany mam je na slozenku kde mi rekla ze tedy odeslany byly ale jen za do toho 9.10 ze dalsi listek uz jim nedosel samozrejme ani nemohl pac sem nevedela ze musi byt vystaveny k poslednimu v mesici. Urednice nastesti byla vstricna a chapava, hned sem zabehla k dr aby mi listek k 31.10 vystavil a ja ihned podala na podatelnu ossz myslite ze penize budou vyplaceny do konce listopadu kdyz to dnes bylo podano ikdyz doma jeste nemam ani tu slozenku k 9.10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
13.11.17 19:08

@lenka.kob To ti nikdo neřekne, záleží kolik tam toho zrovna budou mít, může to přijít, ale nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
13.11.17 19:15

Ja vím bohuzel ma blbost, spis se ptam na zkusenosti vyplaceni kdyz se to poda primo na ossz jestli je to rychlejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat