Jen pro nfo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jen pro nfo
ahojky ráda bych se zeptala jak je to s mateřskou…kolikátého tak chodí na účet?? nemocenská mi chodila k 20tému v měsíci a nevím jestli je to s mateřskou stejné. děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj nevím zda je to stejné ve všech městech.Já dostávám mateřskou vždy šestnáctého.Zatim se nestalo,že by přišla dýl nebo vúbec. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky… já jsem už 3roky na mateřské a pokaždé mi chodí peníze na účet k 15.dni
na složenku je to o něco později, ale pohybuje se to kolem toho 15. (tedy u mě) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mateřská my chodila do 10 dne,ale rodičovskou už dostávám okolo 20dne.Ale ono co město,tak je to jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mě zas na opak rodičak kolem 10 a mateřska jak vyplata kolem 20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
materskou z Prahy odesilali hned druheho,do 4 byla na ucte. nase ossz ma vyplaty rodicaku 9.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
markyt653 píše:
ahojky ráda bych se zeptala jak je to s mateřskou…kolikátého tak chodí na účet?? nemocenská mi chodila k 20tému v měsíci a nevím jestli je to s mateřskou stejné. děkuju
Tipuju, že mateřská by ti měla chodit stejně, protože ji bude vyplácet ta samá instituce jako neschopenku, možná i dříve, neb nebude potřeba každoměsíční lístek na peníze.
Rodičák pak kdo ví, to vyplácí UP a ten má jiné termíny, ale mám pocit, že je to většinou do 15. ale mohou být výjimky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit