Vyplácení nemocenské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Amour_Kitten
záleží, kdy dojde na úřad lístek na peníze…nejlepší je posílat si ho sama hned posledního nebo prvního, jak to dělám já a peníze máš vždycky max. do 12 na účtě
fakt záleží na tvém zaměstnavateli, kdy odesílá no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do prace ho nosim vzdy ke konci mesice tak bych to mohla ocekavat nekdy pristi tyden
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mně to od OSSZ chodí 27. v měsíci… Docela pozdě… Ještě, že mám manžela a nejsem závislá jen na sobě, jinak nevím, kdy bych platila poplatky a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 ahoj, jsem nyní nemocná, už je to 3 týden, takže už bude platit sociálka, co když ukončím nemocenskou třeba příští úterý tedy 10.3. a personální pošle lístek s ukončením, což je zároveň lístek na peníze hned, tak je dostanu do 14 dní nebo až v dubnu? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte vůbec to nesouvisí s předešlou diskuzí, ale nechci zakládat nové téma. Mají mi dojít peníze a paní z úřadu mi napsala, že vyplaceno bude 25.11.. Chci se zeptat, zda mi peníze dojdou toho 25.týho nebo je budou ten den odesílat?
- Citovat
- Upravit
@Misskaaa Spíš bych tipla, že odesílat, protože ona neví, jak dlouho půjdou, převod bývá rychlejší než složenka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky volala jsem na to číslo jak uvádíte a paní mi řekla, že lístky tam přišly 28 a že se to zpracovává.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky chci se zeptat jsem na nemocenske kvuli rizikovemu tehotenstvi od 14.8. a a jeste sem nic nebrala vim že prvni 14 dni plati zamestnavatel a pak socialka ale kdy to prijde od socialky?? a kam pro info zavolat nevite? dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@otyla chodis si na konci mesice k dr pro lístek na penize, ktery pak odevzdavas v praci? Jinak zavolej na socialku, kam spada zamestnavatel a oni ti reknou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@otyla píše:
Ahojky chci se zeptat jsem na nemocenske kvuli rizikovemu tehotenstvi od 14.8. a a jeste sem nic nebrala vim že prvni 14 dni plati zamestnavatel a pak socialka ale kdy to prijde od socialky?? a kam pro info zavolat nevite? dekuji
Pokud jsi odevzdala vše co jsi mněla tedy hlavně IV. díl + lístky na peníze k poslednímu v měsíci…tak za ty 4 dny v srpnu bys měla mít na účtě a za září bych řekla, že je ještě brzy. Lístek na peníze k 30.9. jsi si u Mudr. vyzvedla kdy? Pak poslala do práce a z té to odešlou na OSSZ + od té doby doručení mají 30 dní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den prosím vás chci se zeptat zda tu někdo nevíte kolik dní má sociálka na vyplacení nemocenské od odevzdnání lístku na peníze do práce? lístek sem odevzdávala více jak před 14 dny a na účtě pořád nic, tak jestli mají ještě čas a nebo zda mám někam volat děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Safinol Jakmile lístek dostne ČSSZ od zaměstnavatele, tak má 30 dnů na vyřízení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka píše:
@Safinol Jakmile lístek dostne ČSSZ od zaměstnavatele, tak má 30 dnů na vyřízení
A já ještě doplním, že kompletně a správně vyplněného lístku, což občas je taky problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 ahoj, mohu ti napsat až? Mám takovou otázku že mzdové problematiky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit