Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Najdi si na netu nejakou kalkulacku. Ale s takovym chlapem sis udelala decko? Co to je za smesny prijem???
Ne, pro nárok byste museli brát do 20 817, partner by si měl najít lépe placené místo
Ne, pokud nevyživujete další děti, tak vám to nevyjde. Doufám, že má přítel dostatečně ošéfované ty příjmy bokem např. pro případ, že ho zítra srazí auto a poleží si v nemocnici. Protože bez řádné pojistky s jeho oficiálním příjmem bych asi klidné spaní neměla.
@Kaileee
To není příjem mého přítele. Je to jen to co mu chodí na účet a co má ve vyplatni pásce. Zbytek mu dávají ve firmě na ruku
@Anonymní píše:
@Kaileee
To není příjem mého přítele. Je to jen to co mu chodí na účet a co má ve vyplatni pásce. Zbytek mu dávají ve firmě na ruku
Takze podvodnici…
@Anonymní píše:
@Kaileee
No tak vidíš, peníze máte, tak proč porodné?
@Anonymní píše:
@Kaileee
Takže peníze máte, akutně nepotřebujete, na porodné nedosáhnete. Buď ráda.
Ale pro klidný život tebe i dítěte doufám, že máš hodně peněz ulito bokem a tvůj pouze přítel slušnou pojistku.
@SlečnaDahlia píše:
Takže peníze máte, akutně nepotřebujete, na porodné nedosáhnete. Buď ráda.Ale pro klidný život tebe i dítěte doufám, že máš hodně peněz ulito bokem a tvůj pouze přítel slušnou pojistku.
To nepotrebuji, prece budou cely zivot mladi a zdravi, ne? A zajisteni, protoze si jiste na horsi casy spori z toho, co uskudlili na nas, danovych poplatnicich.
Tady je zas kazdej chytrej.. Jsou obory a mista, kde jina prace nez pulku na pasku a pulku na ruku proste neni.
@Pajka89 píše:
Tady je zas kazdej chytrej.. Jsou obory a mista, kde jina prace nez pulku na pasku a pulku na ruku proste neni.
Ale to tu nikdo nepopírá. Jen je pak podstatné si případné výpadky příjmů řádně ošéfovat (pojistky, spoření), a není úplně morální na jedné straně okrádat stát a na druhé straně z toho chtít ještě profitovat v podobě žadonění o příspěvky a předstírání nízkých příjmů.
@Pajka89 píše:
A můžu se zeptat jaké? Měla jsem za to, že pokud nedanim já i zaměstnavatel všechny peníze, co dostávám, tak je to podvod. Opravdu jsou obory a místa, kde plošně platí, že všichni podvádí?
@solip
Přítel má výplatu v čistém těch 10500 a zbytek ma v dietách. Takže peníze na ruku a to jeho zaměstnavatel opravdu nedává do výplatní pásky ani neposíla na účet.
@solip píše:Řekla bych, že jsou. V pohostinství číšníci například. Ti mají pásky velmi malé, ale plat dvojnásobný. Taky mi to vadí. Porodné by chtěla, ale peníze mají. Je to prostě podvod na stát. A bohužel stát je v tomhle hloupý. Takových podvodníků je…
A můžu se zeptat jaké? Měla jsem za to, že pokud nedanim já i zaměstnavatel všechny peníze, co dostávám, tak je to podvod. Opravdu jsou obory a místa, kde plošně platí, že všichni podvádí?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak je to s nárokem na porodné. Přítel má na výplatní pásce 10 500 čistého. Mě chodí na účet 15 000 čistého. Momentálně jsem na nemocenske. Budeme mít po porodu nárok na porodné?