Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, od kterého týdne perete a žehlite oblečení? Vůbec nevím kdy se do toho tak pustit. Nejraději bych hned protože toho je strašně moc a rychle to přibývá, ale přijde mi že je brzy takže kdybych zacla teď můžu pak znova
![]()
Tak pokud je to uložené v čisté skříni kam se na to nebude prasit, tak je to jedno
jako asi bych to nedelala v prvním trimestru, ale v tretim kdykoliv ![]()
@Danielarat kdy, proč, jak? Peru 3× týdne 😁 🤭 ale to ses asi neptala, viď
@martina.se
Nene, myslela jsem v kterém týdnu těhotenství před porodem ![]()
@Danielarat píše:
@martina.se
Nene, myslela jsem v kterém týdnu těhotenství před porodem
tehdy kdy máš chuť se do toho pustit ![]()
@Danielarat já vím, no.. Ale nedalo mi to.. Hele, chystat budu tak od cca 34 tt.. Dřív ne.. Asi strach nebo tak.. Zatím nemám vůbec nic, jsem 22 tt
Dělala to jsem cca 6 týdnů před termínem, ale jen proto, že 1.Jsem se už nudila,2. Měla jsem zdravotní problémy a potom bych se k tomu nemusela dostat.( to se nakonec stalo)
Pokud to bude v čisté skříňce kde se nepráší je nějaký ten týden úplně jedno..
S prvnim jsem zacala chystat nejak 8 tydnu pred porodem.
Ted s druhym mesic pred terminem, ale jen diky tomu, ze me vyplasilo, ze se mi uz spustilo mlezivo ci co
za vikend jsem sfoukla uplne vsechno, a dobre, ze tak. Materskou nastoupim az dnem porodu, takze bych to buhvi jak dlouho odkladala kvuli pracovnim ukolum az by bylo treba i pozde.
Prvni varku jsem sfoukla nekdy kolem 25tt asi. Druhou az po 30tt a to uz jsem mela u zehleni co delat, otejkaj mi nohy.. takze za me klidne driv, kdyz to clovek hned uskladni ve skrini kam se neprasi a tak..
Nic jsem nezehlila a prala prubezne, jak to prichazelo domů.
Na tyhle práce se chystám nějak po 30.tt jelikož teď ve 27. ještě doma žádné prádlo pro mimi nemám… ![]()
Osobně jsem začala 25 tt a to hlavně proto, že se mi konečně udělalo líp. Zároveň jsem měla strach, že se vrátí nějaké obtíže, ať nevolnosti, natékání nohou nebo cokoli dalšího. (A že toho v těhotenství může být hafec.) Vše sem dala do čistých skříní a hold mám nachystáno.
Zároveň mi to dělá psychicky dobře, že mám „hotovo“ a nemusím plašit, co mi ještě chybí…
Ja začala tedkom, 33tt, ale být tebou klidně se do toho dám driv, ty vedra na to žehlení pri napuchlych nohach i rukach
zavidi vsem kteří to uz maji ![]()