8 tt těhotenství bez srdíčka

Anonymní
15.6.20 12:04

8 tt těhotenství bez srdíčka

Ahoj holky, prosím o nějaké zkušenosti. Měla jsem hodně rozházený cyklus, ale ovu jsem si jistá, že byla 4. 5. tzn. teď bych měla být tak 8 týden? Počítám si to sama, doktor bere termín dle MS a to jsem už 10 tt. Ale tak či tak, 8 týden a neviděl srdíčko. Stává se, že má někdo srdíčko třeba až 8+3 a tak? Díky za každou pozitivní reakci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.6.20 12:06

Na kontrolu jsem šla 6+4 a srdíčko už bylo krásně vidět :nevim: pozval tě doktor na další kontrolu?

• Citovat
  • Upravit
76306
15.6.20 12:10

Bohužel, to na pozitivní reakci nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
15.6.20 12:23

Mezi 6-7tt bylo vždy vidět srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
15.6.20 12:33

Ahoj, obávám se, že to nebude dobré :( Konkrétně u mně :srdce: bylo 1. v 5+5tt a 2. v 5+3tt :think:

• Citovat
  • Upravit
4535
15.6.20 12:33

To už je pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
15.6.20 12:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o nějaké zkušenosti. Měla jsem hodně rozházený cyklus, ale ovu jsem si jistá, že byla 4. 5. tzn. teď bych měla být tak 8 týden? Počítám si to sama, doktor bere termín dle MS a to jsem už 10 tt. Ale tak či tak, 8 týden a neviděl srdíčko. Stává se, že má někdo srdíčko třeba až 8+3 a tak? Díky za každou pozitivní reakci.

Jediná možnost by byla, že ovulace byla později a jsi nižší týden (5+,6+…).
Bohužel srdíčko už je v reálném 7tt. vidět.
Podle čeho jsi si jistá, že ovulace byla 4.5??? Kdy jsi měla pozitivní první těhotenský test???
Držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 12:47

Já šla na první kontrolu v 6+3 a nic neviděla, dokonce měla problém najít váček ale na poslední chvíli ho našla. Na další kontrolu 7+3 a srdíčko už šlo pěkně vidět a podle velikosti přesně odpovídal poslední ms. :andel:
Mohla jsi se třeba spléct a ovu byla později, pokud ano mohla by jsi mít naději :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4829
15.6.20 12:50
@Anonymní píše:
Já šla na první kontrolu v 6+3 a nic neviděla, dokonce měla problém najít váček ale na poslední chvíli ho našla. Na další kontrolu 7+3 a srdíčko už šlo pěkně vidět a podle velikosti přesně odpovídal poslední ms. :andel:
Mohla jsi se třeba spléct a ovu byla později, pokud ano mohla by jsi mít naději :kytka:

Tak jestli už viděla jednou srdíčko a teď podruhé už ne, tak to je asi blbý holka. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 12:55

Díky za reakce. Toho 4.5. mě píchalo v boku což je signál, že je ovu a dělala jsem si i ovulační test. MS jsem totiž měla začátek už 8. dubna, ale cykly mám právě klidně 35 - 40 dní. Na kontrolu jdu příští pondělí do nemocnice, kde je lepší ultrazvuk.
Před 10 dny byl jen váček, dneska bylo i embryjko, takže za těch 10 dní to vyrostlo, ale hold pokud to bude špatné tak se to může zastavit kdykoliv. Uvidíme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.20 12:56

Jo a první dušík byl 14 dní po ovu na testu přesně

• Citovat
  • Upravit
19981
15.6.20 13:18

Spíš ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.6.20 13:36

Já šla na kontrolu 7+3 a byl vidět jen váček + emryjko, ale říkala, že mi ani neřekne, ve kterém tt jsem, protože to nejde ani změřit. Za dva týdny v 9+3 už tam byl prcek i se srdíčkem a odpovídal 9+2. Dr říkala, že se to někdy tak stává a pr ek se ukáže později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 13:40

@Jana3452 Ráda čtu, že teda je naděje :srdce: Budu taky doufat do poslední chvilky!

• Citovat
  • Upravit
2
15.6.20 21:00

8tt nešlo vidět srdíčko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se někomu přehodilo něco podobného. Byla jsem dnes na prohlídce u gynekologa a jsem v 8+2tt a úplně mě rozhodil řekl mi že nevidí srdeční činnost a že na 8tt má malou velikost jen 17mm. Mám přít za týden znovu a uvidí se prý jestli to není zamlkle tehotenstvi. Doufám že bude vše v pořádku mám z toho hrozně nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí