Piercing a tetování v těhotenství

15
15.6.20 08:55

piercing a tetování v těhotenství

Ahoj, jsem ve 20 tt a jsem prvorodička. Na 20 tt mám bříško poměrně velké a cca už 2 týdny cítím pohyby. Můj pupík není ještě vystouplý a mám v něm piercing, nevím zda si ho mám vyndat, nebo počkat až mi pupík vystoupne. Měli jste někdo piercing celé těhu, nebo jste ho hned vyndali? Pak mám ještě na bříšku velké tetování a na velkém bříšku se začíná napínat a trochu to pálí, nevíte čím to mazat? Máte někdo s tetováním v těhu zkušenost a jak bude po těhu vypadat?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
15.6.20 09:01

No jak asi bude vypadat, to byl naapad teda delat si tetovani na brichu :mrgreen: piercing vytahni jak ti to bude neprijemne… nevim jak se tvari doktor u ultrazvuku, jestli mu tam neprekazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
15.6.20 09:04
@Daniela 29 píše:
Ahoj, jsem ve 20 tt a jsem prvorodička. Na 20 tt mám bříško poměrně velké a cca už 2 týdny cítím pohyby. Můj pupík není ještě vystouplý a mám v něm piercing, nevím zda si ho mám vyndat, nebo počkat až mi pupík vystoupne. Měli jste někdo piercing celé těhu, nebo jste ho hned vyndali? Pak mám ještě na bříšku velké tetování a na velkém bříšku se začíná napínat a trochu to pálí, nevíte čím to mazat? Máte někdo s tetováním v těhu zkušenost a jak bude po těhu vypadat?
Díky

Osobně piercing nemám, ale vím, že se prodávají do pupíku takové měkké ohebné pier. jestli z bioplastu? a ty si dávají těhotné…
Pokud by i tohle vadilo, tak bych to vytáhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
15.6.20 09:13

Piercing jsem vytáhla už na první screening. Dirka se mi nijak nevytahla, kdyztak se dává piercing z bioplastu aby nezarostla. Nicméně mě to přijde na těhotenskym břichu nechutný, vytáhla bych ho. A tetování mazat něčím hodně mastným, třeba sádlem. Nicméně stejně bude potřeba oprava.

• Citovat
  • Upravit
15.6.20 09:14

Piercing jsem vyndal tuším nějak 30tt. a už nevrátila. Uz by to na mé postavě nevypadalo tak hezky. 😂
A tetování mám nad zadkem a to se roztahlo, takže „popraskalo“ mám přes něj strie, ale dnes to nevypadá tak strašně jako po porodu. Denodenní mazání mi stejně nepomohlo.
Spíš počítej s tím, že až nebudeš kojit, půjdeš na opravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
15.6.20 09:22

Piercing bych spis vytahla, jinak mne treba pupik vubec nevylezl ani u prvniho, ani ted u druheho 37+4 tt :) Co se tyka tetovani, tak bych pocitala po ukonceni kojeni s opravou, nadelaji se strie a uz to nebude ono. Ale uvidis az pak ;) Osobne neporadim, mam tetovani jen na rukou.

• Citovat
  • Upravit
11659
15.6.20 09:35

Piercing nemám ale už bych vytáhla..a tetování mám ale spíše na boku..mazat čím no vším co je mastné takže třeba modrá indulona, vazelina lékařská, bepanthen..
Jinak s tím tetováním tak to je individuální záleží kde přesně je, jak budeš mít velké břicho atd je lepší počítat s opravou no proto jsem ho nechtěla přímo na břicho i když trošičku zasahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
15.6.20 09:35

Nemám zkušenost ani s jedním, ale pupík mi nevylezl a strie taky nemám :). Tetování bych hodně mazala, já na bricho používala olejíček od Saloos a od BiOil a piercing asi záleží na tvych pocitech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
15.6.20 10:26

Měla jsem, vyndala jsem, ale pupík mi nevystoupil

tetování mám na lopatce, tak neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
15.6.20 12:26

Piercing jsem si vyndala hned… vypadalo to blbě na velkém pupku :lol:. Tetování na břiše mám, nesvědilo mě, mazala jsem jednou za čas vším možným… strie nemám. Tetování mi vede kolem třísel na stehno a jelikož jsem 2 x rodila císařem, mám ho dole sešité a jelikož jsem byla opuchlá a pak splaskla, tak se mi o půl cm posunula spodní část… vidět to nejde, ale stejně chci ten obrázek předělat ;).

• Citovat
  • Upravit
Makca87
15.6.20 12:38
@Kaileee píše:
No jak asi bude vypadat, to byl naapad teda delat si tetovani na brichu :mrgreen: piercing vytahni jak ti to bude neprijemne… nevim jak se tvari doktor u ultrazvuku, jestli mu tam neprekazi..

Tetování na břichu má hodně lidí, ani o tom nevíš ;). Za mě super místo, nejde to vidět, jen na bazéně a donutí to majitelku dřít na své postavě ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky