Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já otěhotněla někdy po půlce února, ségra měla maturák a nevim už přesně datum. Každopádně se syn narodil 8.11. takže pulka ledna je pitomost ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím jsem kluk. A chtěl bych napsat a vysvětlit můj problém. Přece jen jste ženy a prošli jste si porodama a tydnama… Mám problém a prosím ne ukamenuj tě mne.Čekám dítě s jednou ženou. Napsala mi teď nedávno cca 14 dnů spatky že čeká dítě semnou. A že na to přišla taky nedávno. Určitě mě to dost zarazilo. Tvrdí že to je moje. Ale já si nejsu jistý. Bylo to v době kdy jsem neměl přítelkyni a teď už mám. Cca jsem stou ženou měl sex před 6 měsíci. Pohlavní styk byl 17.1.2020 nechráněni ale bez uděláni do vnitr. Ano jsou výjimky. Kdy se to může chytnout i bez toho uděláni. Ani druhý sex hnedka nebyl nebyl žádný. Ale je si jistá že to je moje. Poslední měsíčky měla 13.3.2020 a porod je 9.11.2020 a my jsme měli pohlavní styk 17.1. 2020.. Dával jsem to počítat i mě rodině a od mé přítelkyně mamce která si tím prošla cca 8 měsíců spatky. A pravda je že mi to vrtá hlavě. Protože když se počítali nemohli se dopocitat. Že tam chybí měsíc. V tom případě hodně lidí řeklo že pohlavní styk musel být 17.2.2020 což vím že nebyl. Byl 17.1.2020 dalsi věc. Nechce po mně ani alimenty. A nechce ani abych byl napsanéj jako otec. Dobře já a ona dítě nechce. Beru to. Že by ho dala pryč ale přej byla karanténa a doktoři ani ženský doktoři prý neOrdinovali. Připadá mi to jako lež.. Sám sem byl že svoji přítelkyni. U ženského. A prý to dítě nejde pryč je to do 3 měsíce potrat. Teď jde 7.7 na genetiku. A tam prý řeknou kdy ten sex byl a tak dále zdravý dítěte… Vím že vajíčko má něco 14 dnů nebo jak říkala mi to její máma. A spermie co vím dokážou přežít max 3 dny ne? Přijde mi to jako blbost. A zbytečně starosti. Stejně si udělám anonymně test otcovství. Ad mám jistotu. Ale chtěl bych od vás poradit. A jestli toto co píšu je možný. A můžou se doktoři splést? Děkuji za odpověď holky. Jak sem psal ne ukamenuj tě mne.
S tímhle datem porodu otěhotněla v únoru, potvora.
A na potrat se mohlo samozřejmě i během karantény, to si vymýšlí.
Tak to je dobrá blbost
..je V6 měsíci a zjistila to nedávno? K jsem také V6 měsíci vím to od 4 týdne
takže cca 22tydnu…na víc doktoři ordinovali a může se na potrat do konce 3 měsíce tuším nějak 13 týden…
Vyšetření 1 screening 2 atd na vývojové vady se taky dělali taky jsem byla takže je hloupá že jde někam až teď…
Na víc já jsem měla poslední ms 23.12 a mám termín porodu 28.9
Takze kdyby otěhotněla v lednu měla by termín někdy začátek října a ne v listopadu a navíc píšeš že měla menstruaci ještě v březnu..celé to nesedí a je to hloupost
vůbec to neodpovídá. asi neví kdo je otec tak zkusila Tebe. Ale proč Tě to vůbec psala když nechce aby jsi byl v rodném listu? Určitě testy otcovství ale to by ty spermie museli mít mega životnost a byl by jsi v knize rekordů ![]()
Nevypadá to, že budeš otec, ale když po tobě nechce alimenty a zápis do rodného listu, je asi ještě jiný adept na tatínka. Můžeš si udělat test otcovství, ale anonymně asi sotva. A i během nouzového stavu se ordinovalo, léčilo a potratovalo, když to bylo nutné.
@Markéta80 je možný že ja mám peníze jsem rok 97 a pracuji v rakousku. Výdělek cca 50 tisíc. Její matka mi psala ze bych mel dá něco do začátku. A že mě nebudou zapisovat. Nikam a budu platit domluvené výživné vše bez soudu. A ta holka mi zas říká. Že nechce nic po mně. Už si i myslím že prostě je někdo další a chce peníze po obou. Každopádně si pak udělám test anonym.. Když sem požadoval test s plodové vody. Zamitlo se to. Že nebude do ní nikdo píchat jehlu nebo co
![]()
Otec nejsi. Nenibto mozne. A ze nechce podstoupit odber plodovky chapu.. Je to invazivni vysetreni..
@Yago1997 píše:
@Markéta80 je možný že ja mám peníze jsem rok 97 a pracuji v rakousku. Výdělek cca 50 tisíc. Její matka mi psala ze bych mel dá něco do začátku. A že mě nebudou zapisovat. Nikam a budu platit domluvené výživné vše bez soudu. A ta holka mi zas říká. Že nechce nic po mně.Už si i myslím že prostě je někdo další a chce peníze po obou. Každopádně si pak udělám test anonym.. Když sem požadoval test s plodové vody. Zamitlo se to. Že nebude do ní nikdo píchat jehlu nebo co![]()
a viděl jsi jí? je vůbec těhotná?
@Yago1997 píše:
@Markéta80 je možný že ja mám peníze jsem rok 97 a pracuji v rakousku. Výdělek cca 50 tisíc. Její matka mi psala ze bych mel dá něco do začátku. A že mě nebudou zapisovat. Nikam a budu platit domluvené výživné vše bez soudu. A ta holka mi zas říká. Že nechce nic po mně. Už si i myslím že prostě je někdo další a chce peníze po obou. Každopádně si pak udělám test anonym.. Když sem požadoval test s plodové vody. Zamitlo se to. Že nebude do ní nikdo píchat jehlu nebo co![]()
Rozhodně jí nedávej žádné peníze bez jasného prokázání otcovství. Pokud je to tak jak píšeš otcem nejsi ani omylem. Matinka té těhotné je nejpíš vyčuráná jako díra do sněhu a zkouší zda by se z Tebe nedaly vytahat nějaké peníze.
@Yago1997 píše:
@Markéta80 je možný že ja mám peníze jsem rok 97 a pracuji v rakousku. Výdělek cca 50 tisíc. Její matka mi psala ze bych mel dá něco do začátku. A že mě nebudou zapisovat. Nikam a budu platit domluvené výživné vše bez soudu. A ta holka mi zas říká. Že nechce nic po mně. Už si i myslím že prostě je někdo další a chce peníze po obou. Každopádně si pak udělám test anonym.. Když sem požadoval test s plodové vody. Zamitlo se to. Že nebude do ní nikdo píchat jehlu nebo co![]()
Rozhodně bych nenutila do testu před porodem. Anonymně se otestuješ jak? ![]()
Hmmm, tak na takovou udělej bububu. Že platit budeš jedině oficiálně, to znamená po zápisu do RL (po testech, samozřejmě). A že kromě povinností si budeš na dítě nárokovat i práva, tzn. spolurozhodování, návštěvy atd. A pro příště nos s sebou kondom
.
Šmarja, tchýně v akci a šup vše hodit na tebe. Kolik vám je?
P. S.: Ja otehotnela na Silvestra, termin porodu byl 30.9.
No tak to je úplná blbost. Pokud má TP začátkem listopadu, tak musela otěhotnět začátkem února. Takže poslední MS by měla v druhé půlce ledna, což ale zas nesedí s deklarovanou poslední MS v březnu. No je to dost podivné. Každopádně ty otec nejsi. Spermie vydrží max 5 dní, takže by musela otěhotnět nejpozději kolem 20.1. a to by měla TP někdy kolem půlky října. Musela s někým spát ještě v únoru. Nic neplať, rozhodně ne předem. Testy se můžou udělat až bude miminko na světě. Anonymně si je udělat nechat nemůžeš, a z plodové vody zapomeň, očividně nevíš, jak to probíhá, opravdu se do břicha píchá jehla, tak smajlíka si nech od cesty.
Zdravím jsem kluk. A chtěl bych napsat a vysvětlit můj problém. Přece jen jste ženy a prošli jste si porodama a tydnama… Mám problém a prosím ne ukamenuj tě mne.
Čekám dítě s jednou ženou. Napsala mi teď nedávno cca 14 dnů spatky že čeká dítě semnou. A že na to přišla taky nedávno. Určitě mě to dost zarazilo. Tvrdí že to je moje. Ale já si nejsu jistý. Bylo to v době kdy jsem neměl přítelkyni a teď už mám. Cca jsem stou ženou měl sex před 6 měsíci. Pohlavní styk byl 17.1.2020 nechráněni ale bez uděláni do vnitr. Ano jsou výjimky. Kdy se to může chytnout i bez toho uděláni. Ani druhý sex hnedka nebyl nebyl žádný. Ale je si jistá že to je moje. Poslední měsíčky měla 13.3.2020 a porod je 9.11.2020 a my jsme měli pohlavní styk 17.1. 2020.. Dával jsem to počítat i mě rodině a od mé přítelkyně mamce která si tím prošla cca 8 měsíců spatky. A pravda je že mi to vrtá hlavě. Protože když se počítali nemohli se dopocitat. Že tam chybí měsíc. V tom případě hodně lidí řeklo že pohlavní styk musel být 17.2.2020 což vím že nebyl. Byl 17.1.2020 dalsi věc. Nechce po mně ani alimenty. A nechce ani abych byl napsanéj jako otec. Dobře já a ona dítě nechce. Beru to. Že by ho dala pryč ale přej byla karanténa a doktoři ani ženský doktoři prý neOrdinovali. Připadá mi to jako lež.. Sám sem byl že svoji přítelkyni. U ženského. A prý to dítě nejde pryč je to do 3 měsíce potrat. Teď jde 7.7 na genetiku. A tam prý řeknou kdy ten sex byl a tak dále zdravý dítěte… Vím že vajíčko má něco 14 dnů nebo jak říkala mi to její máma. A spermie co vím dokážou přežít max 3 dny ne? Přijde mi to jako blbost. A zbytečně starosti. Stejně si udělám anonymně test otcovství. Ad mám jistotu. Ale chtěl bych od vás poradit. A jestli toto co píšu je možný. A můžou se doktoři splést? Děkuji za odpověď holky. Jak sem psal ne ukamenuj tě mne.