Prý se mnou čeká dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
14.6.20 22:15

@andelka83 Ne, ne, učí se to na medicíně, leda nějaká hromadná mystifikace. :mrgreen: Už jsem to našla – Rubeškův hmat. Akorát ono se to asi nestrká dovnitř, ale je to taky vnější no, to asi zapracovala fantazie. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32885
14.6.20 22:22

@Litta no tak to každopádně. Mezi sedací hrboly zevnitř nevtlacis nic :lol: To je asi pomůcka pro Dr, kteří neměli ( nemají) pelvimetr. Myslím, že tak se to jmenuje, čím se ty rozměry měří.
Já jsem si vždycky dělala srandu, že na mě už od dveří je jasné, že rodím dobře, tak to ani nevytahuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2749
14.6.20 22:24

Nechci byt na tebe hnusna, ale proste z tebe nemuzu. ja se snad ani nedivim, ze to zkusila. Pravopis katastrofa, prosimte kdyz uz, tak kor a ne gord. Vidam i kord, kort, ale gord jsem jeste nevidela.
Gratuluju ti, sice jsi se valel bez gumy a mohl jsi teda zadelat na dite, ale v tomhle pripade to tak fakt nebude. Ber to jako zkusenost a pouc se z toho. Doufam, ze ti je tak 18 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32885
14.6.20 22:27

@K. Rocánková bohužel, letos 23. Píše že je ročník 97. Snad se poučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
14.6.20 22:34

No to je úplně jasný, shání sponzora a ty se hodíš, neb jsi s ní spal ;) chtějí z tebe tahat peníze, v tom nic jiného nehledej, kór, když tě nechce nikde zapsat, a vlastně vše chce jen dohodou.. proč asi… protože to dítě s největší pravděpodobností nebude tvoje ;) ta měla těch sexuálních partnerů zřejmě víc.. buď rád, že jsi si od ní neodnesl například syfilis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.6.20 23:04
@Anonymní píše:
Zdravím jsem kluk. A chtěl bych napsat a vysvětlit můj problém. Přece jen jste ženy a prošli jste si porodama a tydnama… Mám problém a prosím ne ukamenuj tě mne.Čekám dítě s jednou ženou. Napsala mi teď nedávno cca 14 dnů spatky že čeká dítě semnou. A že na to přišla taky nedávno. Určitě mě to dost zarazilo. Tvrdí že to je moje. Ale já si nejsu jistý. Bylo to v době kdy jsem neměl přítelkyni a teď už mám. Cca jsem stou ženou měl sex před 6 měsíci. Pohlavní styk byl 17.1.2020 nechráněni ale bez uděláni do vnitr. Ano jsou výjimky. Kdy se to může chytnout i bez toho uděláni. Ani druhý sex hnedka nebyl nebyl žádný. Ale je si jistá že to je moje. Poslední měsíčky měla 13.3.2020 a porod je 9.11.2020 a my jsme měli pohlavní styk 17.1. 2020.. Dával jsem to počítat i mě rodině a od mé přítelkyně mamce která si tím prošla cca 8 měsíců spatky. A pravda je že mi to vrtá hlavě. Protože když se počítali nemohli se dopocitat. Že tam chybí měsíc. V tom případě hodně lidí řeklo že pohlavní styk musel být 17.2.2020 což vím že nebyl. Byl 17.1.2020 dalsi věc. Nechce po mně ani alimenty. A nechce ani abych byl napsanéj jako otec. Dobře já a ona dítě nechce. Beru to. Že by ho dala pryč ale přej byla karanténa a doktoři ani ženský doktoři prý neOrdinovali. Připadá mi to jako lež.. Sám sem byl že svoji přítelkyni. U ženského. A prý to dítě nejde pryč je to do 3 měsíce potrat. Teď jde 7.7 na genetiku. A tam prý řeknou kdy ten sex byl a tak dále zdravý dítěte… Vím že vajíčko má něco 14 dnů nebo jak říkala mi to její máma. A spermie co vím dokážou přežít max 3 dny ne? Přijde mi to jako blbost. A zbytečně starosti. Stejně si udělám anonymně test otcovství. Ad mám jistotu. Ale chtěl bych od vás poradit. A jestli toto co píšu je možný. A můžou se doktoři splést? Děkuji za odpověď holky. Jak sem psal ne ukamenuj tě mne.

Kravina, mám termín na konci října a rozhodně to není z ledna.. Řekla bych, že tě hezky vodi za nos.. Rozdíl 14 dní ano, ale měsíc fakt nee. Jinak dr ordinovali, kor akutní a neodlozitelne zákroky.. Dr se mě ptala, zda si chci mrne nechat.. Kontrolu jsem měla v tu nejhorší dobu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.6.20 01:49

@K. Rocánková ahoj děkuji. Pokud řešíš pravopis tak gord a kord.. Je to samo oprava které jsem si nevšiml příště si to líp přečtu a opravím. Děkuji je mi 23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 03:54

@Yago1997 ahoj, píšu anonymně, omlouvám se, ale nechcu, aby si muj nick tady spojovali s dotazem. Pokud by nebyl možný anonym, tak, prosím, smazat. Děkuji. Přítel mé kamarádky má z předchozího vztahu dítě, platí na něj a 2× za měsíc si jej bere k nim na víkend. Kamarádka nevěří, že to dítě je jejího přítele, ptz tu jeho bývalou zná a ví, že v době možného otehotneni měla chlapů více. Tak právě uvažuje, že dítěti odebere test doma, na tajnačku. A příteli také nějak nenápadně. Já ji od toho zrazuji, že je to protiprávní, že ať už by byl výsledek jakýkoliv, tak matka toho dítěte to může řešit, že cizí osoba takto manipulovala s jejím dítětem. Nevím, no…Jak to tedy je?!? Pardon za překlepy, píšu z mobilu.

A jinak ti moc přeju, abys vše vyřešil s co možná nejlepším výsledkem✊ ✊!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.20 05:57
@Anonymní píše:
@Yago1997 ahoj, píšu anonymně, omlouvám se, ale nechcu, aby si muj nick tady spojovali s dotazem. Pokud by nebyl možný anonym, tak, prosím, smazat. Děkuji. Přítel mé kamarádky má z předchozího vztahu dítě, platí na něj a 2× za měsíc si jej bere k nim na víkend. Kamarádka nevěří, že to dítě je jejího přítele, ptz tu jeho bývalou zná a ví, že v době možného otehotneni měla chlapů více. Tak právě uvažuje, že dítěti odebere test doma, na tajnačku. A příteli také nějak nenápadně. Já ji od toho zrazuji, že je to protiprávní, že ať už by byl výsledek jakýkoliv, tak matka toho dítěte to může řešit, že cizí osoba takto manipulovala s jejím dítětem. Nevím, no…Jak to tedy je?!? Pardon za překlepy, píšu z mobilu.A jinak ti moc přeju, abys vše vyřešil s co možná nejlepším výsledkem✊ ✊!!!

Ahojky, ze situace v blízké rodině vím, že toto opravdu nelze. Na to má nárok jen rodič. Ani babičky na toto nárok nemají. Navíc i kdyby testy vyšly negativně otcovství jde popřít jen do nějaké určite doby (myslím že 3 roky dítěte) ale u nás v rodině to bratrovi neprošlo protože prý není v zájmu dítěte otce nemít. Je pro něj lepší mít jakéhokoliv otce zapsaneho než žádného. Tudíž bratrovi to neprošlo i když malý 3 roky ještě v tu dobu neměl

• Citovat
  • Upravit
15140
15.6.20 06:40
@Anonymní píše:
@Yago1997 ahoj, píšu anonymně, omlouvám se, ale nechcu, aby si muj nick tady spojovali s dotazem. Pokud by nebyl možný anonym, tak, prosím, smazat. Děkuji. Přítel mé kamarádky má z předchozího vztahu dítě, platí na něj a 2× za měsíc si jej bere k nim na víkend. Kamarádka nevěří, že to dítě je jejího přítele, ptz tu jeho bývalou zná a ví, že v době možného otehotneni měla chlapů více. Tak právě uvažuje, že dítěti odebere test doma, na tajnačku. A příteli také nějak nenápadně. Já ji od toho zrazuji, že je to protiprávní, že ať už by byl výsledek jakýkoliv, tak matka toho dítěte to může řešit, že cizí osoba takto manipulovala s jejím dítětem. Nevím, no…Jak to tedy je?!? Pardon za překlepy, píšu z mobilu.A jinak ti moc přeju, abys vše vyřešil s co možná nejlepším výsledkem✊ ✊!!!

Klidně ty testy může natajno nechat udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.6.20 07:28
@karkarka píše:
Klidně ty testy může natajno nechat udělat.

Akorát jí je správně nikdo nevyhodnotí, protože bez vědomí, tedy podpisu informovaného souhlasu účastníka, se to zkrátka nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
15.6.20 11:36

@Litta anonymní test si klidně udělat může. Přijde mu výsledek, kde bude uvedeno, jestli je otec nebo ne. Nevím, co bys na tom chtěla vyhodnocovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.6.20 12:22
@karkarka píše:
@Litta anonymní test si klidně udělat může. Přijde mu výsledek, kde bude uvedeno, jestli je otec nebo ne. Nevím, co bys na tom chtěla vyhodnocovat.

Jenže ty jsi nereagovala na to, že otec chce sám sebe otestovat, ale že přítelkyně otestuje cizí dítě a současného přítele tajně.
A dokonce ani věta, že je otec, mu takhle nikdy napsaná nepřijde. Vždycky se dá buď jen vyloučit jako otec, nebo se nepodaří vyloučit jako otec (tedy možná je, možná ne). Je hodně malá šance, že pravděpodobnost vyjde oběma potenciálním otcům, ale když už na to reaguji, tak ať je to přesně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
15.6.20 12:38
@Litta píše:
Jenže ty jsi nereagovala na to, že otec chce sám sebe otestovat, ale že přítelkyně otestuje cizí dítě a současného přítele tajně.
A dokonce ani věta, že je otec, mu takhle nikdy napsaná nepřijde. Vždycky se dá buď jen vyloučit jako otec, nebo se nepodaří vyloučit jako otec (tedy možná je, možná ne). Je hodně malá šance, že pravděpodobnost vyjde oběma potenciálním otcům, ale když už na to reaguji, tak ať je to přesně. ;)

Ano, i přítelkyně je může nechat tajné otestovat. A přijde ji výsledek např. Že z 98%pravdepodobnosti je to otec dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.6.20 12:40

@karkarka No nemůže právě, proto jsem to psala. :lol: Žádný DNA test se nesmí dělat bez vědomí zainteresovaných osob. Je to neetické. Jestli protiprávní, to už ti neřeknu, právník nejsem (ale při nutnosti falšování podpisu doprovodných papírů už to je asi taky jasné). Každopádně vím, že laboratoře při pochybnosti se vzorky pracovat nebudou. Mají to obvykle i v podmínkách. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí