Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Litta píšeš nesmysly. Na netu je spousta firem, které ti anonymně výsledky dna zpracuji a pošlou výsledky.
@karkarka píše:
@Litta píšeš nesmysly. Na netu je spousta firem, které ti anonymně výsledky dna zpracuji a pošlou výsledky.
Nesmysl to není, jen by to ty firmy prostě dělat neměly, ale to je druhá věc.
Tady jsem našla jednu anonymní a zrovna to tam sami píšou:
"- u dospělých osob provádíme testování pouze s jejich souhlasem
Takže potenciální otec si to udělat může, ale nějaká přítelkyně to někde z kartáčku na zuby prostě odebírat nemůže.
@Yago1997 píše:
@Markéta80 je možný že ja mám peníze jsem rok 97 a pracuji v rakousku. Výdělek cca 50 tisíc. Její matka mi psala ze bych mel dá něco do začátku. A že mě nebudou zapisovat. Nikam a budu platit domluvené výživné vše bez soudu. A ta holka mi zas říká. Že nechce nic po mně. Už si i myslím že prostě je někdo další a chce peníze po obou. Každopádně si pak udělám test anonym.. Když sem požadoval test s plodové vody. Zamitlo se to. Že nebude do ní nikdo píchat jehlu nebo co![]()
Ne, tvoje to dítě rozhodně není. Řekla bych, že se snažej vytřískat peníze, kde se dá. Nechápu, proč ti tedy o tom vůbec říkala, když nechce abys byl zapsaný v RL a ani alimenty, matinka to ale zase vidí jinak no
Tak jí řekni, že ok, testy z plodovky nechce, tak až se dítě narodí, tak se udělají testy a pak se můžete bavit dál. Ale budˇv klidu, ty táta nebudeš, teda asponˇne v tomhle případě.
@karkarka píše:
Klidně ty testy může natajno nechat udělat.
Ja tedy odborník nejsem, ale zdá se mi tedy napadnutelné, aby cizí člověk odebiral vzorky DNA cizímu nezletilému dítěti bez vědomí jeho zákonných zástupců
a to stejné i u dospělého člověka
stát se to mě tak ji tedy trestní oznámení nemine.
@thalasan tak on ti nejspíš nikdo neřekne, že si ty testy nechal udělat když vyjdou ve tvůj prospěch. Když ne, tak máš pak jiné starosti.
No já ji nic dávat nebudu. Pokud to bude chtít. Že ji budu dávat peníze. Tak napřed testy. A potom se dá bavit o tom. Ale jak píšete je to nesmysl moje to není. Ani nic na začátek ji dávat nebudu. Pak ji akorát řeknu. Že pokud si je jistá že jsu otec tak chci aby mi to nařídil soud. A tam taky řeknu že se necítím jako otec. Protože termíny jsou nesmysl nakonec když jsem se díval do chatu na fb tak sex nebyl 17.1.2020 ale dokonce 14.1.2020 ![]()
@Yago1997 nic neplat, vůbec se s ní nebav, trvej na svém. Ono ji to přestane bavit. Asi není moc chytrá, když neumí počítat. Příroda je mocná, to ano, ale zázrak tohoto druhu tu byl jen jednou, na východě kolem roku 0. ![]()
@Yago1997 je vůbec těhotná? Napsat že se to vůbec nemusí narodit zní dost divně od těhotné. Nic neřeš a po porodu si nech udělat testy. Ale prostě časově to nevychází a její reakce je taky divná. Jinak by napsala že testy nejsou problém. Jestli je vůbec těhotná tak možná neví s kým to má tak to zkusila na tebe ![]()
@Yago1997 pořád to samý. S tebou těhotná není. Nesedí to časově. To nejde okecat.
Nejspíš je z toho zdrbla, kdoví jak to má doma. Teď už by měla znát pohlaví, třeba je jiné než chtěla.. kdoví. Reakce je dost divná. No bude to mít holka asi těžké. Ale tobě to může být jedno, nemáš s tím nic společného.
To působí jak kdyby těhotná nebyla, možná přijde s historkou že musela na ukončení
Prý je to holka a má nemocné srdce a že je v břiše na opak. A že na další vyšetření jde za 14 dnů že ji k tomu nic neřekli. Mě to přijde spíš jako výmysl nebo neví s které do které.. Ano jsem si jistý že to moje není
@Yago1997 většina potíží se srdcem se dá po porodu řešit. A poloha koncem pánevním je fyziologická. Navíc v tomto týdnu je poloha ještě labilní. Mně se malý otočil v 35 tt.
@Yago1997 mně přijde, že si to prostě vymýšlí, nic nepodnikej, nekomunikuj s ní, a počkej popřípadě na soudní obsílku
@Nora4 když půjdou přes soud, který jim nařídí testy otcovství, tak pokud on otcem není, zaplatí test matka