Prý se mnou čeká dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2035
17.7.20 08:48

@Nora4 možná jste to číst měla, tam není jen tak nějaká časová nesrovnalost. Styk byl 17.1 potom se zakladatel opravil na 14.1 a termín porodu stanoveny ultrazvukem 9.11 a sice to nemusí úplně přesně sedět na den, ale bude se lišit maximálně ve dnech, ale tady se bavíme o tom ze od jejich styku do porodu je 10mesicu a to proste možné není, takže rozhodne být otcem nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
17.7.20 09:44

@Yago1997 nějak moc náhod ne? Dítě mění polohy až do porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
17.7.20 12:44

Ach jo, chudak ta mala nenarozena holcicka. Nejak mi to ted prislo lito, jak to docitam. Urcite bych to neresila po zpravach. Pockej na ty testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.5.22 12:48

Omlouvám se že jsem nenapsal dřív

Tak děkuji za rady… Má už skoro dva roky neviděl jsem ho. Chtěl jsem k tomu přistoupit jako otec. Ale že si nechám udělat testy. Zásadně odmítá testy a nikam mne ne zapsala. Po diskuzi s její sestrou mi řekla že to není moje dítě. Že ten týden co měla semnou nezávaznou sex tak pak odjela. Na chatu a tam se na ni vystřídalo spoustu lidí. Tak děkuji za řadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
24.5.22 15:30

@Yago1997 tak děkujeme za nové informace ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.3.24 14:17

Nechtěné těhotenství

Dobrý den chtěl bych se zeptat. Měl jsem styk s holkou ikdyz jsem se udělal mimo ní a asi týdnu přišla s tím že to nedostala pak že půjde se koupit test po necelých 14 dnech od styku mi poslala fotku testu kde bylo 3+ což mi bylo divný, ale nakonec že strachu jsem se domluvili na potratu a dal jsem jí na to peníze. Teď po další 2 týdnech mi oznámila že na potratem nebyla a že si peníze nechala a asi mě chtěla i tím vydírat. Nevím jak se mám teď zachovat děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
12.3.24 14:34

Počkej, až se dítě narodí a matka si vyžádá test otcovstvi u soudu. Do té doby si šetři. Kdybys otcem byl, budeš jí moct hned prispet na to, na co máš jako otec. Jestli otcem nebudeš, budeš mítpenize na hezkou dovolenou. Teď jí nic nedávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
12.3.24 14:38

Test otcovství…No co tohle je za krá. vu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie