Porodní asistentka - dálkové studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Porodní asistentka -dálkové studium
Ahoj všichni mám velkou prosbu. Nevíte náhodou někdo zda se dá studovat porodní asistentka dálkovou formou studia. Mám gymnázium a chtěla bych to zkusit.Moc by mě to bavilo.Avšak na prezenční studium jít nemůžu jelikož mám 8 měsíční holčičku.Poraďte prosím jestli víte.Díky moc předem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
KArin, no nevim, ale pokud bys chtela studovat dalkove, musela bys mit zdravku.......
Takhle z gymnazia asi jenom denni studium, ale nejsem jsi jista
A navic, dalkove popri MD nelze, musela bys delat v nemocnici, alespon na 1/2 uvazku. a mit praxi, alespon 2 roky
Tak to bylo asi pred 2 lety........
No treba se pletu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kat-ko děkuji, já právě nyní dálkově studuji ekonomickou školu ale nějak jsem tomu nepřišla na chuť a moc mě to nebaví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tento obor studuji a bohužel se dálkově dělat nedá, jako ostatní zdravotní povolání (vyšší a vysoké školy), je pouze jen denní studium. A s gymnáziem bych problémy neviděla, v ročníku máme asi 4 studentky z gymnázia a zvládají to dobře, i když první rok byl pro ně dost těžký (naučit se infuze, léky atd.) Jinak por.asistentka je jen už vysokoškolské studium.
- Citovat
- Upravit
taky mě to po mém porodu nějak chytlo, rád bych studovala obor porodní asistentka, ale boužel tento obor přešel z vyšší školy na vysokou školu a lze jej studovat jen denně.Tak se teda rozhoduju co dál.Přemýšlím jestli to nerisknout denně příští rok- to budou mému malému 2 roky a hlídat bude babička............. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, pro zájemkyně o tohle studium mám jednu info: Porodní asistentku jde dálkově studovat na Ostravské univerzitě v Ostravě, praxi v oboru ani zdravotní školu mít nemusíte. Škola je 2× týdně, většinou pá+so, 80-100% účast povinná. Akorát pokud nemáte praxi tak musíte na praxi s denními studenty - v každém semestru 4 týdny + 6 týdnů o letních prázdninách. Přijímačky jsou scio testy - Test studijních předpokladů a biologie…
- Citovat
- Upravit
Studovat dalkove se to da i na Jihočeské univerzitě. Ale pokud nejsi zdravotník, musíš během studia zísjkat praxi 1200hodin.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
dálkové studium je, koukala jsem na to.
Sice mi je 16, studuju druhým rokem zdrávku, ale už vím co bych chtěla dělat. Porodní asistentku. Jsem kousek od Prahy, ale v Praze jsem našla jen soukromou školu. Státní bohužel ne.
Dálkové studium je. Myslím, že v Plzni nebo České Budějovice, Brno. Chci se jen zeptat co je prezenční forma studia?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luci - prezenční forma studia znamená řádné denní studium…
tedy nejsi při studiu zaměstnaná na plný úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rhiannon mo ti děkuji ![]()
teď hodně přemýšlím o dálkovém studiu.
Nemáte s tím někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luci - teď dálkové končím (na jiné škole), co bys chtěla vědět? Klidně napiš SZ…
Příspěvek upraven 06.02.11 v 18:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kde to studuješ??'
zajímámě jak časo ta, choíš a jaký to je jako celkově
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotaz
Ahojky,prosím Tě,mám dotaz,kde studuješ dálkově porodní asistentku.??Díky za odpověď.Ahoj.Prosim,odepiš na můj email.Děkuji.Misuleskopka@seznam.cz
- Citovat
- Upravit