Porodní asistentka - dálkové studium

423
3.2.07 18:05

Porodní asistentka -dálkové studium

Ahoj všichni mám velkou prosbu. Nevíte náhodou někdo zda se dá studovat porodní asistentka dálkovou formou studia. Mám gymnázium a chtěla bych to zkusit.Moc by mě to bavilo.Avšak na prezenční studium jít nemůžu jelikož mám 8 měsíční holčičku.Poraďte prosím jestli víte.Díky moc předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
3.2.07 18:10

KArin, no nevim, ale pokud bys chtela studovat dalkove, musela bys mit zdravku.......

Takhle z gymnazia asi jenom denni studium, ale nejsem jsi jista

A navic, dalkove popri MD nelze, musela bys delat v nemocnici, alespon na 1/2 uvazku. a mit praxi, alespon 2 roky

Tak to bylo asi pred 2 lety........

No treba se pletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.2.07 18:56

kat-ko děkuji, já právě nyní dálkově studuji ekonomickou školu ale nějak jsem tomu nepřišla na chuť a moc mě to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
3.2.07 20:09

pardon omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.2.07 13:53

Já tento obor studuji a bohužel se dálkově dělat nedá, jako ostatní zdravotní povolání (vyšší a vysoké školy), je pouze jen denní studium. A s gymnáziem bych problémy neviděla, v ročníku máme asi 4 studentky z gymnázia a zvládají to dobře, i když první rok byl pro ně dost těžký (naučit se infuze, léky atd.) Jinak por.asistentka je jen už vysokoškolské studium.

• Citovat
  • Upravit
224
4.2.07 15:32

Příspěvek upraven 31.10.19 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.07 14:54

taky mě to po mém porodu nějak chytlo, rád bych studovala obor porodní asistentka, ale boužel tento obor přešel z vyšší školy na vysokou školu a lze jej studovat jen denně.Tak se teda rozhoduju co dál.Přemýšlím jestli to nerisknout denně příští rok- to budou mému malému 2 roky a hlídat bude babička............. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.9.09 21:30

Ahojky, pro zájemkyně o tohle studium mám jednu info: Porodní asistentku jde dálkově studovat na Ostravské univerzitě v Ostravě, praxi v oboru ani zdravotní školu mít nemusíte. Škola je 2× týdně, většinou pá+so, 80-100% účast povinná. Akorát pokud nemáte praxi tak musíte na praxi s denními studenty - v každém semestru 4 týdny + 6 týdnů o letních prázdninách. Přijímačky jsou scio testy - Test studijních předpokladů a biologie…

• Citovat
  • Upravit
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
1.12.09 10:54

Studovat dalkove se to da i na Jihočeské univerzitě. Ale pokud nejsi zdravotník, musíš během studia zísjkat praxi 1200hodin.

• Citovat
  • Upravit
4.1.10 17:22

Ahoj,
dálkové studium je, koukala jsem na to.
Sice mi je 16, studuju druhým rokem zdrávku, ale už vím co bych chtěla dělat. Porodní asistentku. Jsem kousek od Prahy, ale v Praze jsem našla jen soukromou školu. Státní bohužel ne.
Dálkové studium je. Myslím, že v Plzni nebo České Budějovice, Brno. Chci se jen zeptat co je prezenční forma studia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.1.10 17:32

Luci - prezenční forma studia znamená řádné denní studium… :wink: tedy nejsi při studiu zaměstnaná na plný úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.10 18:24

rhiannon mo ti děkuji :-)
teď hodně přemýšlím o dálkovém studiu.
Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.1.10 09:19

Luci - teď dálkové končím (na jiné škole), co bys chtěla vědět? Klidně napiš SZ…

Příspěvek upraven 06.02.11 v 18:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.10 14:49

kde to studuješ??'
zajímámě jak časo ta, choíš a jaký to je jako celkově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaela Fialová
20.3.10 14:58

Dotaz

Ahojky,prosím Tě,mám dotaz,kde studuješ dálkově porodní asistentku.??Díky za odpověď.Ahoj.Prosim,odepiš na můj email.Děkuji.Misuleskopka@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze