Účtovné príklady - skúšky do KDPČR

1753
15.8.06 09:17

Účtovné príklady - skúšky do KDPČR

Holky potrebujem nutne HELP,

potrebujem požičať k naštudovaniu (ku skopírovaniu) vypracované účtovné príklady, ktoré sa počítajú na prípravných kurzoch na skúšky do KDPČR (napr. od Pilařovej). Samozrejme nechcem to zadarmo, určite sa dohodneme. Problém spočíva v tom že ja teraz na jeseň na kurz nemôžem ísť pretože mám malé bäbátko, ktoré plne kojím, napriek tomu by som hrozne chcela ísť na tie skúšky…

Na prípravnom kurze k daniam som už bola minulý rok :D, s updat-om to musí stačit -:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
250
15.8.06 09:22

Pokud vím, tak vychází knížka s těmito příklady. Na www. kdpcr.cz si ji můžeš koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.06 09:25

Biny : knihu dávno mám ale tam sú len suché výsledky, ja potrebujem komplet riešenia k naštudovaniu a až potom môžem sama riešiť príklady, inak by som na to potrebovala raz toľko času čo nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.06 09:26

Holky tie príklady sa počítajú aj na kurze Účetní expert ktorý organizuje VOX, resp. možno aj iné firmy (tzn. nemusí byť nutne kurz organizovaný komorou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
15.8.06 09:32

Já asi přesně nevím, co chceš. Ty chceš konkrétní příklady ze zkoušek? To snad nikdo ani mít nemůže. Na to nemáš čas, aby sis dělala poznámky při těch zkouškách. Dostaneš zadání a postupně příklad řešíš. Je fajn, když se dostaneš k výsledku, který by ti správně měl vyjít, ale počítají se body za jednotlivé postupy. Může se stát, že výsledek nebudeš mít OK, ale body za příklad nějaký nasbíráš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.06 09:39

Nié príklady zo skúšok, to keby niekto mal ...... :D :D
Sú prípravné kurzy, kde sa počítajú obdobné príklady ako na skúškach, kurzy trvajú od 3 dní až týždeň, čiže sa tam toho celkom dosť stihne…Chcela by som vypracované príklady z týchto kurzov :D :oops:

Teraz som pozerala do tej zbierky príkladov od KDPČR (mám za rok 2005 i 2006) a sú tam vypracované účtovné príklady ale len „2 ks“ čo je dosť málo k štúdiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.06 09:42

Biny : a ešte otázočka - ty si tam bola ? A máš to ? Ževraj je to desná pakáreň :D :D Inak si to ešte celkom živo neviem predstaviť tých 8 hod. „potenia sa“. To asi budem musieť behať odstrikávať „kozy“na hajzlík :D :D :D ale toto je asi ten najmenší problém, že ? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
15.8.06 09:48

No mám to :D ale byla to dřina. Dělala jsem je na dvakrát. Poprvé to bylo jen na tři hodiny (pak byly stížnosti, že to je málo času, tak to zvedli na šest :lol: a úměrně k tomu přidali příklady :? ) Na poprvé mi u ústních řekli, že jsem moc mladá a mám to zkusit později. A na podruhé už mi to „dali“ Neřeš to, že máš výsledek špatně, ale kolik postupů v tom příkladě máš dobře. Musíš mít 50% dobře. A projdeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.06 09:56

Mno…teraz je to 8 hod. (s úmerne vysokým počtom príkladov :D ) a 50% musíš mať z každého príkladu :evil:

Tiež moc nepočítam s „okamžitým“ úspechom ale možno budem mať to šťastíčko, už by som si to aj zaslúžila (venujem sa tejto prácičke už min. 8 rokov, i keď v SR).

Apropo : ja som zase bola primladá pre komisiu v SR, tam totiž musí byť prax 5 rokov + VŠ - odmietli mi započítať prax pred ukončením VŠ štúdia, čuráci (robila som ho externe a končila hodne neskoro po maturite). Tak som sa zdekovala a dala si odchod do ČR. Našťastie tu daňové zákony máte véééľmi podobné :D…skúšky však o hodne ťažšie :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
15.8.06 10:09

Tak to ti držím palce (nebo pěsti, podle toho, co se ti víc hodí :lol: ) a přeju štěstí. S těmi příklady ti ale nepomůžu, nemám je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
15.8.06 11:48

ahoj, zkus zavolat primo na komoru pani Boucher nebo pani Laskove, ty to maji nejak na starosti, treba budou mit neco mimo ty knizky. sveho casu byly priklady z minulych zkousek k dispozici.

pa ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.6.07 19:59

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...