Účtovné príklady - skúšky do KDPČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Účtovné príklady - skúšky do KDPČR
Holky potrebujem nutne HELP,
potrebujem požičať k naštudovaniu (ku skopírovaniu) vypracované účtovné príklady, ktoré sa počítajú na prípravných kurzoch na skúšky do KDPČR (napr. od Pilařovej). Samozrejme nechcem to zadarmo, určite sa dohodneme. Problém spočíva v tom že ja teraz na jeseň na kurz nemôžem ísť pretože mám malé bäbátko, ktoré plne kojím, napriek tomu by som hrozne chcela ísť na tie skúšky…
Na prípravnom kurze k daniam som už bola minulý rok
, s updat-om to musí stačit -:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud vím, tak vychází knížka s těmito příklady. Na www. kdpcr.cz si ji můžeš koupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Biny : knihu dávno mám ale tam sú len suché výsledky, ja potrebujem komplet riešenia k naštudovaniu a až potom môžem sama riešiť príklady, inak by som na to potrebovala raz toľko času čo nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tie príklady sa počítajú aj na kurze Účetní expert ktorý organizuje VOX, resp. možno aj iné firmy (tzn. nemusí byť nutne kurz organizovaný komorou)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já asi přesně nevím, co chceš. Ty chceš konkrétní příklady ze zkoušek? To snad nikdo ani mít nemůže. Na to nemáš čas, aby sis dělala poznámky při těch zkouškách. Dostaneš zadání a postupně příklad řešíš. Je fajn, když se dostaneš k výsledku, který by ti správně měl vyjít, ale počítají se body za jednotlivé postupy. Může se stát, že výsledek nebudeš mít OK, ale body za příklad nějaký nasbíráš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nié príklady zo skúšok, to keby niekto mal ......
![]()
Sú prípravné kurzy, kde sa počítajú obdobné príklady ako na skúškach, kurzy trvajú od 3 dní až týždeň, čiže sa tam toho celkom dosť stihne…Chcela by som vypracované príklady z týchto kurzov
![]()
Teraz som pozerala do tej zbierky príkladov od KDPČR (mám za rok 2005 i 2006) a sú tam vypracované účtovné príklady ale len „2 ks“ čo je dosť málo k štúdiu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Biny : a ešte otázočka - ty si tam bola ? A máš to ? Ževraj je to desná pakáreň
Inak si to ešte celkom živo neviem predstaviť tých 8 hod. „potenia sa“. To asi budem musieť behať odstrikávať „kozy“na hajzlík
ale toto je asi ten najmenší problém, že ?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mám to
ale byla to dřina. Dělala jsem je na dvakrát. Poprvé to bylo jen na tři hodiny (pak byly stížnosti, že to je málo času, tak to zvedli na šest
a úměrně k tomu přidali příklady
) Na poprvé mi u ústních řekli, že jsem moc mladá a mám to zkusit později. A na podruhé už mi to „dali“ Neřeš to, že máš výsledek špatně, ale kolik postupů v tom příkladě máš dobře. Musíš mít 50% dobře. A projdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mno…teraz je to 8 hod. (s úmerne vysokým počtom príkladov
) a 50% musíš mať z každého príkladu ![]()
Tiež moc nepočítam s „okamžitým“ úspechom ale možno budem mať to šťastíčko, už by som si to aj zaslúžila (venujem sa tejto prácičke už min. 8 rokov, i keď v SR).
Apropo : ja som zase bola primladá pre komisiu v SR, tam totiž musí byť prax 5 rokov + VŠ - odmietli mi započítať prax pred ukončením VŠ štúdia, čuráci (robila som ho externe a končila hodne neskoro po maturite). Tak som sa zdekovala a dala si odchod do ČR. Našťastie tu daňové zákony máte véééľmi podobné
…skúšky však o hodne ťažšie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to ti držím palce (nebo pěsti, podle toho, co se ti víc hodí
) a přeju štěstí. S těmi příklady ti ale nepomůžu, nemám je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, zkus zavolat primo na komoru pani Boucher nebo pani Laskove, ty to maji nejak na starosti, treba budou mit neco mimo ty knizky. sveho casu byly priklady z minulych zkousek k dispozici.
pa ivana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit