Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den,
Jsem 13+0 a už začínám vybírat porodnici.
Libili se mi recenze na Královské vinohrady ale je jich tu málo po tom co tam zrekonstrovali.
Jaké jsou Vaše zkušenosti? Ještě zvažuji Motol x Podoli x Apolinar, ale bojím se ze podle recenzi to bude pokud si zaplatíš nadstandardní péči a budeš mít štěstí tak to hůře ok…
@Anonym9578 píše:
Dobrý den,
Jsem 13+0 a už začínám vybírat porodnici.
Libili se mi recenze na Královské vinohrady ale je jich tu málo po tom co tam zrekonstrovali.
Jaké jsou Vaše zkušenosti? Ještě zvažuji Motol x Podoli x Apolinar, ale bojím se ze podle recenzi to bude pokud si zaplatíš nadstandardní péči a budeš mít štěstí tak to hůře ok…
Vinohrady bezva. Rodila jsem tam před 3 týdny. Šestinedělí taky OK.
Vím, že je to mimo výběr, ale já rodila v prosinci na Bulovce a můžu jenom doporučit.
@Lucie_Sx píše:
Chces tovarnu na miminka nebo osobni pristup?
Osobní přístup a prave proto se ptám na zkušenosti
i na podoli se daji najít pozitivní recenze, i na Apolinare…
Chápu ze je to hodně taky o tom na koho tam natrefis..
@Anonym9578 píše:
Osobní přístup a prave proto se ptám na zkušenostii na podoli se daji najít pozitivní recenze, i na Apolinare…
Chápu ze je to hodně taky o tom na koho tam natrefis..
Tak ten tam nenajdeš (pokud nebudeš mít zrovna štěstí na lidi, ale stavět úspěch porodu na štěstí, no.. asi jako uvalit mega za auto a spoléhat na sportku…).
Menší porodnice s dobrými recenzemi a vlastní zaplacená PA, která tam smí vést porod. Tím asi tomu štěstí pomůžeš nejvíc.
Koukni na fb skupinu recenze porodnic. tam si obrázek uděláš
Zrovna Vinohrady mi gyndař řekl, volte až jako poslední možnost… Motol, Bulovka, Thomayerova… Já zvolila Thomayerovku… Máme ji 20 minut se vším všudy…A nakonec to nebylo špatný..
@KKikina píše:
Zrovna Vinohrady mi gyndař řekl, volte až jako poslední možnost… Motol, Bulovka, Thomayerova… Já zvolila Thomayerovku… Máme ji 20 minut se vším všudy…A nakonec to nebylo špatný..
A neodůvodnil to nějak gynekolog?
A kdy to bylo?
Já byla ve Vinohradech maximálně spokojená, je to sice už přes 5 let, ale rodila bych tam klidně znova. Bohužel jsme se odstěhovali daleko od Prahy, tak budu rodit jinde, ale nebála bych se. Všude je to fakt o lidech… I ve vyhlášeném Podolí či U Apolináře můžeš narazit na blba.
@Anonym9578 píše:
A neodůvodnil to nějak gynekolog?
A kdy to bylo?
To by mě také zajímalo proč FNKV ne ![]()
Na Vinohradech jsem měla celou dobu svou asistentku, velmi příjemná. Porod bez zásahů, bez komplikací. Když jsem viděla pult pro novorozence na porodním sále, vybavený vším možným od kyslíku přes různé pomůcky pro resuscitaci apod., věděla jsem, že jsem tam dobře. Miminko naštěstí bylo zcela v pořádku, ale člověk nikdy neví.
Na pokoji se mnou byly 2 maminky (obě mladé), jedno dítě po porodu křísili, druhé dítě s porodní váhou pod 2 kg. Mít dítě v pořádku je štěstí a ne samozřejmost.
Příspěvek upraven 18.03.21 v 15:39
@Lucie_Sx píše:
Tak ten tam nenajdeš (pokud nebudeš mít zrovna štěstí na lidi, ale stavět úspěch porodu na štěstí, no.. asi jako uvalit mega za auto a spoléhat na sportku…).
Menší porodnice s dobrými recenzemi a vlastní zaplacená PA, která tam smí vést porod. Tím asi tomu štěstí pomůžeš nejvíc.
Tohle je zvláštní mýtus… moje známá tomu věřila, z Prahy jela rodit do Slaného, protože věřila drbům na fejsbíčku a dopadlo to nevalně.
@kacz píše:
Tohle je zvláštní mýtus… moje známá tomu věřila, z Prahy jela rodit do Slaného, protože věřila drbům na fejsbíčku a dopadlo to nevalně.
Bohuzel je to vsechno o lidech, proto pisu, ze ta vlastni PA muze hodne zvysit pravdepodobnost, ze to treba bude dobry. Ale zaruku nema clovek samozrejme nikdy.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.