Výběr porodnice - Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.12.10 15:45

porodnice

Ahoji mám dotaz do zítra se musím rozhodnout jaka porodnice pro jednovaječná dvojčátka jestli Bohunice nebo Obil%nák v Brně můžete mi poradit prosím vážně nevím ? Co bude dobré pro moje dvě holčičky abych tam mohla s nima po celou dobu být pře pomale ale jistě se blíží můj porod a začínám se otevírat takže ráda uslyším každý názor hlavně chci abych mohla s miminka být pořád když budou na ipce a slušný personál díky moc za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12816
29.12.10 15:53

Na Obilňáku mají prý modernější vybavení. Takže bych asi šla tam, kdyby hrozil předčasný porod o hodně.
Pokud jde o chování, tak na blbce narazíš bohužel všude…
Pokud o to, kde budeš mít možnost být s dětmi pořád, tak to nevím.
Přeji hodně štěstí, at to ještě nějakou dobu vydržíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
29.12.10 16:12

ahoj tak ke mě se doneslo ,že na Obilnáku jsou co se týče zapojování rodičů do péče o děti narozené před termínem (což asi se dvojčaty budeš)mnohem vstřícnější než v Bohunicích .
No ,ale ted jsemvedle v diskuzi četla ,že se celý Obilnák stěhuje do Bohunic -tak nevím v jaké jsou fázi .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.12.10 16:30

Ahoj 9.11. jsem rodila v Bohunicích a moc moc ddoporučuji,skvělej personál jak na porodním tak i na šestinedělí a hezký pokoje…Šla bych klidně zase :-) . Hodně štěstí!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.10 17:04

asik nejspíš půjdu do Bohunic no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková