Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoji mám dotaz do zítra se musím rozhodnout jaka porodnice pro jednovaječná dvojčátka jestli Bohunice nebo Obil%nák v Brně můžete mi poradit prosím vážně nevím ? Co bude dobré pro moje dvě holčičky abych tam mohla s nima po celou dobu být pře pomale ale jistě se blíží můj porod a začínám se otevírat takže ráda uslyším každý názor hlavně chci abych mohla s miminka být pořád když budou na ipce a slušný personál díky moc za pomoc
Na Obilňáku mají prý modernější vybavení. Takže bych asi šla tam, kdyby hrozil předčasný porod o hodně.
Pokud jde o chování, tak na blbce narazíš bohužel všude…
Pokud o to, kde budeš mít možnost být s dětmi pořád, tak to nevím.
Přeji hodně štěstí, at to ještě nějakou dobu vydržíš.
ahoj tak ke mě se doneslo ,že na Obilnáku jsou co se týče zapojování rodičů do péče o děti narozené před termínem (což asi se dvojčaty budeš)mnohem vstřícnější než v Bohunicích .
No ,ale ted jsemvedle v diskuzi četla ,že se celý Obilnák stěhuje do Bohunic -tak nevím v jaké jsou fázi .
Ahoj 9.11. jsem rodila v Bohunicích a moc moc ddoporučuji,skvělej personál jak na porodním tak i na šestinedělí a hezký pokoje…Šla bych klidně zase
. Hodně štěstí!!! ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.