Výběr lékaře v Podolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
22.12.10 16:06

Výběr lékaře v Podolí

Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti maminek, které rodily nedávno v Podolí. Já jsem tam rodila v roce 2007 a od 37.tt jsem tam chodila do prenatální poradny a byl mi přidělen MUDr.Zikmund. Nyní jsem znovu těhotná a 37. týden se opět blíží, tak by mě zajímalo, jestli se dá lékař, ke kterému pak chodíte do poradny vybrat. Případně koho byste doporučily. Děkuji Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9909
22.12.10 16:24

Já rodila 2009 a lékař mi byl přiděleň,bylo narváno tak jsem si vybírat nemohla.Ale chodila jsem k doktorce a byla jsem moc spokojená,bohůžel jméno nevím a nemůžu ho ani na jejich stránkách najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
22.12.10 16:27

MUDr. Verner :palec:
normálně bych se zeptala sestřiček kam se chodí do poradny, jestli tě můžou dát k němu (nebo jinému vybranému)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.12.10 16:29

Tak ja jsem teda na vyber nemela, pokazde jsem skoncila u nekoho jineho…

• Citovat
  • Upravit
9909
22.12.10 16:33
Mudr.Verner je prý dobrý,na toho jsem slyšela chválu. :palec:
Mišmiš píše:
MUDr. Verner :palec:
normálně bych se zeptala sestřiček kam se chodí do poradny, jestli tě můžou dát k němu (nebo jinému vybranému)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.12.10 17:07

Mně dali prostě k jednomu a šmitec, ale vím, že to jde si vybrat, příště už bych to udělala, i kdy vyloženě nespokojená jsem nebyla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
22.12.10 17:10

Měla bys mít právo na svobodnou volbu lékaře - vzhledem k počtu lidí to ale není tak jednoduché. Taky bych se zkusila poradit se sestrou. Já v Podolí narazila na samé fajn doktory, obloukem bych se vyhnula jen doktorce Benešové, jestli tam ještě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
22.12.10 17:27

Já tam chodím k dr. Křepelkovi, je dobrej, akorát moc nemluví…

Viking-Benešová mluví špatně česky?

Já chytla totiž jednu u porodu a to bych nikomu nepřála, jen teď nevím z hlavy to jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
22.12.10 17:44

Adus:Nejmenovala se Leva ta mudr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.12.10 17:54

Tak já můžu doporučit Urbánkovou, Zikmunda, Křepelku, Vernera. Rodila mě Urbánková (císař).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.12.10 22:06

taky chodím do Podolí, a v poradně mi prostě někoho přidělili, byla jsem tam 2× a pokaždé jiná mladá dr…vzhledem k tomu, že nemám problémy, je mi to nějak jedno.. v případě, že bych chtěla, asi bych se zeptala sester při první poradně, zda mi můžou dát na výběr.

jinak před třemi lety jsem měla v poradně dr. Vernera, Hrona a Hůjovou (byla jsem tam 4×), všichni super. dr. Hron měl pak víkendovou službu na šestinedělí, takže byl vlastně jediný dr., co jsem tam na oddělení potkala.. ještě dr. Dlouhá myslím, měla jsem jí u porodu, výborná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
22.12.10 22:21

Hrona jsem měla u porodu,docela sympaťák :mrgreen: Díkybohu že tam byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
22.12.10 22:24

zdravim, ja mela v poradne skvelou lekarku:), ale samozrejme ze na salech te pak rodi ta, ktera ma zrovna sluzbu kdyz jsem lezela na rizikovym tak jsem ji moc nemusela, ale nakonec me rodila a byla uplne suprova!:)
Myslim, ze vylezene lekar z poradny te rodit nebude, mluvila jsem o tom s lekarem a tvrdil ze kdyz chces toho dotycneho lekare musis si priplatit a neni to nic levneho cca 8 tisic

Ja myslim, ze je uplne jedno kdo te bude rodit :D hlavne ze to budes mit hodne rychle za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.12.10 00:06

Ahoj, ja kdyz tam poprve rodila 2008, tak jsem take mela porad nekoho jineho, bylo mi to i jedno, jen tak obecne jsem „nemusela“ takove ty stare docenty 8-) :wink: Ale byli take v pohode, to byl jen muj pocit..
Rodil me takovy mlady doktor a prijimal jeste jiny, kraaasnej :lol: A byli oba super… Porod byl rychly a vse ok..

Ted 2010 jsem chodila na poradny vzdy ve ST od 8 hodin (prala jsem si tento termin kvuli skolce prvniho) a vystridala jsem jen jednu doktorku a doktora, nahodou tam vzdy jeden z nich byl, ale jak psaly holky - nahoda.. Jeezis, ale kdybych si vzpomnela na jmena..
Bohuzel u porodu byl akutni cisar :-? ac jsme se snazili jak chteli, rodil me Herman a ten byl super :palec: (vypada jak ten holohlavej z Kluci v akci :wink: ). Taky tam byla Dr. Leva (to je podle me ta slovenka, nebo ruska…), tak byla taky docela ok..
Takze bud si zaplatis, kdyz chces jen jednoho, nebo uvidis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
23.12.10 00:47

Levá-tak to je ona, ta byla příšerná, hrozná a neschpná… po 13hodinách porodu nejhorší člověk, co na mě sáhl… zlaté učenky a PA…

Jako druhá dr ke mne chodil Drahoňovský a ten byl super, nakonec i prováděl akutní císař…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková