Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti maminek, které rodily nedávno v Podolí. Já jsem tam rodila v roce 2007 a od 37.tt jsem tam chodila do prenatální poradny a byl mi přidělen MUDr.Zikmund. Nyní jsem znovu těhotná a 37. týden se opět blíží, tak by mě zajímalo, jestli se dá lékař, ke kterému pak chodíte do poradny vybrat. Případně koho byste doporučily. Děkuji Petra
Já rodila 2009 a lékař mi byl přiděleň,bylo narváno tak jsem si vybírat nemohla.Ale chodila jsem k doktorce a byla jsem moc spokojená,bohůžel jméno nevím a nemůžu ho ani na jejich stránkách najít.
MUDr. Verner ![]()
normálně bych se zeptala sestřiček kam se chodí do poradny, jestli tě můžou dát k němu (nebo jinému vybranému)
Tak ja jsem teda na vyber nemela, pokazde jsem skoncila u nekoho jineho…
Mně dali prostě k jednomu a šmitec, ale vím, že to jde si vybrat, příště už bych to udělala, i kdy vyloženě nespokojená jsem nebyla ![]()
Měla bys mít právo na svobodnou volbu lékaře - vzhledem k počtu lidí to ale není tak jednoduché. Taky bych se zkusila poradit se sestrou. Já v Podolí narazila na samé fajn doktory, obloukem bych se vyhnula jen doktorce Benešové, jestli tam ještě je.
Já tam chodím k dr. Křepelkovi, je dobrej, akorát moc nemluví…
Viking-Benešová mluví špatně česky?
Já chytla totiž jednu u porodu a to bych nikomu nepřála, jen teď nevím z hlavy to jméno…
Tak já můžu doporučit Urbánkovou, Zikmunda, Křepelku, Vernera. Rodila mě Urbánková (císař).
taky chodím do Podolí, a v poradně mi prostě někoho přidělili, byla jsem tam 2× a pokaždé jiná mladá dr…vzhledem k tomu, že nemám problémy, je mi to nějak jedno.. v případě, že bych chtěla, asi bych se zeptala sester při první poradně, zda mi můžou dát na výběr.
jinak před třemi lety jsem měla v poradně dr. Vernera, Hrona a Hůjovou (byla jsem tam 4×), všichni super. dr. Hron měl pak víkendovou službu na šestinedělí, takže byl vlastně jediný dr., co jsem tam na oddělení potkala.. ještě dr. Dlouhá myslím, měla jsem jí u porodu, výborná..
Hrona jsem měla u porodu,docela sympaťák
Díkybohu že tam byl.
zdravim, ja mela v poradne skvelou lekarku:), ale samozrejme ze na salech te pak rodi ta, ktera ma zrovna sluzbu kdyz jsem lezela na rizikovym tak jsem ji moc nemusela, ale nakonec me rodila a byla uplne suprova!:)
Myslim, ze vylezene lekar z poradny te rodit nebude, mluvila jsem o tom s lekarem a tvrdil ze kdyz chces toho dotycneho lekare musis si priplatit a neni to nic levneho cca 8 tisic
Ja myslim, ze je uplne jedno kdo te bude rodit
hlavne ze to budes mit hodne rychle za sebou
Ahoj, ja kdyz tam poprve rodila 2008, tak jsem take mela porad nekoho jineho, bylo mi to i jedno, jen tak obecne jsem „nemusela“ takove ty stare docenty
Ale byli take v pohode, to byl jen muj pocit..
Rodil me takovy mlady doktor a prijimal jeste jiny, kraaasnej
A byli oba super… Porod byl rychly a vse ok..
Ted 2010 jsem chodila na poradny vzdy ve ST od 8 hodin (prala jsem si tento termin kvuli skolce prvniho) a vystridala jsem jen jednu doktorku a doktora, nahodou tam vzdy jeden z nich byl, ale jak psaly holky - nahoda.. Jeezis, ale kdybych si vzpomnela na jmena..
Bohuzel u porodu byl akutni cisar
ac jsme se snazili jak chteli, rodil me Herman a ten byl super
(vypada jak ten holohlavej z Kluci v akci
). Taky tam byla Dr. Leva (to je podle me ta slovenka, nebo ruska…), tak byla taky docela ok..
Takze bud si zaplatis, kdyz chces jen jednoho, nebo uvidis ![]()
Levá-tak to je ona, ta byla příšerná, hrozná a neschpná… po 13hodinách porodu nejhorší člověk, co na mě sáhl… zlaté učenky a PA…
Jako druhá dr ke mne chodil Drahoňovský a ten byl super, nakonec i prováděl akutní císař…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.