Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, prosím o zkušenosti a rady týkající se porodnice v Krnově a Ostravě-Vítkovicích. Rozhoduji se mezi těmito dvěma porodnicemi a stále nevím… Krnov = bonding, což je super… Jaké vidíte výhody a nevýhody v těchto porodnicích? Pomozte, prosím, prvorodičce v rozhodování! Děkuji!!!
Ja rodila poctvrte a mam srovnani porodnic Opavy ,Chrudimi a Krnova......
Pokud nekdy budu nekomu blahorecit,bude to prave porodnice Krnov,kde se k nam od UKLIZECKY PO PRIMARE chovali vsichni s uctou a ‚jako k cloveku‘(vcetne respektovani meho porodniho planu a to v maximalne mozne mire)
Za mne-JEDNOZNACNE KRNOVU TLESKAM
![]()
Ahoj mamino ja rodila v krnove a byla sem spokojena
a jak pise FARSKA
farska píše:
Ja rodila poctvrte a mam srovnani porodnic Opavy ,Chrudimi a Krnova......
Pokud nekdy budu nekomu blahorecit,bude to prave porodnice Krnov,kde se k nam od UKLIZECKY PO PRIMARE chovali vsichni s uctou a ‚jako k cloveku‘(vcetne respektovani meho porodniho planu a to v maximalne mozne mire)Za mne-JEDNOZNACNE KRNOVU TLESKAM![]()
![]()
souhlasim a taky Tleskam krnovske porodnici
![]()
Ahojky, já teda rodila jen jednou, v květnu v Krnově a byla jsem maximálně spokojena. Od personálu až po péči, stravu, vše super. Jedinou věc, kterou bych vytkla je, že jsem měla vyvolávaný porod, takže v 7 mi zavedli tabletku a nemají tam speciální pokoj pro čekající maminky, tzv.hekárny, dali mě na pokoj s již čerstvou maminkou a tam jsem čekala na kontrakce, od 7-17 hod, odpoledne tam chodily návštěvy, což mi bylo dost nepříjemné, protože bolesti jsem už měla hodně velké a časté a až po 17 hod. jsem šla na porodní sál. Ale pokud tě dají rovnou na porodní sál, tak je to super. Pokud máš nějakou otázku, klidně mi napiš SZ nebo sem.
Holky, moc diky za reakce! Vsechny me kamaradky rodily ve Vitkovicich a byly spokojene, jen jedna v Krnove a jak mi to popisovala, tak to proste je presne to, co si predstavuju, jak by to melo probihat! Budu rada za dalsi nazory! Vam, co jste mi uz odpovedely, s dovolenim kdyztak napisu pak SZ ![]()
Xlin, klidně napiš a zeptej se, co tě zajímá, ráda předám zkušenosti ![]()
Mam jen trosku strach, zda je Krnov tak dobry i v pripade nejakych komplikovanejsich porodu, ktere se nedaji treba predem vypozorovat… to je jedine…
xlin píše:
Mam jen trosku strach, zda je Krnov tak dobry i v pripade nejakych komplikovanejsich porodu, ktere se nedaji treba predem vypozorovat… to je jedine…
CEMU RIKAS KOMPLIKOVANEJSI POROD
![]()
farska - to jeste nevim, treba neotocene mimi, nutnost cisare, pupecni snura kolem krku, nevim, co vsechno se muze stat a radsi to ani moc vedet nechci
ale neco z toho treba…
Zdravím vás maminky, obracím se na Vás s dotazem, zda jste některá rodila v Krnově, přestože to máte z domova větší vzdálenost… My to máme cca hodinu, hodinu a půl od domova, obávám se, že to třeba s mužem nestihnem, volaly jste tam dopředu, jestli mají volnou kapacitu - pokud jo, stalo se, že vás odmítli, nebo jste tam třeba byly ubytovány někde v penzionu blízko porodnice… máme samozřejmě záložní plán blíže domovu, ale ráda bych rodila právě tam…Budu ráda za jakoukoliv radu, poznatek ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.