Porodnice Krnov nebo OV - Vítkovice

7712
13.12.10 20:36

Porodnice Krnov vs. OV-Vítkovice

Ahoj holky, prosím o zkušenosti a rady týkající se porodnice v Krnově a Ostravě-Vítkovicích. Rozhoduji se mezi těmito dvěma porodnicemi a stále nevím… Krnov = bonding, což je super… Jaké vidíte výhody a nevýhody v těchto porodnicích? Pomozte, prosím, prvorodičce v rozhodování! Děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
13.12.10 20:43

Ja rodila poctvrte a mam srovnani porodnic Opavy ,Chrudimi a Krnova......
Pokud nekdy budu nekomu blahorecit,bude to prave porodnice Krnov,kde se k nam od UKLIZECKY PO PRIMARE chovali vsichni s uctou a ‚jako k cloveku‘(vcetne respektovani meho porodniho planu a to v maximalne mozne mire)

Za mne-JEDNOZNACNE KRNOVU TLESKAM :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.12.10 21:04

Ahoj mamino ja rodila v krnove a byla sem spokojena :-) a jak pise FARSKA

farska píše:
Ja rodila poctvrte a mam srovnani porodnic Opavy ,Chrudimi a Krnova......
Pokud nekdy budu nekomu blahorecit,bude to prave porodnice Krnov,kde se k nam od UKLIZECKY PO PRIMARE chovali vsichni s uctou a ‚jako k cloveku‘(vcetne respektovani meho porodniho planu a to v maximalne mozne mire)Za mne-JEDNOZNACNE KRNOVU TLESKAM :potlesk: :potlesk: :potlesk:

souhlasim a taky Tleskam krnovske porodnici :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
13.12.10 21:07

Ahojky, já teda rodila jen jednou, v květnu v Krnově a byla jsem maximálně spokojena. Od personálu až po péči, stravu, vše super. Jedinou věc, kterou bych vytkla je, že jsem měla vyvolávaný porod, takže v 7 mi zavedli tabletku a nemají tam speciální pokoj pro čekající maminky, tzv.hekárny, dali mě na pokoj s již čerstvou maminkou a tam jsem čekala na kontrakce, od 7-17 hod, odpoledne tam chodily návštěvy, což mi bylo dost nepříjemné, protože bolesti jsem už měla hodně velké a časté a až po 17 hod. jsem šla na porodní sál. Ale pokud tě dají rovnou na porodní sál, tak je to super. Pokud máš nějakou otázku, klidně mi napiš SZ nebo sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
13.12.10 21:30

Holky, moc diky za reakce! Vsechny me kamaradky rodily ve Vitkovicich a byly spokojene, jen jedna v Krnove a jak mi to popisovala, tak to proste je presne to, co si predstavuju, jak by to melo probihat! Budu rada za dalsi nazory! Vam, co jste mi uz odpovedely, s dovolenim kdyztak napisu pak SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
13.12.10 21:31

Xlin, klidně napiš a zeptej se, co tě zajímá, ráda předám zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.12.10 11:28

Mam jen trosku strach, zda je Krnov tak dobry i v pripade nejakych komplikovanejsich porodu, ktere se nedaji treba predem vypozorovat… to je jedine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.12.10 11:31
xlin píše:
Mam jen trosku strach, zda je Krnov tak dobry i v pripade nejakych komplikovanejsich porodu, ktere se nedaji treba predem vypozorovat… to je jedine…

CEMU RIKAS KOMPLIKOVANEJSI POROD :?: :think: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.12.10 23:17

farska - to jeste nevim, treba neotocene mimi, nutnost cisare, pupecni snura kolem krku, nevim, co vsechno se muze stat a radsi to ani moc vedet nechci :-D ale neco z toho treba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.12.10 23:20

Ja rodila cisarem POTRETI :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.12.10 10:04

farsko - a v Krnove, jo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.12.10 10:26

Jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.12.10 11:15

farska - parada, diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.12.10 11:32

Nemas vubec zac :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.8.17 17:13

Do porodnice Krnov z větší dálky

Zdravím vás maminky, obracím se na Vás s dotazem, zda jste některá rodila v Krnově, přestože to máte z domova větší vzdálenost… My to máme cca hodinu, hodinu a půl od domova, obávám se, že to třeba s mužem nestihnem, volaly jste tam dopředu, jestli mají volnou kapacitu - pokud jo, stalo se, že vás odmítli, nebo jste tam třeba byly ubytovány někde v penzionu blízko porodnice… máme samozřejmě záložní plán blíže domovu, ale ráda bych rodila právě tam…Budu ráda za jakoukoliv radu, poznatek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková