Perinatologické centrum v Mostě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2891
4.12.10 17:49

perinatologické centrum

ahojky, možná je to hloupý dotaz, ale jsem prvorodička a tak nevím :oops: chystám se rodit v mostecké nemocnici a četla jsem, že v Mostě je jedno z 12 perinatologických center v ČR. Nevíte co přesně to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
4.12.10 17:54

V podstatě to znamená, že díky tomuto zařízení se dokáží postarat o maminku i miminko v případě těžkých zdravotních obtíží. Miminko tak nemusí být v případě komplikací převáženo do jiné nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.12.10 17:55

viz toto: :wink:

Perinatologické centrum je pracoviště poskytující na nejvyšší úrovni komplexní péči o nejzávažnější stavy vyskytující se v průběhu těhotenství, porodu a šestinedělí jak u matky, tak i u plodu či novorozence. V prvé řadě se jedná o kritické stavy ohrožující život rodičky nebo plodu (předčasné porody, preeklampsie, jiná závažná onemocnění matky provázející těhotenství apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
4.12.10 18:03

díky za info, já jen že na mosteckou nemocnici spousta žen nadává, tak mám trochu strach, ale ty recenze zase špatný nejsou, tak uvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.12.10 18:47

Tak tohle centrum ti nezaručí, že to v porodnici bude fajn :wink: Koneckonců - všude je něco. Ale můžeš být aspoň klidná, že „kdyby něco“ dobře se o vás postarají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.12.10 19:46

existuje neco , co se jmenuje google ..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková