Porodnice Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
30.1.12 10:58
Hana89 píše:
gabi.design píše:
Hana89 píše:
merett píše:
ahoj, za pár dní budu rodit podruhé a již podruhé volím porodnici u Milosrdných :palec:
Ahoj :mavam: ja se chci zeptat: taky sem se rozhodla pro Milosrdných jen nevím ci tam mužu počítat s epiduralem :oops: sem tak trochu posera a tak bych ho chtela. Dekuju za radu předem :oops: :mavam:
Určitě můžeš, ale ono záleží na samotném porodu. Epidurál určitě vždycky nedávají, ale to platí všude. Ono pro epidurál musí být třeba krevní testy a to nějakou dobu trvá a může se dát jen v určitě fázi porodu. Takže když už je ten porod hodně rozjetý, tak máš zkrátka smůlu. Já rodila u Milosrdných vyvolávaně a porod byla taková rychlovka, že se nestihl ani klystýr … zkrátka nic. Jinak jsem to samozřejmě zvládna naprosto v pohodě bez epidurálu a to je vyvolávaný porod mnohem bolestivější.
Dekuju za radu.apon vím jak to chodí, :hug: tehotenství je krasne jen sem vystrašená s konce s porodu, :oops: ale tolik žen to muselo vydržet :think: musím aj ja :oops:

Určitě to zvládneš, neboj. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.1.12 11:00
gabi.design píše:
Hana89 píše:
gabi.design píše:
Hana89 píše:
merett píše:
ahoj, za pár dní budu rodit podruhé a již podruhé volím porodnici u Milosrdných :palec:
Ahoj :mavam: ja se chci zeptat: taky sem se rozhodla pro Milosrdných jen nevím ci tam mužu počítat s epiduralem :oops: sem tak trochu posera a tak bych ho chtela. Dekuju za radu předem :oops: :mavam:
Určitě můžeš, ale ono záleží na samotném porodu. Epidurál určitě vždycky nedávají, ale to platí všude. Ono pro epidurál musí být třeba krevní testy a to nějakou dobu trvá a může se dát jen v určitě fázi porodu. Takže když už je ten porod hodně rozjetý, tak máš zkrátka smůlu. Já rodila u Milosrdných vyvolávaně a porod byla taková rychlovka, že se nestihl ani klystýr … zkrátka nic. Jinak jsem to samozřejmě zvládna naprosto v pohodě bez epidurálu a to je vyvolávaný porod mnohem bolestivější.
Dekuju za radu.apon vím jak to chodí, :hug: tehotenství je krasne jen sem vystrašená s konce s porodu, :oops: ale tolik žen to muselo vydržet :think: musím aj ja :oops:
Určitě to zvládneš, neboj. :)
:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.1.12 16:13
Hana89 píše:
merett píše:

ahoj, na epidural se zeptej už jak budeš chodit na monitory a nebo to nahlas hned při přijmu. já osobně jsem ho tedy neměla ani jednou, ale jedna moje spolubydlici z pokoje ho měla. Hlavně se předem nestresuj, podle mě to zvládneš hlavě i bez něho :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8698
30.1.12 16:51
merett píše:
Hana89 píše:
merett píše:
ahoj, na epidural se zeptej už jak budeš chodit na monitory a nebo to nahlas hned při přijmu. já osobně jsem ho tedy neměla ani jednou, ale jedna moje spolubydlici z pokoje ho měla. Hlavně se předem nestresuj, podle mě to zvládneš hlavě i bez něho :kytka:

Dekuju moc krát :hug: budu si to pamatovat,jj no pokuším se nestresovat se :oops: takže na milosrdných davají.to sem potrebovala vedet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková