Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hana89 píše:gabi.design píše:Dekuju za radu.apon vím jak to chodí,Hana89 píše:Určitě můžeš, ale ono záleží na samotném porodu. Epidurál určitě vždycky nedávají, ale to platí všude. Ono pro epidurál musí být třeba krevní testy a to nějakou dobu trvá a může se dát jen v určitě fázi porodu. Takže když už je ten porod hodně rozjetý, tak máš zkrátka smůlu. Já rodila u Milosrdných vyvolávaně a porod byla taková rychlovka, že se nestihl ani klystýr … zkrátka nic. Jinak jsem to samozřejmě zvládna naprosto v pohodě bez epidurálu a to je vyvolávaný porod mnohem bolestivější.merett píše:Ahoj
ahoj, za pár dní budu rodit podruhé a již podruhé volím porodnici u Milosrdnýchja se chci zeptat: taky sem se rozhodla pro Milosrdných jen nevím ci tam mužu počítat s epiduralem
sem tak trochu posera a tak bych ho chtela. Dekuju za radu předem
![]()
tehotenství je krasne jen sem vystrašená s konce s porodu,
ale tolik žen to muselo vydržet
musím aj ja
Určitě to zvládneš, neboj. ![]()
gabi.design píše:Hana89 píše:Určitě to zvládneš, neboj.gabi.design píše:Dekuju za radu.apon vím jak to chodí,Hana89 píše:Určitě můžeš, ale ono záleží na samotném porodu. Epidurál určitě vždycky nedávají, ale to platí všude. Ono pro epidurál musí být třeba krevní testy a to nějakou dobu trvá a může se dát jen v určitě fázi porodu. Takže když už je ten porod hodně rozjetý, tak máš zkrátka smůlu. Já rodila u Milosrdných vyvolávaně a porod byla taková rychlovka, že se nestihl ani klystýr … zkrátka nic. Jinak jsem to samozřejmě zvládna naprosto v pohodě bez epidurálu a to je vyvolávaný porod mnohem bolestivější.merett píše:Ahoj
ahoj, za pár dní budu rodit podruhé a již podruhé volím porodnici u Milosrdnýchja se chci zeptat: taky sem se rozhodla pro Milosrdných jen nevím ci tam mužu počítat s epiduralem
![]()
tehotenství je krasne jen sem vystrašená s konce s porodu,
ale tolik žen to muselo vydržet
musím aj ja
Hana89 píše:merett píše:Ahoj
![]()
ahoj, na epidural se zeptej už jak budeš chodit na monitory a nebo to nahlas hned při přijmu. já osobně jsem ho tedy neměla ani jednou, ale jedna moje spolubydlici z pokoje ho měla. Hlavně se předem nestresuj, podle mě to zvládneš hlavě i bez něho ![]()
merett píše:Hana89 píše:ahoj, na epidural se zeptej už jak budeš chodit na monitory a nebo to nahlas hned při přijmu. já osobně jsem ho tedy neměla ani jednou, ale jedna moje spolubydlici z pokoje ho měla. Hlavně se předem nestresuj, podle mě to zvládneš hlavě i bez něhomerett píše:Ahoj
![]()
Dekuju moc krát
budu si to pamatovat,jj no pokuším se nestresovat se
takže na milosrdných davají.to sem potrebovala vedet ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.