Porodnice Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
358
28.10.11 16:59

porodnice

ahoj holky, prosím o radu, kam je nejlepší jít rodit? jsem od Brna, zda do Ivančičc, Bohunice, Obilňák, prosím o radu.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
28.10.11 17:01

ahoj, za pár dní budu rodit podruhé a již podruhé volím porodnici u Milosrdných :palec:

• Citovat
  • Upravit
17211
28.10.11 17:16

ahoj, já rodila 2× na Obilňáku a maximálně jsem spokojena. Určitě tam pojedu zase :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.10.11 17:22

Za mě určitě v Brně nemocnice u Milosrdných. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
28.10.11 17:27

hodně záleží co od porodnice očekáváš a jak si představuješ svůj ideální porod. Je jasný že to může dopadnout jakkoliv a nikdo ti nic nezaručí na 100% ale jde o to jestli čekáš třeba špičkové vybavení nebo třeba víc klid a soukromí atd…

• Citovat
  • Upravit
Abcdefg
28.10.11 18:28

Pokud máš jakékoli riziko, je nejlepší FN Brno Bohunice, pokud rizika nemáš, tak klidně k Milosrdným.

• Citovat
  • Upravit
1601
28.10.11 18:34

Prvně jsem rodila u Milosrdných a byla jsem spokojená, takže ani ne za měsíc se tam chystám znovu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
28.10.11 19:45

Tak my sme sa rozhodli pre Milosrdných. Boli sme na prehliadke aj v Bohuniciach a na Obilňáku, ale Milosrdní vyhrali na celej čiare… Budeme rodiť v druhej polovici decembra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
29.10.11 17:34

Ahoj, taky ted resim jestli Brno, nebo Ivancice. Ivancice mam kousek a vsechny kamaradky co tam rodily, byly maximalne spokojene. Ja osobne pujdu do Ivancic, pokud vse bude nasvedcovat prirozenemu a „bezproblemovemu“ porodu, pokud by meli byt komplikace, jela bych do Brna, prece jen je tam lepsi pece jak pro dite, tak i pro matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
10.1.12 23:07

Já rodila ve Vyškově a jsem za to moc ráda, nelituji ani po té, jsem nakonec musela na revizi výškrabem. Oslovila jsem proto dle rady své gynekoložky Milosrdné a jak sestřička tak i lékař mě poslali tam, kde to „zvorali“, jejich slovy „asi uznáte i vy a já nevidím ani důvod proč bychom to měli dělat, že chyby se mají napravit tam kde vznikly, aby se tam poučili a vyvodili důsledky“ … naštěstí tohle protiprávní a neetické jednání neměli na Obilňáku, kde se o mě krásně postarali a moc jim děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.12 18:26
merett píše:
ahoj, za pár dní budu rodit podruhé a již podruhé volím porodnici u Milosrdných :palec:

Ahoj :mavam: ja se chci zeptat: taky sem se rozhodla pro Milosrdných jen nevím ci tam mužu počítat s epiduralem :oops: sem tak trochu posera a tak bych ho chtela. Dekuju za radu předem :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
29.1.12 18:32

Já jsem rodila u Miloušů před půl rokem. Po pěti hodinách jsem jim řekla o epidurál, PA zavolala doktora a ten řekl, že mi ho nedoporučuje, že už je to ve fázi, kdy by se porod mohl zastavit.. A za hodinu jsem porodila i bez něj.. Tak si myslím, že kdybych řekla dřív, tak by mi ho dali, to by asi nebyl problém :think: Ale zpětně jsem ráda, že jsem to zvládla bez něj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.12 18:58
Dorka_X píše:
Já jsem rodila u Miloušů před půl rokem. Po pěti hodinách jsem jim řekla o epidurál, PA zavolala doktora a ten řekl, že mi ho nedoporučuje, že už je to ve fázi, kdy by se porod mohl zastavit.. A za hodinu jsem porodila i bez něj.. Tak si myslím, že kdybych řekla dřív, tak by mi ho dali, to by asi nebyl problém :think: Ale zpětně jsem ráda, že jsem to zvládla bez něj ;)
:mavam: Aha hm no ja su opravdu posera tak bych ho chtela,rychle nebo hned :oops: ale nevím o nem skoro nic, jen že to tlumí bolest :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.1.12 10:41
Hana89 píše:
merett píše:
ahoj, za pár dní budu rodit podruhé a již podruhé volím porodnici u Milosrdných :palec:
Ahoj :mavam: ja se chci zeptat: taky sem se rozhodla pro Milosrdných jen nevím ci tam mužu počítat s epiduralem :oops: sem tak trochu posera a tak bych ho chtela. Dekuju za radu předem :oops: :mavam:

Určitě můžeš, ale ono záleží na samotném porodu. Epidurál určitě vždycky nedávají, ale to platí všude. Ono pro epidurál musí být třeba krevní testy a to nějakou dobu trvá a může se dát jen v určitě fázi porodu. Takže když už je ten porod hodně rozjetý, tak máš zkrátka smůlu. Já rodila u Milosrdných vyvolávaně a porod byla taková rychlovka, že se nestihl ani klystýr … zkrátka nic. Jinak jsem to samozřejmě zvládna naprosto v pohodě bez epidurálu a to je vyvolávaný porod mnohem bolestivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.1.12 10:57
gabi.design píše:
Hana89 píše:
merett píše:
Ahoj :mavam: ja se chci zeptat: taky sem se rozhodla pro Milosrdných jen nevím ci tam mužu počítat s epiduralem :oops: sem tak trochu posera a tak bych ho chtela. Dekuju za radu předem :oops: :mavam:
Určitě můžeš, ale ono záleží na samotném porodu. Epidurál určitě vždycky nedávají, ale to platí všude. Ono pro epidurál musí být třeba krevní testy a to nějakou dobu trvá a může se dát jen v určitě fázi porodu. Takže když už je ten porod hodně rozjetý, tak máš zkrátka smůlu. Já rodila u Milosrdných vyvolávaně a porod byla taková rychlovka, že se nestihl ani klystýr … zkrátka nic. Jinak jsem to samozřejmě zvládna naprosto v pohodě bez epidurálu a to je vyvolávaný porod mnohem bolestivější.

Dekuju za radu.apon vím jak to chodí, :hug: tehotenství je krasne jen sem vystrašená s konce s porodu, :oops: ale tolik žen to muselo vydržet :think: musím aj ja :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková