Srovnáni nemocnic podle MF

514
22.10.11 19:13

Srovnáni nemocnic podle MF

Holky, četly jste tenhle článek - Srovnání nemocnic.

Mě potěšil, protože tam žiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
22.10.11 19:31

Hradec Králové nejlepší? Mazec :lol: :lol: A já tam kurňa nerodila kvůli stopstavu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.11 19:37

Krumlov?no pokud není problém tak asi jo,jen aby se rodička modlila ať žádný nenastane,protože zbytek oddělení nemocnice je na 4- a raději vše rychle do Budějc.

• Citovat
  • Upravit
24292
22.10.11 19:39

Mě po sekci v Hořovicích nechali na pooperáku o den dýl, protože na šestinedělí s miminkem nebylo volno. Lepší pooperák s miminkem a jejich horší statistika než normální gyn. oddělení bez mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
22.10.11 20:07

mě ty statistiky přijdou na hlavu padlý…jako porovnávat „kvalitu“ nemocnice podle toho, jak dlouho se leží na jip, kolik léků mi nasypou a čím dřív mě vypakujou domů :roll:

srovnává se nesrovnatelné, pokud do nějaké porodnice sváží těhule z půl republiky, protože je tam dlouhodobě kvalitnější péče o „rizikové“, tak je pak asi automatické, že se jim tyto (a některé další) parametry zvyšujou, ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
22.10.11 20:16

Bohužel souhlasím - např. zmiňovaná Fn Brno - Bohunice - je to porodnice se spádem pro všechny rizikové těhotné ať z důvodu rizik pro miminko a nebo těhotnou.
Takže předpokládám vyšší náklady než u „normální“ péče a tím pádem je to podle mého nehodnotitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
22.10.11 21:03

Taky souhlas… rodila jsem v podolí a nechávali mě tam o den dýl, abych se rozkojila…takže si uměle zhoršovali hodnocení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
23.10.11 14:30

Do Hradce se také svážejí těhotné,potří mezi perinatologická centra,takže tím to nebude.Délka hospitalizace se měří průměrem,takže casi mají míň komplikací,když pouštějí dříve domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie