Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, četly jste tenhle článek - Srovnání nemocnic.
Mě potěšil, protože tam žiju.
Hradec Králové nejlepší? Mazec
A já tam kurňa nerodila kvůli stopstavu
![]()
Krumlov?no pokud není problém tak asi jo,jen aby se rodička modlila ať žádný nenastane,protože zbytek oddělení nemocnice je na 4- a raději vše rychle do Budějc.
Mě po sekci v Hořovicích nechali na pooperáku o den dýl, protože na šestinedělí s miminkem nebylo volno. Lepší pooperák s miminkem a jejich horší statistika než normální gyn. oddělení bez mimča.
mě ty statistiky přijdou na hlavu padlý…jako porovnávat „kvalitu“ nemocnice podle toho, jak dlouho se leží na jip, kolik léků mi nasypou a čím dřív mě vypakujou domů ![]()
srovnává se nesrovnatelné, pokud do nějaké porodnice sváží těhule z půl republiky, protože je tam dlouhodobě kvalitnější péče o „rizikové“, tak je pak asi automatické, že se jim tyto (a některé další) parametry zvyšujou, ne…
Bohužel souhlasím - např. zmiňovaná Fn Brno - Bohunice - je to porodnice se spádem pro všechny rizikové těhotné ať z důvodu rizik pro miminko a nebo těhotnou.
Takže předpokládám vyšší náklady než u „normální“ péče a tím pádem je to podle mého nehodnotitelné.
Taky souhlas… rodila jsem v podolí a nechávali mě tam o den dýl, abych se rozkojila…takže si uměle zhoršovali hodnocení ![]()
Do Hradce se také svážejí těhotné,potří mezi perinatologická centra,takže tím to nebude.Délka hospitalizace se měří průměrem,takže casi mají míň komplikací,když pouštějí dříve domů.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.