Porod Bulovka zima 2011/2012

Lilišák
25.10.11 13:48

Porod Bulovka zima 2011/12

Ahoj těhulky,

je tu někdo kdo také bude v zimě rodit na Bulovce? :-)

případně kdo tam teď někdy rodil a napíše nám jak byl spokojen? :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2868
25.10.11 14:11

Ahoj :mavam:
Já se tam chystám rodit za týden (teda doufám,že dýl už to nepotrvá :lol: ).
A kdy máš termín Ty? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
25.10.11 14:27

Já se tam chystám rodit taky snad brzo. Termín mám dneska (dle UTZ…Zatím teda nic :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
25.10.11 14:41
LuciKo píše:
Já se tam chystám rodit taky snad brzo. Termín mám dneska (dle UTZ…Zatím teda nic :roll:

Tak držím palce,ať se to rozjede :wink: A dej sem pak kdyžtak vědět co a jak,jestli je to tam v pohodě :-) Já jsem tam teda byla dvakrát přímo u sálů (jednou kvůli předčasným kontrakcím ve 32tt a podruhý kvůli testu na plodovku minulý týden) a všichni PA i doktoři tam byli hrozně v pohodě,milí,vůbec to nebylo jakože je strašně otravuju.Takže se tam docela těším :lol: A v tom 32tt jsem tam na týden ležela a taky mi to tam přišlo ok,dokonce i to jejich jídlo se docela dalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
25.10.11 15:03

Děkuju!A taky držím palečky. Já tam zatím chodím do poradny - tam se akorát docela dost dlouho čeká, protože mají dost frmol…jinak jsem se tam zatím s žádným bubákem nesetkala 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
25.10.11 16:04
LuciKo píše:
Děkuju!A taky držím palečky. Já tam zatím chodím do poradny - tam se akorát docela dost dlouho čeká, protože mají dost frmol…jinak jsem se tam zatím s žádným bubákem nesetkala 8-)

Jojo,taky tam chodím do poradny,jsem v rizikovce u pana doktora Dvořáka,to je zlatíčko :-) Dneska jsem tam zrovna byla,měli tam něco akutního,takže jsme čekali hoďku a půl :roll: A pak ještě doktora odvolali na sál,tak tam místo něj přišla nějaká mladá doktorka a ta byla hrozně milá.Takže na lidi si tam zatím fakt stěžovat nemůžu :-)

Luci a víš co to bude nebo překvápko? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 23:08

Ahojky,

také se přidávám. Jsem zaregistrovaná na Bulovce, na první poradnu bych měla jít za 2 týdny, tak jsem zvědavá :-)

To mě potěšilo, když jsme tu četla, jak jste spokojení s doktorama, hned se tam víc těším :-)

Jinak mám termín porodu 5. prosince, druhý termín 13. prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
26.10.11 08:41
Lucinecka.K píše:
Ahojky,

také se přidávám. Jsem zaregistrovaná na Bulovce, na první poradnu bych měla jít za 2 týdny, tak jsem zvědavá :-)

To mě potěšilo, když jsme tu četla, jak jste spokojení s doktorama, hned se tam víc těším :-)

Jinak mám termín porodu 5. prosince, druhý termín 13. prosince.

Ahoj Lucinečko :-)
Tak držím palce,ať jsi na Bulovce taky spokojená :-) A holčička nebo kluk? :wink:
Já jsem hrozně zvědavá,jaký to tam bude,až půjde do tuhýho :lol: Navíc jsem se ani nebyla podívat na porodní sály (nechtěla jsem se dopředu stresovat :mrgreen: ),tak jsem zvědavá,jak to tam bude vypadat :-) I když v tý chvíli mi to asi stejně bude úúúplně šumák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
26.10.11 09:40

my mame termin 26.12. a cekame kloučka a co vy vsichni?

kdy mate terminek a co cekate? :-)

• Citovat
  • Upravit
299
26.10.11 11:18
Pája52 píše:
LuciKo píše:
Děkuju!A taky držím palečky. Já tam zatím chodím do poradny - tam se akorát docela dost dlouho čeká, protože mají dost frmol…jinak jsem se tam zatím s žádným bubákem nesetkala 8-)

Jojo,taky tam chodím do poradny,jsem v rizikovce u pana doktora Dvořáka,to je zlatíčko :-) Dneska jsem tam zrovna byla,měli tam něco akutního,takže jsme čekali hoďku a půl :roll: A pak ještě doktora odvolali na sál,tak tam místo něj přišla nějaká mladá doktorka a ta byla hrozně milá.Takže na lidi si tam zatím fakt stěžovat nemůžu :-)

Všichni mudři zatím tvrdili (3), že to bude holčička…s chutí jsem začala nakupovat i růžové…Tak jestli to bude klučík, tak to bude teda velké překvápko :mrgreen: Snad ne-e překouknutá dvojčata (i to se stává a mamka byla z dvojčat a babička taky…). Ale to nás může čekat i příště (jestli nějaké pak ještě bude :?: )
A koho očekáváte Vy :-) ?
Jinak já chodím do té poradny pro fyziologické a co se týče odvolání na sál, tak minulý týden byla pro změnu odvolaná moje dr., tak jsem tam poznala taky nějakého jiného dr. a dobrý (ale na jméno si už nepamatuju;o…)…Tak uvidíme…Ono je to vždy o lidech a taky kolik toho zrovna mají, apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
26.10.11 11:24

Jinak já se na porodní sál taky nešla podívat, jak to tam vypadá…Nejdřív se mi nechtělo uvolňovat z práce a pak asi ze stejných důvodů, i když jsem na většinu věcí spíše velký zvědavec 8-o …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
26.10.11 13:56
Lilišák píše:
my mame termin 26.12. a cekame kloučka a co vy vsichni?kdy mate terminek a co cekate? :-)

Týýý jo,to bude krásnej dáreček od Ježíška!! :srdce: Já mám termín 2.11. a 6.11. a už na to čekám jako na smilování :lol: Čekáme holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
26.10.11 14:04
LuciKo píše:
Pája52 píše:
LuciKo píše:

Všichni mudři zatím tvrdili (3), že to bude holčička…s chutí jsem začala nakupovat i růžové…Tak jestli to bude klučík, tak to bude teda velké překvápko :mrgreen: Snad ne-e překouknutá dvojčata (i to se stává a mamka byla z dvojčat a babička taky…). Ale to nás může čekat i příště (jestli nějaké pak ještě bude :?: )
A koho očekáváte Vy :-) ?
Jinak já chodím do té poradny pro fyziologické a co se týče odvolání na sál, tak minulý týden byla pro změnu odvolaná moje dr., tak jsem tam poznala taky nějakého jiného dr. a dobrý (ale na jméno si už nepamatuju;o…)…Tak uvidíme…Ono je to vždy o lidech a taky kolik toho zrovna mají, apod…

My taky budeme mít holčičku :-) Nejdřív jsem byla trochu zklamaná,dělala jsem chůvu a dva roky jsem hlídala holku,tak jsem toužila po klučinovi,ale když jsem pak začala nakupovat ty věcičky :srdce: Asi se na chudince docela vyřádím :lol:
Nejvíc mě baví,jak je z holčiny poprděnej manžel,ten se na ní hrozně těší (ale musela jsem mu slíbit,že jí jednou koupíme k Vánocům velkou autodráhu :lol: :lol: :lol: )

Můj biologický otec je taky z dvojčat,takže jsme taky byli napjatý,jestli nám to vyšlo nebo ne.Zezačátku tam dvě byli,ale to jedno se brzo přestalo vyvíjet…Tak možná to klapne napodruhý :mrgreen: (to ale doufám,že to budou kluci,tři ženský v rodině bysme asi s manželem psychicky nedali :lol: )

Jojo,přesně,taky si myslím,že je to nejvíc o lidech a právě že i doktoři jsou jen lidi,který mají nárok na to mít špatnou náladu atd.,takže když už je někdo bubák,beru ho s rezervou :wink:

Luci a jsi ještě 2v1?Už se ti aspoň něco chystá? :wink: Myslím na tebe a držím palec :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 14:24

Ahojky holčiny :-),

čekáme holčičku, potvrzeno v Gennetu od dvou doktorek + od mojí doktorky. Dnes jsem byla poprvé na monitoru a všechno v pořádku, tak jsem ráda :-). Můj táta je taky z dvojčat, tak jsme byli také zvědavý jestli to budu já, co ty dvojčata bude mít, ale je tam určitě jen jedno :-)

Chtěla jsem se podívat na porodní sály, už jsem byla pevně rozhodlá, že tam s přítelem pojedem. Volala jsem tam a řekli mi, že teď tam mají akutního císaře, takže bohužel jindy. Jindy už jsem tam nevolala, protože jsem si řekla, že tam asi chodit nemám :-D

Jaká jste vybraly jména???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
26.10.11 14:34
Pája52 píše:
Lilišák píše:
my mame termin 26.12. a cekame kloučka a co vy vsichni?kdy mate terminek a co cekate? :-)
Týýý jo,to bude krásnej dáreček od Ježíška!! :srdce: Já mám termín 2.11. a 6.11. a už na to čekám jako na smilování :lol: Čekáme holčičku :-)

tak to uz mas za chvilicku,.. ja uz se nemuzu dockat, uz to chci mit za sebou a chci aby si malickej uzil vanoce s nama v klidu doma a ne aby mel prvni vanoce na bulovce, nebo jeste hur na silvestra kdy nebude klid uz vubec. tak snad nebude proti a pujde ven nejak rozumne :-)

jake mate jmeno? nam ze zacatku vse vypadalo na holcicku, tak jsme chteli Emmičku a nakonec je z toho klouček Míša :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková