Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj ![]()
Já se tam chystám rodit za týden (teda doufám,že dýl už to nepotrvá
).
A kdy máš termín Ty? ![]()
Já se tam chystám rodit taky snad brzo. Termín mám dneska (dle UTZ…Zatím teda nic
…
LuciKo píše:
Já se tam chystám rodit taky snad brzo. Termín mám dneska (dle UTZ…Zatím teda nic…
Tak držím palce,ať se to rozjede
A dej sem pak kdyžtak vědět co a jak,jestli je to tam v pohodě
Já jsem tam teda byla dvakrát přímo u sálů (jednou kvůli předčasným kontrakcím ve 32tt a podruhý kvůli testu na plodovku minulý týden) a všichni PA i doktoři tam byli hrozně v pohodě,milí,vůbec to nebylo jakože je strašně otravuju.Takže se tam docela těším
A v tom 32tt jsem tam na týden ležela a taky mi to tam přišlo ok,dokonce i to jejich jídlo se docela dalo ![]()
Děkuju!A taky držím palečky. Já tam zatím chodím do poradny - tam se akorát docela dost dlouho čeká, protože mají dost frmol…jinak jsem se tam zatím s žádným bubákem nesetkala
…
LuciKo píše:
Děkuju!A taky držím palečky. Já tam zatím chodím do poradny - tam se akorát docela dost dlouho čeká, protože mají dost frmol…jinak jsem se tam zatím s žádným bubákem nesetkala…
Jojo,taky tam chodím do poradny,jsem v rizikovce u pana doktora Dvořáka,to je zlatíčko
Dneska jsem tam zrovna byla,měli tam něco akutního,takže jsme čekali hoďku a půl
A pak ještě doktora odvolali na sál,tak tam místo něj přišla nějaká mladá doktorka a ta byla hrozně milá.Takže na lidi si tam zatím fakt stěžovat nemůžu ![]()
Luci a víš co to bude nebo překvápko? ![]()
Ahojky,
také se přidávám. Jsem zaregistrovaná na Bulovce, na první poradnu bych měla jít za 2 týdny, tak jsem zvědavá ![]()
To mě potěšilo, když jsme tu četla, jak jste spokojení s doktorama, hned se tam víc těším ![]()
Jinak mám termín porodu 5. prosince, druhý termín 13. prosince.
Lucinecka.K píše:
Ahojky,také se přidávám. Jsem zaregistrovaná na Bulovce, na první poradnu bych měla jít za 2 týdny, tak jsem zvědavá
To mě potěšilo, když jsme tu četla, jak jste spokojení s doktorama, hned se tam víc těším
Jinak mám termín porodu 5. prosince, druhý termín 13. prosince.
Ahoj Lucinečko ![]()
Tak držím palce,ať jsi na Bulovce taky spokojená
A holčička nebo kluk? ![]()
Já jsem hrozně zvědavá,jaký to tam bude,až půjde do tuhýho
Navíc jsem se ani nebyla podívat na porodní sály (nechtěla jsem se dopředu stresovat
),tak jsem zvědavá,jak to tam bude vypadat
I když v tý chvíli mi to asi stejně bude úúúplně šumák ![]()
my mame termin 26.12. a cekame kloučka a co vy vsichni?
kdy mate terminek a co cekate? ![]()
Pája52 píše:LuciKo píše:
Děkuju!A taky držím palečky. Já tam zatím chodím do poradny - tam se akorát docela dost dlouho čeká, protože mají dost frmol…jinak jsem se tam zatím s žádným bubákem nesetkala…
Jojo,taky tam chodím do poradny,jsem v rizikovce u pana doktora Dvořáka,to je zlatíčko
Luci a víš co to bude nebo překvápko?Dneska jsem tam zrovna byla,měli tam něco akutního,takže jsme čekali hoďku a půl
A pak ještě doktora odvolali na sál,tak tam místo něj přišla nějaká mladá doktorka a ta byla hrozně milá.Takže na lidi si tam zatím fakt stěžovat nemůžu
Všichni mudři zatím tvrdili (3), že to bude holčička…s chutí jsem začala nakupovat i růžové…Tak jestli to bude klučík, tak to bude teda velké překvápko
Snad ne-e překouknutá dvojčata (i to se stává a mamka byla z dvojčat a babička taky…). Ale to nás může čekat i příště (jestli nějaké pak ještě bude
)
A koho očekáváte Vy
?
Jinak já chodím do té poradny pro fyziologické a co se týče odvolání na sál, tak minulý týden byla pro změnu odvolaná moje dr., tak jsem tam poznala taky nějakého jiného dr. a dobrý (ale na jméno si už nepamatuju;o…)…Tak uvidíme…Ono je to vždy o lidech a taky kolik toho zrovna mají, apod…
Jinak já se na porodní sál taky nešla podívat, jak to tam vypadá…Nejdřív se mi nechtělo uvolňovat z práce a pak asi ze stejných důvodů, i když jsem na většinu věcí spíše velký zvědavec
…
Lilišák píše:
my mame termin 26.12. a cekame kloučka a co vy vsichni?kdy mate terminek a co cekate?
Týýý jo,to bude krásnej dáreček od Ježíška!!
Já mám termín 2.11. a 6.11. a už na to čekám jako na smilování
Čekáme holčičku ![]()
LuciKo píše:Pája52 píše:Všichni mudři zatím tvrdili (3), že to bude holčička…s chutí jsem začala nakupovat i růžové…Tak jestli to bude klučík, tak to bude teda velké překvápkoLuciKo píše:
Luci a víš co to bude nebo překvápko?Dneska jsem tam zrovna byla,měli tam něco akutního,takže jsme čekali hoďku a půl
A pak ještě doktora odvolali na sál,tak tam místo něj přišla nějaká mladá doktorka a ta byla hrozně milá.Takže na lidi si tam zatím fakt stěžovat nemůžu
Snad ne-e překouknutá dvojčata (i to se stává a mamka byla z dvojčat a babička taky…). Ale to nás může čekat i příště (jestli nějaké pak ještě bude
)
A koho očekáváte Vy?
Jinak já chodím do té poradny pro fyziologické a co se týče odvolání na sál, tak minulý týden byla pro změnu odvolaná moje dr., tak jsem tam poznala taky nějakého jiného dr. a dobrý (ale na jméno si už nepamatuju;o…)…Tak uvidíme…Ono je to vždy o lidech a taky kolik toho zrovna mají, apod…
My taky budeme mít holčičku
Nejdřív jsem byla trochu zklamaná,dělala jsem chůvu a dva roky jsem hlídala holku,tak jsem toužila po klučinovi,ale když jsem pak začala nakupovat ty věcičky
Asi se na chudince docela vyřádím ![]()
Nejvíc mě baví,jak je z holčiny poprděnej manžel,ten se na ní hrozně těší (ale musela jsem mu slíbit,že jí jednou koupíme k Vánocům velkou autodráhu
)
Můj biologický otec je taky z dvojčat,takže jsme taky byli napjatý,jestli nám to vyšlo nebo ne.Zezačátku tam dvě byli,ale to jedno se brzo přestalo vyvíjet…Tak možná to klapne napodruhý
(to ale doufám,že to budou kluci,tři ženský v rodině bysme asi s manželem psychicky nedali
)
Jojo,přesně,taky si myslím,že je to nejvíc o lidech a právě že i doktoři jsou jen lidi,který mají nárok na to mít špatnou náladu atd.,takže když už je někdo bubák,beru ho s rezervou ![]()
Luci a jsi ještě 2v1?Už se ti aspoň něco chystá?
Myslím na tebe a držím palec ![]()
Ahojky holčiny
,
čekáme holčičku, potvrzeno v Gennetu od dvou doktorek + od mojí doktorky. Dnes jsem byla poprvé na monitoru a všechno v pořádku, tak jsem ráda
. Můj táta je taky z dvojčat, tak jsme byli také zvědavý jestli to budu já, co ty dvojčata bude mít, ale je tam určitě jen jedno ![]()
Chtěla jsem se podívat na porodní sály, už jsem byla pevně rozhodlá, že tam s přítelem pojedem. Volala jsem tam a řekli mi, že teď tam mají akutního císaře, takže bohužel jindy. Jindy už jsem tam nevolala, protože jsem si řekla, že tam asi chodit nemám ![]()
Jaká jste vybraly jména???
Pája52 píše:Lilišák píše:Týýý jo,to bude krásnej dáreček od Ježíška!!
my mame termin 26.12. a cekame kloučka a co vy vsichni?kdy mate terminek a co cekate?Já mám termín 2.11. a 6.11. a už na to čekám jako na smilování
Čekáme holčičku
tak to uz mas za chvilicku,.. ja uz se nemuzu dockat, uz to chci mit za sebou a chci aby si malickej uzil vanoce s nama v klidu doma a ne aby mel prvni vanoce na bulovce, nebo jeste hur na silvestra kdy nebude klid uz vubec. tak snad nebude proti a pujde ven nejak rozumne ![]()
jake mate jmeno? nam ze zacatku vse vypadalo na holcicku, tak jsme chteli Emmičku a nakonec je z toho klouček Míša ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj těhulky,
je tu někdo kdo také bude v zimě rodit na Bulovce?
případně kdo tam teď někdy rodil a napíše nám jak byl spokojen?