Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Lucinecka to je super,že je všechno v pořádku ![]()
Lilišák To je fakt,že to vlastně máte přesně mezi Vánocema a Silvestrem…Zkus malýmu domluvit,vysvětlit mu situaci a určitě to půjde
Já zrovna teď domlouvala malý,že jestli brzo nevyleze,tak nebude mít kde spát,páč postýlku si pomalu rezervuje kočka
Tak uvidíme,jestli to s ní něco udělá a nebo jestli to bude tak štědrý dítě,že se i o tu postýlku podělí ![]()
Jinak u nás to bude Bětka a kdyby nááááhodou kluk,tak jsme napsali Ondru ![]()
Pája52 píše:
Lucinecka to je super,že je všechno v pořádku
Lilišák To je fakt,že to vlastně máte přesně mezi Vánocema a Silvestrem…Zkus malýmu domluvit,vysvětlit mu situaci a určitě to půjdeJá zrovna teď domlouvala malý,že jestli brzo nevyleze,tak nebude mít kde spát,páč postýlku si pomalu rezervuje kočka
Tak uvidíme,jestli to s ní něco udělá a nebo jestli to bude tak štědrý dítě,že se i o tu postýlku podělí
Jinak u nás to bude Bětka a kdyby nááááhodou kluk,tak jsme napsali Ondru
no jako ja doufam ze na vanoce nebo aspon na toho silvestra uz budeme normalne v klidu vsichni doma,.. mame fenku z utulku a ta nam leze se stazenym ocasem pod postel i pri slabsi bource takze to by byla katastrofa tady s ni.
me by se libilo kdyby sel ven tak tim zacatkem prosince, ze uz bude v poradku donosenej ale nebudeme muset cekat az na vanoce. tak snad… ![]()
My jsme vybrali jméno Adélka a kdyby to byl náhodičkou klučík, tak to bude Davídek.
Lilišák píše:Pája52 píše:
Lucinecka to je super,že je všechno v pořádku
Lilišák To je fakt,že to vlastně máte přesně mezi Vánocema a Silvestrem…Zkus malýmu domluvit,vysvětlit mu situaci a určitě to půjdeJá zrovna teď domlouvala malý,že jestli brzo nevyleze,tak nebude mít kde spát,páč postýlku si pomalu rezervuje kočka
Tak uvidíme,jestli to s ní něco udělá a nebo jestli to bude tak štědrý dítě,že se i o tu postýlku podělí
Jinak u nás to bude Bětka a kdyby nááááhodou kluk,tak jsme napsali Ondru
no jako ja doufam ze na vanoce nebo aspon na toho silvestra uz budeme normalne v klidu vsichni doma,.. mame fenku z utulku a ta nam leze se stazenym ocasem pod postel i pri slabsi bource takze to by byla katastrofa tady s ni.
me by se libilo kdyby sel ven tak tim zacatkem prosince, ze uz bude v poradku donosenej ale nebudeme muset cekat az na vanoce. tak snad…
Joo,trápení se psema během Silvestra,to znám…je mi jich vždycky tak strašně líto…
Jsem ráda,že budu mít na Vánoce už po šestinedělí (teda doufám!),tak snad si to užijeme
No a Silvestra letos vůbec neřeším,vidím to tak,že nás kolem půlnoci vzbudí malá na krmení,tak si s manželem dáme pusu,možná koukneme na ohňostroj a půjdeme umřít do postele ![]()
Adélka je krásný jméno ![]()
u nas se na Silvestra nehraje vubec, loni jsme si fakt jen udelali chlebicky a sedeli u telky, nejak nas to ani jednoho nebere, spis je problem s vencenim psu a tim ze se bojej a vsechno,..
vsichni se tomu hrozne divi, ale me ten silvestr prijde takovej o nicem, nevidim duvod proc se zlejt jako prase nebo vyhazovat penize za ohnostroje nebo neco,..
kdyz si chceme dat chlebicky a ,,zapařit,, tak na to nepotrebujeme silvestra
![]()
jinak jmeno adelka se mi taky libi, je krasne ![]()
Děkuji ![]()
U nás je ten Silvestr podobný, uděláme chlebíčky, pár brambůrek, připijem si a je to.. Taky mě Silvestr moc nebere. Dostala jsem k 18. psa, rodiče si ho hodně oblíbili a taky dost rozmazlili, takže když jsem odcházela do svého bytečku, tak si ho tam i nechali.
Na Silvestra je to s ním opravdu děs a hrůza. Jsou pejskové který štěkají a bojí se, ale tenhle je jak utržený ze řetězu a opravdu PŘÍŠERNÝ. Dali mu prášek na uklidnění a nepomohl. Když jsme měli Beníka před tímhle zlobivcem, tak s námi koukal na ohňostroj a strašně se mu to líbilo a ani neštěkl, byl to zlatej pejsek.
U nás se Silvestr taky nijak neprožívá,přijde mi to taková nucená zábava.Pár let jsme s manželem jezdili s kamarádama na hory,pronajali si chatu jen pro sebe a to bylo strašně super.Nejvíc paradoxní je,že největší pařba vždycky byla v jinej den,než právě Silvestr a samotnej Silvestr byl takovej suchej
Jééé,já když si na ty akce vzpomenu… ![]()
S manželem jsme se k hafanovi ještě nedopracovali,měli jsme dva potkany (naprosto zlatý mazloňové!),k tomu jsme si před třemi lety pořídily kočku,tak snad se dopracujeme i k pejskovi
Mám psa u našich,ten se klepe jak ratlík i když jen trošku hřmí a na Silvestra šílí…taky jsme mu jednou dali prášek a byl chudák jen blbnutej,snad ani nevěděl co dělá,ale stejně nespal a pak bláznil
Takže prášek už taky nikdy víc…
Pájo:
Tak to mě mrzí to s tím druhým
Ale ono to má i svá pro ta dvojčátka nemít…
To s tou autodráhou je ![]()
Jinak já se taky těším, jak se na holčičce s oblečením vyřádím ![]()
Pořád jsem 2v1, ale já se tím zatím nestresuju / máme ještě jeden termín v sobotu a jinak, když je vše ok, tak je i porod ve 42.tt v termínu…spíš bych měla strach, kdyby mi to chtěli uměle vyvolávat - to by byl pro mě stres
…Zatím cítím jen stále silnější naléhání hlavičkou - poslíčky jsem měla zatím jen jednou asi tři týdny zpátky…tak uvidíme snad se malá brzo rozhodne vyklubat sama od sebe ![]()
Příspěvek upraven 26.10.11 v 18:07
Jinak máte pěkná jména…My máme vybranou Julinku…A Silvestra taky moc divoce neprožíváme…Jen se snažíme si udělat hezký večer se spoustou dobrot a jednou za čas na nějakýho Silvestra vyrazíme někam s přáteli…
LuciKo píše:
Pájo:
Tak to mě mrzí to s tím druhýmAle ono to má i svá pro ta dvojčátka nemít…
To s tou autodráhou je
Jinak já se taky těším, jak se na holčičce s oblečením vyřádím
Pořád jsem 2v1, ale já se tím zatím nestresuju / máme ještě jeden termín v sobotu a jinak, když je vše ok, tak je i porod ve 42.tt v termínu…spíš bych měla strach, kdyby mi to chtěli uměle vyvolávat - to by byl pro mě stres…Zatím cítím jen stále silnější naléhání hlavičkou - poslíčky jsem měla zatím jen jednou asi tři týdny zpátky…tak uvidíme snad se malá brzo rozhodne vyklubat sama od sebe
Příspěvek upraven 26.10.11 v 18:07
No já si ani nedovedu představit,že bych nosila dvě,už to jedno se tam ztěží vejde a to je menší než by mělo…takže ona asi příroda věděla,proč mi tam to druhý nenechala…
Teda,to jsi jedna z mála nastávajících maminek,který se tím nestresujou,většina škemrá,aby to už bylo za nima
Včetně mě,já mám už čvrtej den ukrutný poslíčky a pořád čekám,kdy se to konečně přehoupne v něco pravidelnýho a pojedeme…
Nebýt těch bolestí,tak by mi ten pupík zas tak nevadil
Před chvílí sebou malá začala hrozně házet,bolí to jak sviňa,chudinka nemá místo…a když mi narazí hlavou do čípku,to je fakt žrádlo,už aby to bylo ![]()
Přeju ti,ať jde malá ven sama od sebe a nemusíš na vyvolání ![]()
Julinka je krásný jméno,od malička se mi hrozně líbilo
A ještě Rozárka,ale to dceři dát nemůžeme,páč už se tak jmenuje naše kočka ![]()
Děkuju a taky držím palce už aby to bylo a ta bolest rychle přešla a miminko bylo úplně vpořádku ![]()
Já se cítím dobře, až na tlak - dneska jsem měla 90 na 60…hlavičkou mi teda taky fest naléhá, ale moc mě to nebolí…Jen v souvislosti s tím už mám občas pocit, že se něco děje a že asi brzo vykoukne ven
…Jinak s tím jménem pro kočičku jste si to asi měli dopředu rozmyslet
Jméno Rozárka se nám taky líbí, ale nevybrali jsme ho, protože se moc nehodí k našemu příjmení
…
LuciKo píše:
Děkuju a taky držím palce už aby to bylo a ta bolest rychle přešla a miminko bylo úplně vpořádku
Já se cítím dobře, až na tlak - dneska jsem měla 90 na 60…hlavičkou mi teda taky fest naléhá, ale moc mě to nebolí…Jen v souvislosti s tím už mám občas pocit, že se něco děje a že asi brzo vykoukne ven…Jinak s tím jménem pro kočičku jste si to asi měli dopředu rozmyslet
Jméno Rozárka se nám taky líbí, ale nevybrali jsme ho, protože se moc nehodí k našemu příjmení
…
Ahojky ![]()
Tak jak,beze změny? ![]()
Teda ty máš ten tlak pěkně nízkej,to se ti asi musí občas pěkně zamotat hlava,ne? ![]()
Jinak s tou Rozárkou - byla jsem přesvědčená,že manžel dítě Rozárku chtít nebude (vždycky chtěl Elišku
),tak jsem to prostě navrhla pro kočku…no a když jsme teď vybírali jména,tak mi řekl,že by se mu ta Rozárka líbila i pro dítě
No ale stejně bysme jí nedali,páč máme ve jméně 2× R,tak jsme se snažili vybrat jméno bez něj… ![]()
Ahoj, taky se hlásím k těm, co budou rodit na Bulovce. Já mám termín 28.12. a čekáme holčičku.
Jinak na porodní boxy jsem se byla podívat v rámci předporodního kurzu a myslím, že jsou docela pěkné (teda ten nejhezčí jsme neviděli, protože tam byla paní), ale ten druhý byl fajn a ty další dva už byly trochu horší, ale šlo to. Moc se mi ale nelíbily ty čekací pokojíčky, kde se tráví první doba porodní, hlavně teda WC a sprcha na to přípravném.
Ahojky,
včera jsem se byla také s přítelem podívat na ty porodní sály. Šlo to, ale tayké se mi nelíbily ty čekací pokojíčky
ale co, jde o to tam jen odrodit a pak budeme na pokojích, ty jsem sice neviděla, ale vypadají prý hezky ![]()
Jojo, ty pokoje na šestinedělí jsou docela fajn. Aspoň ty, co jsem viděla já.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.