Porod Bulovka zima 2011/2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
26.10.11 14:42

Lucinecka to je super,že je všechno v pořádku :kytka:
Lilišák To je fakt,že to vlastně máte přesně mezi Vánocema a Silvestrem…Zkus malýmu domluvit,vysvětlit mu situaci a určitě to půjde :lol: Já zrovna teď domlouvala malý,že jestli brzo nevyleze,tak nebude mít kde spát,páč postýlku si pomalu rezervuje kočka :lol: Tak uvidíme,jestli to s ní něco udělá a nebo jestli to bude tak štědrý dítě,že se i o tu postýlku podělí :mrgreen:

Jinak u nás to bude Bětka a kdyby nááááhodou kluk,tak jsme napsali Ondru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
26.10.11 14:54
Pája52 píše:
Lilišák To je fakt,že to vlastně máte přesně mezi Vánocema a Silvestrem…Zkus malýmu domluvit,vysvětlit mu situaci a určitě to půjde :lol: Já zrovna teď domlouvala malý,že jestli brzo nevyleze,tak nebude mít kde spát,páč postýlku si pomalu rezervuje kočka :lol: Tak uvidíme,jestli to s ní něco udělá a nebo jestli to bude tak štědrý dítě,že se i o tu postýlku podělí :mrgreen:Jinak u nás to bude Bětka a kdyby nááááhodou kluk,tak jsme napsali Ondru :-)

no jako ja doufam ze na vanoce nebo aspon na toho silvestra uz budeme normalne v klidu vsichni doma,.. mame fenku z utulku a ta nam leze se stazenym ocasem pod postel i pri slabsi bource takze to by byla katastrofa tady s ni.

me by se libilo kdyby sel ven tak tim zacatkem prosince, ze uz bude v poradku donosenej ale nebudeme muset cekat az na vanoce. tak snad… :lol:

• Citovat
  • Upravit
26.10.11 14:55

My jsme vybrali jméno Adélka a kdyby to byl náhodičkou klučík, tak to bude Davídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
26.10.11 15:03
Lilišák píše:
Pája52 píše:
Lilišák To je fakt,že to vlastně máte přesně mezi Vánocema a Silvestrem…Zkus malýmu domluvit,vysvětlit mu situaci a určitě to půjde :lol: Já zrovna teď domlouvala malý,že jestli brzo nevyleze,tak nebude mít kde spát,páč postýlku si pomalu rezervuje kočka :lol: Tak uvidíme,jestli to s ní něco udělá a nebo jestli to bude tak štědrý dítě,že se i o tu postýlku podělí :mrgreen:Jinak u nás to bude Bětka a kdyby nááááhodou kluk,tak jsme napsali Ondru :-)

no jako ja doufam ze na vanoce nebo aspon na toho silvestra uz budeme normalne v klidu vsichni doma,.. mame fenku z utulku a ta nam leze se stazenym ocasem pod postel i pri slabsi bource takze to by byla katastrofa tady s ni.

me by se libilo kdyby sel ven tak tim zacatkem prosince, ze uz bude v poradku donosenej ale nebudeme muset cekat az na vanoce. tak snad… :lol:

Joo,trápení se psema během Silvestra,to znám…je mi jich vždycky tak strašně líto…
Jsem ráda,že budu mít na Vánoce už po šestinedělí (teda doufám!),tak snad si to užijeme :-) No a Silvestra letos vůbec neřeším,vidím to tak,že nás kolem půlnoci vzbudí malá na krmení,tak si s manželem dáme pusu,možná koukneme na ohňostroj a půjdeme umřít do postele :lol:

Adélka je krásný jméno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
26.10.11 15:30

u nas se na Silvestra nehraje vubec, loni jsme si fakt jen udelali chlebicky a sedeli u telky, nejak nas to ani jednoho nebere, spis je problem s vencenim psu a tim ze se bojej a vsechno,..
vsichni se tomu hrozne divi, ale me ten silvestr prijde takovej o nicem, nevidim duvod proc se zlejt jako prase nebo vyhazovat penize za ohnostroje nebo neco,.. :roll: kdyz si chceme dat chlebicky a ,,zapařit,, tak na to nepotrebujeme silvestra :lol: :mrgreen:

jinak jmeno adelka se mi taky libi, je krasne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26.10.11 16:00

Děkuji :-)

U nás je ten Silvestr podobný, uděláme chlebíčky, pár brambůrek, připijem si a je to.. Taky mě Silvestr moc nebere. Dostala jsem k 18. psa, rodiče si ho hodně oblíbili a taky dost rozmazlili, takže když jsem odcházela do svého bytečku, tak si ho tam i nechali.
Na Silvestra je to s ním opravdu děs a hrůza. Jsou pejskové který štěkají a bojí se, ale tenhle je jak utržený ze řetězu a opravdu PŘÍŠERNÝ. Dali mu prášek na uklidnění a nepomohl. Když jsme měli Beníka před tímhle zlobivcem, tak s námi koukal na ohňostroj a strašně se mu to líbilo a ani neštěkl, byl to zlatej pejsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
26.10.11 16:38

U nás se Silvestr taky nijak neprožívá,přijde mi to taková nucená zábava.Pár let jsme s manželem jezdili s kamarádama na hory,pronajali si chatu jen pro sebe a to bylo strašně super.Nejvíc paradoxní je,že největší pařba vždycky byla v jinej den,než právě Silvestr a samotnej Silvestr byl takovej suchej :lol: Jééé,já když si na ty akce vzpomenu… :lol:

S manželem jsme se k hafanovi ještě nedopracovali,měli jsme dva potkany (naprosto zlatý mazloňové!),k tomu jsme si před třemi lety pořídily kočku,tak snad se dopracujeme i k pejskovi :-) Mám psa u našich,ten se klepe jak ratlík i když jen trošku hřmí a na Silvestra šílí…taky jsme mu jednou dali prášek a byl chudák jen blbnutej,snad ani nevěděl co dělá,ale stejně nespal a pak bláznil :-? Takže prášek už taky nikdy víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
26.10.11 18:01

Pájo:
Tak to mě mrzí to s tím druhým :cry: Ale ono to má i svá pro ta dvojčátka nemít…
To s tou autodráhou je :-D
Jinak já se taky těším, jak se na holčičce s oblečením vyřádím :-)
Pořád jsem 2v1, ale já se tím zatím nestresuju / máme ještě jeden termín v sobotu a jinak, když je vše ok, tak je i porod ve 42.tt v termínu…spíš bych měla strach, kdyby mi to chtěli uměle vyvolávat - to by byl pro mě stres :roll: …Zatím cítím jen stále silnější naléhání hlavičkou - poslíčky jsem měla zatím jen jednou asi tři týdny zpátky…tak uvidíme snad se malá brzo rozhodne vyklubat sama od sebe :wink:

Příspěvek upraven 26.10.11 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
26.10.11 18:05

Jinak máte pěkná jména…My máme vybranou Julinku…A Silvestra taky moc divoce neprožíváme…Jen se snažíme si udělat hezký večer se spoustou dobrot a jednou za čas na nějakýho Silvestra vyrazíme někam s přáteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
26.10.11 20:28
LuciKo píše:
Pájo:
Tak to mě mrzí to s tím druhým :cry: Ale ono to má i svá pro ta dvojčátka nemít…
To s tou autodráhou je :-D
Jinak já se taky těším, jak se na holčičce s oblečením vyřádím :-)
Pořád jsem 2v1, ale já se tím zatím nestresuju / máme ještě jeden termín v sobotu a jinak, když je vše ok, tak je i porod ve 42.tt v termínu…spíš bych měla strach, kdyby mi to chtěli uměle vyvolávat - to by byl pro mě stres :roll: …Zatím cítím jen stále silnější naléhání hlavičkou - poslíčky jsem měla zatím jen jednou asi tři týdny zpátky…tak uvidíme snad se malá brzo rozhodne vyklubat sama od sebe :wink:Příspěvek upraven 26.10.11 v 18:07

No já si ani nedovedu představit,že bych nosila dvě,už to jedno se tam ztěží vejde a to je menší než by mělo…takže ona asi příroda věděla,proč mi tam to druhý nenechala…
Teda,to jsi jedna z mála nastávajících maminek,který se tím nestresujou,většina škemrá,aby to už bylo za nima :mrgreen: Včetně mě,já mám už čvrtej den ukrutný poslíčky a pořád čekám,kdy se to konečně přehoupne v něco pravidelnýho a pojedeme… :zed: Nebýt těch bolestí,tak by mi ten pupík zas tak nevadil :srdce: Před chvílí sebou malá začala hrozně házet,bolí to jak sviňa,chudinka nemá místo…a když mi narazí hlavou do čípku,to je fakt žrádlo,už aby to bylo :lol:
Přeju ti,ať jde malá ven sama od sebe a nemusíš na vyvolání :kytka:
Julinka je krásný jméno,od malička se mi hrozně líbilo :-) A ještě Rozárka,ale to dceři dát nemůžeme,páč už se tak jmenuje naše kočka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.10.11 18:08

Děkuju a taky držím palce už aby to bylo a ta bolest rychle přešla a miminko bylo úplně vpořádku :kytka:
Já se cítím dobře, až na tlak - dneska jsem měla 90 na 60…hlavičkou mi teda taky fest naléhá, ale moc mě to nebolí…Jen v souvislosti s tím už mám občas pocit, že se něco děje a že asi brzo vykoukne ven :-)…Jinak s tím jménem pro kočičku jste si to asi měli dopředu rozmyslet :mrgreen: Jméno Rozárka se nám taky líbí, ale nevybrali jsme ho, protože se moc nehodí k našemu příjmení 8-) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
28.10.11 17:30
LuciKo píše:
Děkuju a taky držím palce už aby to bylo a ta bolest rychle přešla a miminko bylo úplně vpořádku :kytka:
Já se cítím dobře, až na tlak - dneska jsem měla 90 na 60…hlavičkou mi teda taky fest naléhá, ale moc mě to nebolí…Jen v souvislosti s tím už mám občas pocit, že se něco děje a že asi brzo vykoukne ven :-)…Jinak s tím jménem pro kočičku jste si to asi měli dopředu rozmyslet :mrgreen: Jméno Rozárka se nám taky líbí, ale nevybrali jsme ho, protože se moc nehodí k našemu příjmení 8-)

Ahojky :mavam:
Tak jak,beze změny? :wink:
Teda ty máš ten tlak pěkně nízkej,to se ti asi musí občas pěkně zamotat hlava,ne? 8-o
Jinak s tou Rozárkou - byla jsem přesvědčená,že manžel dítě Rozárku chtít nebude (vždycky chtěl Elišku :-) ),tak jsem to prostě navrhla pro kočku…no a když jsme teď vybírali jména,tak mi řekl,že by se mu ta Rozárka líbila i pro dítě :zed: :lol: No ale stejně bysme jí nedali,páč máme ve jméně 2× R,tak jsme se snažili vybrat jméno bez něj… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.10.11 13:18

Ahoj, taky se hlásím k těm, co budou rodit na Bulovce. Já mám termín 28.12. a čekáme holčičku.
Jinak na porodní boxy jsem se byla podívat v rámci předporodního kurzu a myslím, že jsou docela pěkné (teda ten nejhezčí jsme neviděli, protože tam byla paní), ale ten druhý byl fajn a ty další dva už byly trochu horší, ale šlo to. Moc se mi ale nelíbily ty čekací pokojíčky, kde se tráví první doba porodní, hlavně teda WC a sprcha na to přípravném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.11 19:16

Ahojky,

včera jsem se byla také s přítelem podívat na ty porodní sály. Šlo to, ale tayké se mi nelíbily ty čekací pokojíčky :-( ale co, jde o to tam jen odrodit a pak budeme na pokojích, ty jsem sice neviděla, ale vypadají prý hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
1.11.11 20:00

Jojo, ty pokoje na šestinedělí jsou docela fajn. Aspoň ty, co jsem viděla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková