Porod Bulovka zima 2011/2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
7.11.11 23:25

Já rodila na Bulovce před měsícem. Personál si nemohu vynachválit, porodní asistentka i doktorky byly velice milé. Na všechno se ptaly, vše vysvětlovaly, podpořily mne. Řvala jsem jak tur, nikdo mi nevynadal. Jsem čtyři týdny po porodu a zdravotně se cítím velmi dobře. Na oddělení šestinedělí byli všichni také velmi milí. Zaplatila jsem si nadstandart jednolůžkový, takže ke mně mohly návštěvy kdykoli a mohla jsem dostávat květiny. Partner za námi chodil několikrát denně, mimčo jsem měla celou dobu u sebe. Na miminka tam mají krásné postýlky a vše se fasuje - košile (je možné brát si nekolikrát denně čistou) vložky. Na mimi oblečení, pleny - neomezené množství. Také jsem dostala nějakou propagační kosmetiku. NezapomeŃTE si poporodní kalhotky a několik ručníků. Na novorozeneckém jsem občas narazila na nepříjemnou sestru, ale doktorky tu byly také perfektní, nemají zde laktační poradkyni. Doporučuju se ptát na všechno, čím si nebudete jisté sester a doktorek, já měla hlavně péči, aby se prcek dobře přisál, protože s tím má několik kamarádek problém. Také pouští celkem rychle domů. Přijali mne k porodu v pátek dopoledne a v pondělí jsem už s mimčem šupajdila domů. Bulovku bych neměnila.
Hodně štěstí přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.11.11 11:19

Díky za pozitivní příspěvek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
9.11.11 23:20

Ahojky holky,

ja se k vám taky přidám , chystám se rodit na Bulovce, uz vlastně mám po terminu a rada se taky podělím o zkušenosti po porodu.
dite23 Jinak jsme velmi ráda za pozitivní reakce :mrgreen:
Já mam zatim taky docela dobrý pocit personálu na bulovce, zatim se mi zdají všichni mili a ochotný. jsem zvedavá jaký to bude na porodním sále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
10.11.11 09:10

No tak to dej určitě vědět :-). A držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
11.11.11 17:29

Tak máme krásnou a zdravou holčičku :srdce: . Personál porodnice, kromě teda některých sester na novorozeneckém, můžu jen pochválit. Když jsem tam rodila já, rodilo nás asi šest najednou - já byla poslední v řadě a všechno to jak doktoři tak asistentky spolu s rodičkama zvládli. Když jsem se na něco v průběhu zeptala, dostala jsem odpověď…Když jsem s něčím chtěla ještě chvíli počkat (např. s píchnutím plodové vody - praskla pak sama), nebyl problém…Na oddělení šestinedělí bych si příště kvůli návštěvám a koupelně připlatila ten jednolůžkový nadstandart…Jinak porodní boxy ok, ale předpokoje se mi nelíbili kvůli málo sprchám a záchodům a nemožnosti přítomnosti partnera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.11.11 17:37

Moc gratuluju k holčičce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.11.11 15:31

LuciKo moc gratuluju k holčičce! :hug:

Já už jsem se taky dočkala,včera nás pustili s Bětkou domů :-) A musím říct,že za mě taky dost v pohodě.Je fakt,že předpokoje nic moc,navíc nám tam dlouho netekla teplá voda (bylo to nějak porouchaný) a navíc nás tam bylo hodně,takže to byla vždycky v podstatě rychlo sprcha.To že tam nemohl být partner mě ani nijak netrápilo,myslím,že si to „užil“ na sále až až :lol: Boxy v pohodě,jen mě překvapilo,že jsou otevřený 8-o Ale byla jsem až na tom zadním,takže mi to nevadilo,páč kolem nikdo nechodil.Asistentky byly úplně v pohodě,doktorky úžasný!Některé sestry na šesti nedělí by člověk občas nejradši praštil,ale měly tam strašnej frmol,kapacita byla hooodně přeplněná,takže budiž jim opuštěno,taky bych byla nervozní :mrgreen: Prostě Bulovku fakt doporučuju,žádný zásadní problém u ní fakt nevidím…Držím palce všem maminkám,které se na porod teprve chystají :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
16.11.11 11:09
Pája52 píše:
LuciKo moc gratuluju k holčičce! :hug:Já už jsem se taky dočkala,včera nás pustili s Bětkou domů :-) A musím říct,že za mě taky dost v pohodě.Je fakt,že předpokoje nic moc,navíc nám tam dlouho netekla teplá voda (bylo to nějak porouchaný) a navíc nás tam bylo hodně,takže to byla vždycky v podstatě rychlo sprcha.To že tam nemohl být partner mě ani nijak netrápilo,myslím,že si to „užil“ na sále až až :lol: Boxy v pohodě,jen mě překvapilo,že jsou otevřený 8-o Ale byla jsem až na tom zadním,takže mi to nevadilo,páč kolem nikdo nechodil.Asistentky byly úplně v pohodě,doktorky úžasný!Některé sestry na šesti nedělí by člověk občas nejradši praštil,ale měly tam strašnej frmol,kapacita byla hooodně přeplněná,takže budiž jim opuštěno,taky bych byla nervozní :mrgreen: Prostě Bulovku fakt doporučuju,žádný zásadní problém u ní fakt nevidím…Držím palce všem maminkám,které se na porod teprve chystají :kytka:

Pájo, taky moc gratuluju k Bětušce :srdce: :kytka: Jsem ráda, že Vám vše dopadlo vpořádku :-) A všem ostatním taky držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
17.11.11 20:41

Ahojky,
tak se taky hlásím , že už máme odrozeno a jsme již s prcekm doma.

Pája52 kdy pak jsi rodila? Vypadá to , ze jsme rodili ten samý den 11.11 (jelikož netekla teplá voda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.11.11 19:23
klaha píše:
Ahojky,
tak se taky hlásím , že už máme odrozeno a jsme již s prcekm doma.Pája52 kdy pak jsi rodila? Vypadá to , ze jsme rodili ten samý den 11.11 (jelikož netekla teplá voda).

Jojo,rodila jsem 11.11. a na sálech jsem byla asi od 5ti od rána do 5ti odpoledne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
19.11.11 21:17

Pája52
tak to jsme asi rodili ve stejnou dobu. Nám se Filipek narodil 11.11 v 18.01h.
Gratuluji k holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenny88
19.11.11 23:40

ahojky,já tam rodila 31.8. a spokojená,záleží jaký máš představy apod…kdo není nějak náročnej tak není na co si stěžovat.hlavně když se narodí mimi ok.

• Citovat
  • Upravit
2868
20.11.11 10:15
klaha píše:
Pája52
tak to jsme asi rodili ve stejnou dobu. Nám se Filipek narodil 11.11 v 18.01h.
Gratuluji k holčičce :kytka:

Děkujeme,taky gratuluju k mimču :hug: Tak to jsme se pak asi potkávali v jídelně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
25.11.11 21:11

Ahojky, taky se chystám v únoru rodit na Bulovce.Jen mě zarazilo, že jste psali, že na čekacích pokojích nemůže být partner- to celou první dobu porodní jste sama a pak až přímo na porod (na box může partner)? To je docela síla, s tím jsem nepočítala :,( .První dítko jsem rodila v Podolí, celý porod jsme byli spolu.
Maminkám gratuluji k narození miminek.
 Helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
26.11.11 11:36

Ahoj, no podle toho, co nám říkali na předporodních kurzech, tak je to tak, že jsou 3 čekací pokojíčky, každý pro 2 maminky. Když to vyjde tak, že v tom jednom pokojíčku se sejdou 2 maminky (tj. najednou rodí alespoň 4), tak na ten pokojíček tatínka nepustí kvůli té druhé mamince. V průběhu první doby porodní (asi někdy dřív, někdy dýl) se pak jde na porodní box a tam tatínka pustí. Tolik teorie, uvidíme, jak to bude ve skutečnosti. :)

Jinak všem maminkám gratuluju k miminkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková