Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky všem mám sice termín porodu 24.9. ale díky začínající preeklampsii hrozí předčasný porod teď ještě v srpnu. Máte někdo termín teď někdy a chystáte se tam rodit??
Tak to je mi líto
Jsi tam zaregistrovaná? Já tam snad budu rodit teď přelom srpen zaří.
Termin 5.9., ale mimco sestouple porodni cesty pripravene, tak kdo vi ![]()
Promiň přečetla jsem si příspěvek až teď, tak jak to s tebou vypadá? Mi se stále ještě držíme v bříšku. Teď jsem 38tt. a v pondělí jdu do poradny.
Tak me dnes prijali kvuli spatnemu monitoru na indukci, takze lezim a cekam
Porod silenej, prala jsem se s nima jak tygr ale mam krasnou ctyrkilovou slecnu, takze dobre
@zrzana2 Velká gratulace
.
My byly jen den před vámi. Možná jsme se potkávaly někde na chodbě.
Ahoj holky, můžu se zeptat, jak jste byly spokojené s porodem na Bulovce? Já mám termín za 3 týdny a každýmu, komu řeknu, že jsem zaregistrovaná na Bulovku, tak se na mě tváří, jak když mám jet do márnice
Já osobně si teda myslím, že je to hlavně o lidech a na pitomce můžeš narazit kdekoli! Předem moc děkuji za recenze
a přeji rychlou rekonvalescenci po porodu a spokojená miminka ![]()
@Kačí.X taky se chystám na Bulovku, termín mám na začátku října a s tou márnicí to mám stejné
.Teď tam chodim na monitor a jsou tam příjemní
.Budu s tebou čekat na odpověď od zkušených ![]()
@Kačí.X Rodila jsem tam už čtvrté dítko a určitě bych nešla někam, kde je to jak v márnici. PA a lékaři na porodním sále byli všichni super a to i přesto, že si ten den ani nesedli (Krč má zavřeno a do toho změna počasí
). Na šestinedělí byla fronta, takže první den jsem byla na gyndě bez mimča. Ale dcera byla stejně v inkubátoru, takže bych se ní chodila jen koukat tak jako tak. Pokoje fajn, gynda na šestinedělí úplně v pohodě, jediný problém je snad jen kojenecké oddělení, kde se občas některé sestřičky chovají trošku razantněji než je nutné. Nebojte, nejsou zlé, jen krapet direktivní
. Jo a nenechte se oklamat prvním dojmem u sanitářek, i přes občasnou nabručenost jsou to super ženský.
Presto, ze jsem porod totalne nezvladla…jsem velmi ćitliva na bolest a u myho porodu me drzelo sest lidi…tak musim jen doporucit a podekovat vsem z cely gynekoligie. Pres moji histerii jsem porodila prirozene, bez klesti, miminko jsem uz treti den plne kojila a jeste me ve finale utesovali, ze jsou zvykli na leccos. Za me tedy ano, ano, ano
@zrzana2 Já bych to být tebou vůbec nebrala jako nezvládnutí. Ona indukce proti přirozenému porodu neskutečně bolí.
To asi jo, ale ja to tam malem rozbila, ted se za stydim a kdyz si vzpomenu co jsem tam delala, bulim jak zelva, Barborka je skvela a miluju ji, ale kdyby mi tam nekdo rekl ze muzu prestat rodit, ze zadny miminko mit nemusim, tak na to kyvnu…hruza, ale je to tak
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.