Porodnice Bulovka srpen 2012

51
22.8.12 19:41

Porodnice Bulovka srpen 2012

Ahojky všem mám sice termín porodu 24.9. ale díky začínající preeklampsii hrozí předčasný porod teď ještě v srpnu. Máte někdo termín teď někdy a chystáte se tam rodit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Imane
22.8.12 20:45

…já tam už odrodila v červnu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7974
22.8.12 20:59

Tak to je mi líto :( Jsi tam zaregistrovaná? Já tam snad budu rodit teď přelom srpen zaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
22.8.12 21:01

Termin 5.9., ale mimco sestouple porodni cesty pripravene, tak kdo vi :D

• Citovat
  • Upravit
51
8.9.12 13:54

Promiň přečetla jsem si příspěvek až teď, tak jak to s tebou vypadá? Mi se stále ještě držíme v bříšku. Teď jsem 38tt. a v pondělí jdu do poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
8.9.12 17:22

Tak me dnes prijali kvuli spatnemu monitoru na indukci, takze lezim a cekam

• Citovat
  • Upravit
7974
11.9.12 23:19

@zrzana2 Jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
12.9.12 10:23

Porod silenej, prala jsem se s nima jak tygr ale mam krasnou ctyrkilovou slecnu, takze dobre

• Citovat
  • Upravit
7974
12.9.12 10:59

@zrzana2 Velká gratulace :kytka:.

My byly jen den před vámi. Možná jsme se potkávaly někde na chodbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.9.12 11:34

Ahoj holky, můžu se zeptat, jak jste byly spokojené s porodem na Bulovce? Já mám termín za 3 týdny a každýmu, komu řeknu, že jsem zaregistrovaná na Bulovku, tak se na mě tváří, jak když mám jet do márnice :P Já osobně si teda myslím, že je to hlavně o lidech a na pitomce můžeš narazit kdekoli! Předem moc děkuji za recenze :) a přeji rychlou rekonvalescenci po porodu a spokojená miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
12.9.12 14:39

@Kačí.X taky se chystám na Bulovku, termín mám na začátku října a s tou márnicí to mám stejné :roll:.Teď tam chodim na monitor a jsou tam příjemní :) .Budu s tebou čekat na odpověď od zkušených :)

• Citovat
  • Upravit
7974
12.9.12 15:10

@Kačí.X Rodila jsem tam už čtvrté dítko a určitě bych nešla někam, kde je to jak v márnici. PA a lékaři na porodním sále byli všichni super a to i přesto, že si ten den ani nesedli (Krč má zavřeno a do toho změna počasí ;) ). Na šestinedělí byla fronta, takže první den jsem byla na gyndě bez mimča. Ale dcera byla stejně v inkubátoru, takže bych se ní chodila jen koukat tak jako tak. Pokoje fajn, gynda na šestinedělí úplně v pohodě, jediný problém je snad jen kojenecké oddělení, kde se občas některé sestřičky chovají trošku razantněji než je nutné. Nebojte, nejsou zlé, jen krapet direktivní ;). Jo a nenechte se oklamat prvním dojmem u sanitářek, i přes občasnou nabručenost jsou to super ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
12.9.12 17:10

Presto, ze jsem porod totalne nezvladla…jsem velmi ćitliva na bolest a u myho porodu me drzelo sest lidi…tak musim jen doporucit a podekovat vsem z cely gynekoligie. Pres moji histerii jsem porodila prirozene, bez klesti, miminko jsem uz treti den plne kojila a jeste me ve finale utesovali, ze jsou zvykli na leccos. Za me tedy ano, ano, ano

• Citovat
  • Upravit
7974
12.9.12 18:58

@zrzana2 Já bych to být tebou vůbec nebrala jako nezvládnutí. Ona indukce proti přirozenému porodu neskutečně bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
13.9.12 07:50

To asi jo, ale ja to tam malem rozbila, ted se za stydim a kdyz si vzpomenu co jsem tam delala, bulim jak zelva, Barborka je skvela a miluju ji, ale kdyby mi tam nekdo rekl ze muzu prestat rodit, ze zadny miminko mit nemusim, tak na to kyvnu…hruza, ale je to tak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková