Porodnice Čáslav

11.3.10 13:47

porodnice Čáslav

Zdravím všechny! Rozhoduju se, zda rodit v porodnici v Čáslavi nebo v Havlíčkově Brodě. S Brodem už mám jednu velmi pozitivní zkušenost, ale trochu mě odrazuje, že to mám z ruky (přes 50 km). Minulý porod byl dost expres, takže mám kapku strach, abychom to tentokrát stihli. Porodnice v Čáslavi má dost rozporuplné reference. Máte někdo zkušenosti z poslední doby? Nemám nijak náročné požadavky, vlastně mi jde hlavně o milý a vstřícný personál, nedostatek luxusu mi nevadí. Taky mě trochu děsí pověsti o porodu na koze a o nekompromisním nastřihování… Vy jste něco takového zažily? Díky předem za reakce .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12064
11.3.10 14:48

Ahojky, zatím nemám zkušenosti, ale záleží na tom, jaké máš priority ohledně porodu. Havlíčkův Brod mám jako „rezervu“ (na prvním místě mám Vrchlabí nebo porodím doma), ale mě jde hlavně o co nejpřirozenější porod. Posílám ti odkaz na přehled porodnic www.aperio.cz. Pokud ti jde o výběr polohy a rutinní nastřižení, tak Havlíčkův Brod je určitě mnohem lepší volba. Také bych si domluvila v Čáslavi informativní schůzku a optala se přímo na místě jak se staví ke tvým požadavkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina75
12.3.10 09:12

Rodila jsem tam 2× a vše je jen o lidech. Pokud narazíš na Maternovou a spol., tak je lepší se sbalit a jet do HB :roll:
Ale pokud narazíš na dobrou směnu, tak je to paráda. Prostředí sice nic moc, jídlo taky ne, ale ten týden se to dá přežít :-D

• Citovat
  • Upravit
7
21.9.10 11:04

Porodnice Čáslav

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, na Vaše zkušenosti s porodnicí v Čáslavi, zda je potřeba registrace a co si vzít s sebou? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.2.12 12:32

Porodnice Čáslav

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda najdu někde na internetu seznam věcí do porodnice v Čáslavi.
Předem děkuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.2.12 10:13

to Katka Zuzi: zkopírovala jsem to z nemocnice v Havlíčkově Brodě (rodila jse mv Čáslavi v říjnu 2011 a mají to v HB stejné)
Co s sebou do porodnice:
Doklady, které jsou nezbytné: těhotenská průkazka (včetně veškeré dokumentace, kterou ti v těhotenství dělali), občanský průkaz, průkaz zdravotní pojišťovny, oddací list, prohlášení o jménu dítěte, potvrzení z matriky o příjmení dítěte (pouze pokud nejsou rodiče oddáni a požadují příjmení po otci).
Dále osobní hygienické potřeby, boty na přezutí, vložky a toaletní papír, jednorázové pleny.
Doporučujeme mateřské podprsenky, vložky do podprsenky a porodnické kalhotky.
Zde je možné stáhnout si formulář Prohlášení rodičů o jménu (popř. jménech) dítěte.
PS: své druhé dítě pojedu rodit raději do HB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty