Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prosím můžete mi poradit šikovného lékaře nebo lékařku -
buď z centra Ostravy, nebo Havířova a nebo ze Šenova?
mám sice skvělou doktorku,ale ordinační hodiny pouze v pondělí mi nějak přestaly vyhovovat.
díky Lucie
Ahojky Lucie, já docházím k MUDr. Škutovi, sídlí na Železniční poliklinice na ulici Tyršova 34 v centru. Je fakt skvělý, takový postarší, ale hrozně příjemný a ohleduplný. Má i moc milou mladou sestřičku. Je tam každý den 7:30-12:00, akorád ve čtvrtek má operační den, tak neordinuje a v úterý je místo něj MUDr. Bělařová, která je primářkou gynekologicko-porodnického oddělení nějaké ostravské nemocnice. Ale moc jí nemusím, není podle mých představ.
Vstupní poplatek je myslím 300,– Kč jelikož je to soukromá ordinace. A používá jednorázová sklíčka na prohlídku, takže se platí 50,– Kč + samozřejmě 30 regulační poplatek. Ale raz za půl roku to není taková hrůza.
Ahojky, já můžu doporučit pana doktora Skotnicu. Je to soukromá ambulance,ale platíš normálně jako u každého 30 kč. Také používá jen sklíčka, je postarší ale super. Vše vysvětlí,je opatrný sestry ok
je tam od pondělí do čtvrtku do 15 hod.
Je to v Ostravé-mariánských horách.
Dr. Ledvinkovou je teď v ordinaci na poliklinice v Hrabůvce. Je moc hodná mladá ženská. Slouží i ve vítkovické porodnici.
Od Alešove odešla nejedna kamarádka takže tu ne. Dr. Rozbroj taky ne. ![]()
lisa3 fakt jo?? jakto? ja ji mela docela rada ale je fakt ze uz jsem ji dost let nevidela.
tak my Škutu nedoporučujeme. Chodí tam sestra i mamka a už to není co to bývalo. Dřív prý byl fajn, teď je to spíš o penězích. Sestra má problémy v těhotenství a tak raději přešla do rizikové poradny ve Fakultce a tam se divili, že jí Škuta ani nenabídl nemocenskou. Už mu tak nejde o pacientky. Potrat dělá někde soukromně a stojí o 2 tisíce více než třeba ve Fakultce. Tam bych nešla.
Ahojte, začala jsem chodit do Gynord plus Ostrava a chodím k paní doktorce Bělařové. Nemáte někdo s touto doktorkou zkušenosti? Moc mi totiž nesedí.
Ahoj anonymní, dnes jsem u ní byla (normálně chodím k panu MUDr. Mihulovi) ale týden po MS jsem začala špinit a už to je přes týden raději jsem nechtěla čekat další týden. Mudr Bělařová mi udělala vyšetření + ULT a zjistila cystu na vaječníku. Na nic se neptala a vypsala papíry na LPS. S cystami mívám potíže již 2 operace za sebou poslední letos v lednu. Téměř při každém vyšetření se nějaká objeví. Posílat hned na operaci mi připadá nevhodné. Bolesti nemám. Ještě počkám po MS a když by problém přetrvával půjdu na prohlídku ještě ke svému doktorovi. K MUDr Bělařové bych už nešla.