Porodnice Cheb - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
13.1.12 22:45

Luci - neboj porod přežiješ, a máš hezkej termín třeba se trefíš i do 29.2. :D letos je přestupný rok ;-)

brebrko - jo můžeš k nám, ale koukám, že Šimonek už je na světě, tak ho tady vítám a doufáme, že si byla s porodnicí spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
14.1.12 18:14

Ahojte,děkuji za přivítání :kytka: Šimonek se narodil v Chebu 29.12.2011…zkušenosti? špatný i dobrý…Moje obrovský dík patří dr. Chárové,která nám zachránila život za minutu 12,díky dr. Drozdové,která mě velice zklamala.....jelikož jsem byla přijímaná pro přenášení a paní doktorka čekala další dva celé dny…samozřejmě se nic nedělo a já začala krvácet a stále nic…pak když se střídala směna tak dr.Chárová o mě ani nevěděla,jelikož jí o tom dr.Drozdová neřekla…a pak to šlo fofrem píchla vodu a zjistila že je zelená,dostala jsem infuzi a po dvou hodinách skončila na sále,akutní císař.....Takže komu bych poděkovala byla dr. Chárová,prim. Bobrik a dr. Nguyen.....MAličkej měl 49cm a 2900g. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.1.12 12:01

breberko - tak fajn, důležitý je, že všechno dobře dopadlo - mě taky druhýho syna rodila Dr.Chárová …vytáhli sme jí z postele :mrgreen: Tobísek se narodil 13.3. ve 2:07 (měl 4030 gr a 53 cm) a měl dvakrát omotanou šňuru kolem krku, musím říct, že paní doktorka je opravdu na svym místě rychleji odmotat cokoli z krku sem fakt nikdy neviděla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62552
27.2.13 14:39

Takze ma zkusenost s Filipovou(titul dr.psat nebudu, protoze u ni neni na miste) je priserna. Ta zenska by vubec nemela chodit mezi lidi. Z porodu mi udelala nocni muru.Byla hnusna a zakerna. V bolestech me pritel prevazel do Plzne, kde bylo vse uplne o necem jinem. Do Chebu uz nikdy a ji v ZIVOTE NECHCI VIDET!!!

• Citovat
  • Upravit
1406
9.10.13 15:13
@62552 píše:
Takze ma zkusenost s Filipovou(titul dr.psat nebudu, protoze u ni neni na miste) je priserna. Ta zenska by vubec nemela chodit mezi lidi. Z porodu mi udelala nocni muru.Byla hnusna a zakerna. V bolestech me pritel prevazel do Plzne, kde bylo vse uplne o necem jinem. Do Chebu uz nikdy a ji v ZIVOTE NECHCI VIDET!!!

Doufám, že tuhle doktorku nikdy nepotkám. Asi bych taky jela jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62552
13.10.13 08:00

Chápu. Dnes je to 8 měsíců a stále nedokážu zapomenout na ten její přístup. Zlatá Plzeň!! :palec: To je nesrovnatelné!

• Citovat
  • Upravit
301
11.12.13 18:27

Já rodila v Chebu obě děti, Mudr. Chárová dříve Polendová je opravdu úžasná doktorka! S ní bych rodila,,pořád,, :mrgreen: ;) Teď u třetího přemýšlím nad Ostrovem a ambulantní porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
14.4.14 21:38

Zdravím maminky..

Je tu některá, která už děti/dítě má a nyní čeká miminko a ráda si vyjde na procházku s kočárkem po Chebu? TP mám v září 2014. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
14.4.14 21:56

@ovečta Pokud zvažuješ třetí porod v Ostrově, tak Ti mohu ostrovskou nemocnici jen doporučit. Rodila jsem tam druhého synka a byla jsem maximálně spokojená. Top servis a přístup jak lékařů, tak sester. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
15.4.14 14:47

@NickyN Hodně si ji chválí a pokud nebudu muset na císaře, tak jedu za každou cenu do Ostrova. Nemůžu si na Cheb stěžovatl, ale raději bych tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková