Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Luci - neboj porod přežiješ, a máš hezkej termín třeba se trefíš i do 29.2.
letos je přestupný rok ![]()
brebrko - jo můžeš k nám, ale koukám, že Šimonek už je na světě, tak ho tady vítám a doufáme, že si byla s porodnicí spokojená ![]()
Ahojte,děkuji za přivítání
Šimonek se narodil v Chebu 29.12.2011…zkušenosti? špatný i dobrý…Moje obrovský dík patří dr. Chárové,která nám zachránila život za minutu 12,díky dr. Drozdové,která mě velice zklamala.....jelikož jsem byla přijímaná pro přenášení a paní doktorka čekala další dva celé dny…samozřejmě se nic nedělo a já začala krvácet a stále nic…pak když se střídala směna tak dr.Chárová o mě ani nevěděla,jelikož jí o tom dr.Drozdová neřekla…a pak to šlo fofrem píchla vodu a zjistila že je zelená,dostala jsem infuzi a po dvou hodinách skončila na sále,akutní císař.....Takže komu bych poděkovala byla dr. Chárová,prim. Bobrik a dr. Nguyen.....MAličkej měl 49cm a 2900g. ![]()
breberko - tak fajn, důležitý je, že všechno dobře dopadlo - mě taky druhýho syna rodila Dr.Chárová …vytáhli sme jí z postele
Tobísek se narodil 13.3. ve 2:07 (měl 4030 gr a 53 cm) a měl dvakrát omotanou šňuru kolem krku, musím říct, že paní doktorka je opravdu na svym místě rychleji odmotat cokoli z krku sem fakt nikdy neviděla ![]()
Takze ma zkusenost s Filipovou(titul dr.psat nebudu, protoze u ni neni na miste) je priserna. Ta zenska by vubec nemela chodit mezi lidi. Z porodu mi udelala nocni muru.Byla hnusna a zakerna. V bolestech me pritel prevazel do Plzne, kde bylo vse uplne o necem jinem. Do Chebu uz nikdy a ji v ZIVOTE NECHCI VIDET!!!
@62552 píše:
Takze ma zkusenost s Filipovou(titul dr.psat nebudu, protoze u ni neni na miste) je priserna. Ta zenska by vubec nemela chodit mezi lidi. Z porodu mi udelala nocni muru.Byla hnusna a zakerna. V bolestech me pritel prevazel do Plzne, kde bylo vse uplne o necem jinem. Do Chebu uz nikdy a ji v ZIVOTE NECHCI VIDET!!!
Doufám, že tuhle doktorku nikdy nepotkám. Asi bych taky jela jinam
Chápu. Dnes je to 8 měsíců a stále nedokážu zapomenout na ten její přístup. Zlatá Plzeň!!
To je nesrovnatelné!
Já rodila v Chebu obě děti, Mudr. Chárová dříve Polendová je opravdu úžasná doktorka! S ní bych rodila,,pořád,,
Teď u třetího přemýšlím nad Ostrovem a ambulantní porod.
Zdravím maminky..
Je tu některá, která už děti/dítě má a nyní čeká miminko a ráda si vyjde na procházku s kočárkem po Chebu? TP mám v září 2014. ![]()
@ovečta Pokud zvažuješ třetí porod v Ostrově, tak Ti mohu ostrovskou nemocnici jen doporučit. Rodila jsem tam druhého synka a byla jsem maximálně spokojená. Top servis a přístup jak lékařů, tak sester.
![]()
@NickyN Hodně si ji chválí a pokud nebudu muset na císaře, tak jedu za každou cenu do Ostrova. Nemůžu si na Cheb stěžovatl, ale raději bych tam.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.