Porodnice Chrudim/Pardubice 2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
8.8.15 13:09

Porodnice Chrudim/Pardubice 2

Zdravím všechny a chtěla bych poprosit jestli se tu najde někdo kdo v poslední době rodil v porodnici Chrudim nebo Pardubice. Termín mám v listopadu a pořád se nemůžu rozhodnout kam jít. Našla jsem sice diskuze, ale jsou tam zkušenosti např. z r. 2010, 2013, ale mě by zajímalo jak je to aktuálně, za tu dobu se toho mohlo hodně změnit. Předem moc děkuji všem které se podělí o své zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
519
8.8.15 13:32

Do tyhle diskuze se milerada pridam, protoze mam rodit kazdym dnem a taky jsem se porad nemohla rozhodnout, nakonec z organizacnich duvodu vyhrala Chrudim a zatim co tam dochazim na monitory vubec nelituju. Krasny prostredi, a zatim vsechny sestry i doktori s kteryma jsem mluvila byli tak prijemni az mi to hlava nebere.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
8.8.15 14:02

Já rodila 2× v Pardubicích v r. 2010 a 2013, takže zkušenosti už jsou starší. Ale co bych Vám poradila rozhodnout se podle toho, co která nemocnice nabízí v případě komlikací a to jak na straně matky tak na straně dítěte. U mě nakonec vyhrály Pardubice hlavně proto, že zde jsme měly obě lepší vyhlídky napřípadnou pomoc při komplikacích. Ještě jsem uvažovala o Hradci Králové, ale to jen v případě, že by se porod chystal velmi brzy (řekněme třeba po 24tt.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.15 14:17

Ja v chru letos a pred dvěma roky a co se lékařů tyce tak zklamání. Setricky byly skvele ale je na nich vidět ze už je to taky stve. Asi nemaji nejlepsi pracovní podmínky. Mela jsem vyvolavane porody a oba nakonec císařem.. Ale jídlo se zlepsilo:-) ja bych uz ted volila Hradec.. Kamaradka v květnu rodila v pce normalne a byla spokojena.

• Citovat
  • Upravit
519
8.8.15 14:24
@Anonymní píše:
Ja v chru letos a pred dvěma roky a co se lékařů tyce tak zklamání. Setricky byly skvele ale je na nich vidět ze už je to taky stve. Asi nemaji nejlepsi pracovní podmínky. Mela jsem vyvolavane porody a oba nakonec císařem.. Ale jídlo se zlepsilo:-) ja bych uz ted volila Hradec.. Kamaradka v květnu rodila v pce normalne a byla spokojena.

Muzu se zeptat proc zklamani z lekaru? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.8.15 16:25

Děkuji za info. No ještě uvidím, půjdeme se podívat do Chrudimi a do Pce jdu na předporodní kurz, tak pak budu vybírat i pocitově jak se nám kde bude líbit - snad nakonec nebudu výběru litovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.8.15 16:39

Ja rodila loni v chrudimi. Doktori byli moc fajn, az na jednu mudr (hnede vlasy na ramena, ofina, chodila jako chlap) ta byla fakt neprijemna a mela porad blby kecy. Nemela jsem tatinka u porodu, tak byly sestry docela mrzuty, asi ze mne museji kontrolovat, porad prudily proc ho tam nechci. Ale jinak byly moc fajn. A holcina co rodila po mne, tak rikala ze se ji u porodu vymenily smeny a misto tehle prisly jine dve a ty byly pry uplne uzasne.. Ja teda nemela zadny plan, do niceho nekecela, porod ukazkovy. Sestry na sestinedeli taky super. Jidlo dobry, akorat nam furt davali cerstve pecivo.. Za mne, bych tam sla klidne znovu. Fakt parada. Az na tu jednu doktorku teda, to bych snad mimco ukecala, aby chtelo na svet az dalsi smenu…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
8.8.15 19:00

@sunny86 a odkud jsi? Já rodila v červnu v Rychnově nad Kněžnou, jsem bývalá porodní asistentka, takže jsem vybírala dlouho a pečlivě a musím říct, že jsem byla naprosto nadšená, ze všech a ze všeho. Šla bych klidně ještě znovu. :mrgreen: Tak kdybys to neměla moc zruky, zkus popřemýšlet i nad RK.
Jinak z výše uvedených bych volila spíš Chrudim, mám slabost pro menší nemocnice, bývá tam takový osobnější přístup a pro mě je to důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.15 20:47

@Terka1603
U prvního porodu jsem mela manzele slavickovi a ti byli strasne fajn. Ale teď nějaká mladá nepříjemná tmavovlasa doktorka, neochotna podat info, nadavala mi jak si spatne myju jizvu, kdyz ta lepidla z naplasti nejdou, drela jsem to do krve, neřekla mi kdy vyndat stehy, zadna zprava. Ale je to o stesti na koho tam narazíte.. Primar taky nebyl dvakrát empaticky, ted jsem nemela na doktory stesti:-)

• Citovat
  • Upravit
519
8.8.15 21:30
@Anonymní píše:
@Terka1603
U prvního porodu jsem mela manzele slavickovi a ti byli strasne fajn. Ale teď nějaká mladá nepříjemná tmavovlasa doktorka, neochotna podat info, nadavala mi jak si spatne myju jizvu, kdyz ta lepidla z naplasti nejdou, drela jsem to do krve, neřekla mi kdy vyndat stehy, zadna zprava. Ale je to o stesti na koho tam narazíte.. Primar taky nebyl dvakrát empaticky, ted jsem nemela na doktory stesti:-)

Prosimte, kdyz mas takhle cerstvou zkusenost-opravdu musim mit jak pro sebe tak pro mimco uplne vse? Ja rodila predloni v CB a tam nam dali jak vlozky, kalhotky, pro mimco obleceni, plenky…jde mi o to, ze jestli tohle vsechno potahnu, tak je to na kufr. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.8.15 21:38

Ano, vsechno sebou, dostala jsem balik vlozek, dalsi uz musis mit vlastni. To mi dovezla mamka, neb spotreba byla velka. Plinky svoje, masticku na prdelku taky svoji… Jen kosile a zupany davaji a bodycka a zavinky na mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
8.8.15 21:40

@Pivonka5 Super,tak ja mam sbalenou tasku kde mam prave kosile a zupan…tak to holt vyhazu a vymenim za plinky a vlozky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.8.15 21:49
@Terka1603 píše:
@Pivonka5 Super,tak ja mam sbalenou tasku kde mam prave kosile a zupan…tak to holt vyhazu a vymenim za plinky a vlozky… :lol:

Presne tak :lol: to vybal a dej tam pliny a vlozky… Jako ono jine oblecky na mimi nebyly potreba-dost topej cca 26stupnu, pry to musi byt.. Takze jen na cestu domu. Jo a kalhotky do porodky musis mit cca troje.. No a ty vlozky ti kdyztak i prodaji na miste. Akorat ty plinky to chce balik sebou.. Jinak to tam maji moc pekny, fakt spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.15 21:51

@Pivonka5 Jo to je ona, chuze jak chlap.. Tak jsem mela hold smulu:-) je smutne ze jedna takova mura to cloveku dokaze znepříjemnit a hazi spatne svetlo i na ostatni…Jinak na mimi oblečení dávají.. Ale to je vse, toaletak, pleny, vložky vse s sebou..jo a myslim ze tam jsou celkem vyhlášení ohledně kojení.. Ja teda kdykoli jsem potrebovala poradili a pomohli…

• Citovat
  • Upravit
519
8.8.15 21:57
@Anonymní píše:
@Pivonka5 Jo to je ona, chuze jak chlap.. Tak jsem mela hold smulu:-) je smutne ze jedna takova mura to cloveku dokaze znepříjemnit a hazi spatne svetlo i na ostatni…Jinak na mimi oblečení dávají.. Ale to je vse, toaletak, pleny, vložky vse s sebou..jo a myslim ze tam jsou celkem vyhlášení ohledně kojení.. Ja teda kdykoli jsem potrebovala poradili a pomohli…

I TOALETAK? 8o rychlovarku na caj si doufam brat nemusim? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková