Nemocnice Poruba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
25.7.15 19:42

nemocnice Poruba

Ahoj tehulky jsem prvorodicka 32 týden a chtela bych rodit do Ostravy Poruby a vůbec nevim jak na to kdy tam mam jit nebo mam předem zavolat a který týden to mam řešit ptala jsem se doktora nic mi neřek měla jsem celé těhotenstvi komplikované a před tím jeden samovolny potrat tak snad me tam vezmou :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
916
25.7.15 19:50

Ahoj ja se tam taky chystam rodit a taky jsem prvorodicka…s tim co by jsi chtela vedet neporadim jen vim ze se tam nemusi registrovat…nijak to neresim jezdila jsem tam na velke ultrazvuky. Ja jsem zacala 33tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
25.7.15 19:53

Ja jsem tam byla poprve v 38 tydnu. Puvodne jsem mela vybranou jinou porodnici, ale rozhodla jsem se necekane pro Porubu a nebyl problem, aby me vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
25.7.15 19:56

Ahoj taky se tam chystám, ale do řijna mám ještě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
25.7.15 19:57
@makulinko píše:
Ahoj tehulky jsem prvorodicka 32 týden a chtela bych rodit do Ostravy Poruby a vůbec nevim jak na to kdy tam mam jit nebo mam předem zavolat a který týden to mam řešit ptala jsem se doktora nic mi neřek měla jsem celé těhotenstvi komplikované a před tím jeden samovolny potrat tak snad me tam vezmou :srdce: :srdce:

Jinak když jsem tam volala ohledně toho kurzu tak sestřička říkala že na porod se neregistruje..prostě rodíš tak přijedeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
25.7.15 19:59

Ahoj. Já jsem rodila v Porubě dvakrát a registrovaná tam být nemusíš. Jak budeš rodit tak tam přijedeš a pokud nebudou mít stop stav tak tě vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
25.7.15 20:02

A jaké to tam bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.7.15 20:07

A dalo by se abych tam chodila asi uz od toho 33 týdne na ozvy a kontroly ja mam strašně daleko doktora hodinu cesty v Porube jsem za 20 minut nechtěla jsem ho měnit kvůli komplikacím a je dobrej doktor ale ta cesta :! :think: je risk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
25.7.15 20:14

No já jsem byla pokaždé moc spokojená :) Hlavně mi nejvíc vyhovovalo, že tam máš porodní pokoj jen pro sebe i se sprchou, záchodem a máš klid. Přítel tam byl semnou a jen občas přišla potichoučku na mě mrknout porodní asistentka. Když jsem něco potřebovala tak jsem cinkla a hned tam byli a musím říct, že všichni byli moc příjemní :) Na šestinedělí jsem teda narazila na jednu takovou protivnou sestru jinač ostatní byli v poho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
25.7.15 20:17
@makulinko píše:
A dalo by se abych tam chodila asi uz od toho 33 týdne na ozvy a kontroly ja mam strašně daleko doktora hodinu cesty v Porube jsem za 20 minut nechtěla jsem ho měnit kvůli komplikacím a je dobrej doktor ale ta cesta :! :think: je risk

To nevím, ale být tebou tak tam zkusím zavolat a informovat se co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
25.7.15 20:21

@makulinko normalne se tam preptej ale myslim si ze by te vzit mohli…me to nabizeli uz od 20tt…tak zavolej a preptej se a hned budes vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
25.7.15 20:22

Me by zajimalo zda se tam da rodit i na stolicce nebo jen v leze? Nevite nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
25.7.15 20:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.15 20:37

Já měla jen cukrovku, a jak jsem šla na MD (33tt) tak jsem začala chodit do poradny a na monitory tam. Myslím, že žádáanku od běžného gyn. jsem neměla, jen jsem tam volala a vzali si mě. Kvůli cukrovce jako rizikovou.
Porodní super, šestinedělí horší, ale co už…

EDIT - stoličku tam měli na porodním pokoji ve výbavě, vana je tuším na Fifejdách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa5504
25.7.15 21:23

Já teda měla těhu normální, ale na poslední KO mě můj gynekolog už poslal tam, chtěla jsem tam rodit. Bylo třeba se objednat, na porod určo vezmou i neregistrované. Mě si tam ale rovnou nechali, pač už jsem začala rodit.
Porodní bylo super, šestinedělí taky docela fajn, ale málo sester a hodně pacošů, nemají čas vše pořádně ukázat, dostatečně se věnovat u kojení, ale sestřičky i doktoři na jedničku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková