Porodnice FN Bohunice - jaké máte aktuální zkušenosti?

13
16.11.24 12:15

Porodnice Fn Bohunice

Zdravim vsechny maminky :)

Vím, že tato otázka je v kategorii diskuze velice častá, pečlivě jsem si vše pročetla, nicméně jsem zjistila, že příspěvky jsou staršího data a ja bych chěla mít aktuální informace.

Chtěla bych se zeptat maminek, které rodily v Brně Bohunicích, někdy v tomto období jestli by mi mohly poradit co si s sebou mám vzít do porodnice. Co porodnice nabízí z erárních věcí pro maminky a co pro miminka.
Dále bych se chtěla zeptat co a kolik si toho mám pro malou vzít s sebou. Narodí se v prosinci, tak aby mi nezmrzla :)

Moc děkuji????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.1.25 10:59

Tak zítra jsem 35+0 tt a asi mě čeká předání na ambulanci vybrané porodnice. Mám těhotenskou cukrovku.
Vybrala jsem Brno- Bohunice.
A zjišťuji kontakty. Na monitory jste chodili do 2.patra pavilonu Z, objednali jste se tam na tel. číslě 606718041? Nic jiného jsem nenašla, mají hodně narváno?
Je to skoro 18 let, co jsem byla v porodnici, takže už je asi vše jinak, našla jsem papír, co vše do porodnice, také je to hodně jinak, před těmi x lety tam bylo mnohem více věcí od nich…
Takže nějaké další poznatky klidně sdělujte…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková